mato88 Odesláno Květen 22, 2012 Sdílet Odesláno Květen 22, 2012 co ich tu klames,sak to chces dat vyssie 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Květen 23, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 23, 2012 sak uz to je vysie, len ten maly promlem zo zadkom 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mato88 Odesláno Květen 23, 2012 Sdílet Odesláno Květen 23, 2012 ja to vidim ako maly problem,ale ty z toho robis mega velku tragediu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Květen 23, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 23, 2012 (upraveno) ja to vidim ako maly problem,ale ty z toho robis mega velku tragediu no vidis nestalo to malo aj ked som ta na to upozornil Upraveno Květen 23, 2012 uživatelem libor.kratas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirina5 Odesláno Květen 23, 2012 Sdílet Odesláno Květen 23, 2012 co se stalo? Malý-velký problém??? :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Květen 23, 2012 Sdílet Odesláno Květen 23, 2012 Ja to rikam stale stocit na max a je po problemu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mato88 Odesláno Květen 24, 2012 Sdílet Odesláno Květen 24, 2012 presne to by jeho problem vyriesilo na zadnom sulci co je zavit s prstencom je na malo kusku strhnuty zavit,bolo to tam pred montazou,je to asi v strede sulca a teraz tym padom nejde stelovat auto vyssie,je to cez dva zavity asi o rozlohe 0,5cm2,som mu poradil nech to da dole a nech to jemne s pilnikom prebehne,takze je to ani nie ze maly problem,ale miniproblemik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Květen 24, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 24, 2012 (upraveno) ze ta to napadlo az cil, a nie ked som ti to hovoril zaujimave, sklonit hlavu a usi to umy každy Upraveno Květen 24, 2012 uživatelem libor.kratas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mato88 Odesláno Květen 24, 2012 Sdílet Odesláno Květen 24, 2012 ja som predaval v takom stave podvozok v akom si si ho zobral,dalsie upravy na podvozku nech si robi vzdy novy majitel sam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirina5 Odesláno Květen 24, 2012 Sdílet Odesláno Květen 24, 2012 tyjo, tady je něco v nepořádku a já to nechápu. Co se stalo??? Kde je chyba a jak se to dá napravit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Květen 24, 2012 Sdílet Odesláno Květen 24, 2012 Kua piste cesky kdo to tu ma prekladat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MarekRS Odesláno Květen 24, 2012 Sdílet Odesláno Květen 24, 2012 Já bych to asi nerozmazával, Libor se s tím nějak popere. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirina5 Odesláno Květen 24, 2012 Sdílet Odesláno Květen 24, 2012 přesněě. Zkuste psát buď česky nebo slovensky a s čím se má Libor poprat?? Já vím, že jel pro podvozek na slovensko a čekal jsem nějaké fotky a povídání okolo a nic. Teda krom dvou fotek... Nějaké tajemství? Něco jako DEKO? Nový styl-móda? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MarekRS Odesláno Květen 24, 2012 Sdílet Odesláno Květen 24, 2012 (upraveno) Mato to tu píše. Špatný závit a nejde to vyšroubovat nahoru. By mě zajímalo jak jde zprasit závit na štelováku. Upraveno Květen 24, 2012 uživatelem Marek RS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirina5 Odesláno Květen 24, 2012 Sdílet Odesláno Květen 24, 2012 No to jsem pochopil, ale Libor si určitě nekupoval dobrovolně domrdaný štelovák, takže? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mato88 Odesláno Květen 24, 2012 Sdílet Odesláno Květen 24, 2012 no kupoval ho dobrovolne,ja som ho dotoho netlacil,a ako vravim,je to zavada na pol hodinky roboty! a zprasit to islo,neviem ako,ale islo,asi pri demontazi som nieco posral 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirina5 Odesláno Květen 24, 2012 Sdílet Odesláno Květen 24, 2012 Matto takže on to kupoval od Tebe a při montáži jste zjistili, že je jeden závit seknutý? Chápu to? No tak snad to půjde nějak opravit, nooo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mato88 Odesláno Květen 24, 2012 Sdílet Odesláno Květen 24, 2012 presne tak,ani prekladat to nepotrebujes 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Květen 25, 2012 Sdílet Odesláno Květen 25, 2012 Nevím jak je to na zadku řešené , ale předpokládám , že stejně jako u JOMu , TA ,.. Sundat tu stavěcí misku co je pod pružinou - vzít to k soustružníkovi a za 15min odjíždíš s protaženým závitem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Květen 25, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 25, 2012 (upraveno) ano nespravna demontaz z auta tvoje uprava(podotknem,,TVOJA'') a kdyz ti to nekdo ukaze tak zklopis hlavu a jdes to namontit, keby ze vim aky si ,,kuchar'' tak ho ani neberem od teba, a ted davad dolu misku kdyz auto potrebuji kazdy den to si muze dovolit jen ten kdo si ho odstavy, u me mas minus a budu patrit mezi nespokojene zakazniky z pouzitýma dilama a nejsem sam a hadriky pred pusu si davat nebudu. a uctovat si nejaky storno poplatek na to jsi maly pan kdyz nejsi prodejce sam si rikal ze nejsi prodejce ani tu vic nepis Marku:nekomentuji to :) vis sam Lukaši:no ja za to musim zaplatit ja nemam zname soustruzniky (jinak to jsou zavity blizko sebe) Upraveno Květen 25, 2012 uživatelem libor.kratas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 26, 2012 Sdílet Odesláno Květen 26, 2012 Libore to me mrzi,ze s tim podvozkem mas problemy :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Květen 26, 2012 Sdílet Odesláno Květen 26, 2012 Vím , že to je jemný závit ! Mě na můj ex štelovák (TAčko) soustružník dělal NOVÉ MATICE ! Protože ty origo mi přišli moc měkké. Takže protažení závitu je to nejmenší a ani nemusíš mít nikoho známého ! Dyť vyndání té štelovací misky je otázka 10min ! A když už na to přijde tak ty dva dny můžeš jezdit bez té misky ( akorát to budeš mít jak naložený :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 26, 2012 Sdílet Odesláno Květen 26, 2012 na tom podvozku to vypadá o dost líp! věřím, že ti ho mato neprodal takhle naschvál, kupoval si to použitý.. ale chápu, že to naštve :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mato88 Odesláno Květen 26, 2012 Sdílet Odesláno Květen 26, 2012 pokracovanie v black liste! ja uz sa k tomu vyjadrovat nebudem,v black liste je presne napisane vsetko,nech si to kazdy precita a kludne si o mne spravi taku mienku aku uzna za vhodne! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Červenec 12, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2012 Tak dneska jsem Liborovi pomohl (teda prehodil :D ) podvozek zpet na serii. To ze matice je teda pekne kaput moc neresim. To je jina debata, ale ta provedena montaz ...... des fakt des. Zadni srouby nebyly nejak extra dotazene, pod hornim ulozenim 2 podlozky, ktere ani nesedely velikosti, spodni matice krive, nedosedala ani jedna, ze by se nekdo obtezoval vzit pilnik nebo matici stahnout na soustruhu. Dale nechapu, proc na predku nekdo demontuje cepy rizeni, kdyz to neni potreba. Sam to Libor videl, ze se to da bez devastace veci stihnout i s pokecem a klidnym tempem 3hodky. Tak a nakonec na koho se to odrazi je Pan Mato88, a tim muzu rict ze des. Radeji k nemu nedavejte zadne montaze Jinak Libor ma uz zase kozu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Červenec 12, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 12, 2012 (upraveno) Nevim ma to cenu komentovat ? od MATA88 radeji nic nedelat.... jak jsem videl usazene misky ze on vubec radi s podvozkama co jak udelat je to smutne Podvozek bude v brzke dobe k prodeji s opraveným zavitem na misce. Podvozku nic neni DEKO muže řict krom te misky Upraveno Červenec 12, 2012 uživatelem libor.kratas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Červenec 12, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2012 tak to je teda překvapení, Libore (že mato88 tak zmastil) :( půjdeš znova do snížení? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Červenec 12, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2012 Podvozek je ok, mel jsem ho v ruce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petriiiik Odesláno Červenec 13, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2012 Je neskutečné co se dá udělat téměř na ulici! Libore a Deko - palec nahoru!!!! :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Červenec 13, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2012 Jak Lobore :smich: :smich: Cele jsem to delal jaaaaa :lol: A kua ja mam dneska nejak gooood naladu. Asi si dam citroooooon 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.