libor.kratas Odesláno Říjen 11, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2010 (upraveno) Rok výroby: 2010Motor: 1.9 TDI AXRVýkon [kW]: 74 kW (101k)Od výroby:Ostřikovače světelRS narazníkRS křídloSportovni sedačky v předuInteriér Graham celý černy+stropniceVyhřivané trysky ostřikovače sklaBarva auta černá magic s perleťovým efektemManualní klimatizace8 reproduktorůABS + MSR + MBA + ASRProvedené úpravy:Loketní opěrkaRS pedályPodsvicení interieru,SPZ,parkovaček,kufru a kastlíku led diodami biléXenony,mlhovkyProvrtání SPZTonované sklazadní středová opěrka hlavy z O 2music Ground ZEROčervene třmenyMAXI-DOT + ručičky Passat CCPark AsistentDiadem žárovkyTempomatVyhřivaní sedačekLišty v lakuzměna podsviceni ala AudiPlánované úpravy:není co by už Upraveno Prosinec 25, 2014 uživatelem libor.kratas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Říjen 11, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2010 já ne takže šup sem s tim :lool: ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Říjen 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 11, 2010 (upraveno) .......... Upraveno Leden 19, 2012 uživatelem libor.kratas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Říjen 11, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2010 Paráda, konečně! To ti to ale trvalo :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Říjen 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 11, 2010 no ale zacnu tady od začtku musim najit stare fotky :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Říjen 11, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2010 asi neznám hele :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Říjen 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 11, 2010 asi neznám hele ;) tak nic se nedeje:) těší mě Kratas... :lool: jmenem Libor.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Říjen 11, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2010 tak nic se nedeje:) těší mě Kratas... ;) jmenem Libor.. ^_^ super :) máš sz at ti to tu nezasírám :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 11, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2010 Tak tě tu oficiálně vítám, nynější a budoucí úpravy jsou super, jen tak dál :lool: A propo ty jsi dával auto očipovat nebo vlastníš firmu co máš v podpisu? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Říjen 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 11, 2010 Tak tě tu oficiálně vítám, nynější a budoucí úpravy jsou super, jen tak dál ;) A propo ty jsi dával auto očipovat nebo vlastníš firmu co máš v podpisu? :) Děkuji za oficiální přivitání, uprav je si myslim za necely rok až moc ^_^ Vlastním jen auto, čiple neni ani nevim jestly bude zda se mi to silné dost :lool: a to co mam v podpisu je od kamaráda ktery čipuje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Říjen 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 11, 2010 tak tady dam taky moturky PD a Rotačky at neni Garrett sám že má čisty moturek :lool: edit: nemužu najít barevnou ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 11, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2010 Tak za necelý rok je těch úprav opravdu až až, ale jsou to pěkný úpravy ;) a s tím podpisem, jsem právě myslel že tam máš nějakého poníka navíc (taková služba pro kamaráda je taky dobrá), ale třeba časem něco přibude :) , kamarád taky říkal, že auto čipovat nikdy nebude (má golfa IV s 1.9 tdi 66 kw) a teď si ten čip asi nadělí pod stromek :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Říjen 11, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2010 tak tady dam taky moturky PD a Rotačky at neni Garrett sám že má čisty moturek ;) edit: nemužu najít barevnou :) krása :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Říjen 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 11, 2010 Tak za necelý rok je těch úprav opravdu až až, ale jsou to pěkný úpravy ^_^ a s tím podpisem, jsem právě myslel že tam máš nějakého poníka navíc (taková služba pro kamaráda je taky dobrá), ale třeba časem něco přibude :P , kamarád taky říkal, že auto čipovat nikdy nebude (má golfa IV s 1.9 tdi 66 kw) a teď si ten čip asi nadělí pod stromek :lool: Konny: no uvidime možna za pár tisic kilometru se mi to bude zdát slabe ;) tedkom jsem spokojen,s těma upravama krom Sportpaketu stejne jako ma Garrett a blbustky do auta je fakt hodne pedaly,maxik, ledky atd.... Cerrtinka: Kujeme :) jak za PD tak za kamaradovou Rotačku ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Říjen 11, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2010 nemáte zač :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Říjen 11, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2010 Ahoj Libore tak te tady taky vitam a preji mnoho stastnych kilometru a at Ti octule jen vzkveta :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Říjen 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 11, 2010 Ahoj Libore tak te tady taky vitam a preji mnoho stastnych kilometru a at Ti octule jen vzkveta :lool: Děkuji moc MiRe ona zkveta jen at posloucha,snat se jednou taky sejdeme ve Výškově ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Říjen 11, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2010 Snad jo budem se tesit a neco spachame :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Říjen 11, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2010 Pěkná pane pěkná,na mne sice krátká ;) :) ale pěkná a tý práce co jsi na ni udělal,klobouk dolů :lool: Přeji mnoho šťastných km s oktou!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Říjen 12, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 12, 2010 Pěkná pane pěkná,na mne sice krátká ale pěkná a tý práce co jsi na ni udělal,klobouk dolů :) Přeji mnoho šťastných km s oktou!! Je to trumfka ze Sport paketem takže jen maličko věci :) jinak děkuji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pepohlud Odesláno Říjen 12, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2010 Rotačka je stejně lepší:) Cerrtinka: Taky díky:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Říjen 12, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 12, 2010 Rotačka je stejně lepší:) Cerrtinka: Taky díky:) No jo aby jsi se nepochlubil :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pepohlud Odesláno Říjen 12, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2010 Nechlubím se, to je fakt:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pepohlud Odesláno Říjen 12, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2010 Pohledal jsem v pc, tady jich kamaráde pár barevných máš:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Říjen 12, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 12, 2010 děkuji ti,seš tak hodnej ,,Peťo'' :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Říjen 12, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2010 Rotačka je stejně lepší:) Cerrtinka: Taky díky:) za málo :lool: fotky znám z fb,parádní :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Říjen 12, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2010 Ahoj Libore tak te tady taky vitam a preji mnoho stastnych kilometru a at Ti octule jen vzkveta :) To je moje noční můra - jen ať nám ty Okty nekvetou! Na to jsou ještě holky mladý :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Říjen 12, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2010 To je moje noční můra - jen ať nám ty Okty nekvetou! Na to jsou ještě holky mladý :-) No ono to bylo mysleny trochu jinak :) ale v tu chvilu jak jsem to psal me to vubec nenapadlo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Říjen 12, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 12, 2010 to je dobre zatím nekvete :) jen do výbavy kvete pomaličku každý rok jedna věc :lool: a kilometru no měl bych to omezit at nepředženu Garretta :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Říjen 12, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2010 To budeš mít co dělat, jen dneska najeto 200km jen to fiklo :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.