Kube Odesláno Září 7, 2014 Sdílet Odesláno Září 7, 2014 Martas ma octuli peckovi. Po dlouhé dobe videno live v Žamberku. Pokecali jsme a bylo fajn ;) Taky musim zacit lestit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Září 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 8, 2014 Díky Kubo ! Stav se a zaškolím Tě , nic extra složitého to není . Jen to trochu leze do peněz, ale to není nic nového. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Listopad 5, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2014 dneska jsme s Martinem protáhli jeho Octu a ten výkon je úžasný, dík moc za svezení a že si mě pustil za volant :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Listopad 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 6, 2014 Nemáš zač Dane :) , jo ty koníky jsou znát a jezdí se s tím velice příjemně - užívám si to skoro každý den . Až se spojka rozsype ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Listopad 6, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2014 Spojka něco vydrží nee? :) Vždyť co jsem četl tak 315Nm není tolik, asi to máš dolazené tak aby spojka vydržela ne? Protože myslím že by z toho šel dostat i větší krouťák jinak. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Listopad 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 6, 2014 No jo, ale spojka je původní (najeto cca 180 tisíc) a občas dostane pořádně za uši jak ostřejší jízdou, tak i taháním naloženého vleku. Až odejde, tak se dá nová origo a bude se jezdit dál. TDi fun mi říkal že by to měla snést, otázkou je jak dlouho...... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Listopad 6, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2014 Jo takhle :) tak pak jednohmota a můžeš ještě výš s výkonem :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Listopad 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 6, 2014 Výš už jít nechci, to by pak už chtělo další investici do turba, intercooleru, sání, hadic, brzd ....Tohle mi na blbnutí výkonově bohatě stačí. U jednohmoty se obávám zvýšení hlučnosti a komfortu, takže asi půjdu do origo dvojhmoty, ale ještě budu zjišťovat více u mechaniků co s tím mají větší zkušenosti. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Listopad 17, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 17, 2014 Tak jsem se konečně dokopal k výměně vyhřívací dečky řidičovy sedačky a ejhle vyskytnul se malý problém. Jednak mi zbývá jeden plastový kolíček který nevím kam patří a jednak jsem našel natrženou pěnovku sedáku, která nová stojí 2000Kč. Nevíte někdo o levnější variantě kde sehnat pěnový sedák - číslo dílu 1U0881375Q. Možná to zkusím něčím slepit. Velké plus - perfektně jsem vypral potah 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Listopad 17, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2014 sakra vědět to, tak jsem nevyhazoval staré sedačky, mohl jsem ti dát starou pěnu.... a kolíček neporadím,..zkusil bych kouknout na druhou sedačku jestli ho tam někde neuvidíš.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Listopad 17, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2014 dobrá práce martine 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiraPros Odesláno Listopad 18, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2014 Pěkná práce. :) Já kupoval pěnu pod zadek na autointerier.cz za 590,- (ale mám předface, tak snad to je stejný) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lupino Odesláno Listopad 18, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2014 Količek je z bočniho plastu sedačky sloužící k roztažení protikusu a zajištění. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Listopad 18, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 18, 2014 Super ! Díky moc chlapi za cenné informace ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Listopad 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 24, 2014 Tak sedačku ještě poskládanou nemám - čekám na nový sedák. Tak jsem alespoň přezul na zimní kola. Moc se mi to nelíbí, už aby bylo zase jaro :) . Super prča byla když jsem potřeboval vyjet autem z garáže ven (bez sedačky), a tak seděl jsem na plastovém kyblíku, který se při zabrždění pode mnou zdeformoval :D. Couvání v kleče - taky zážitek :) ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Listopad 24, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2014 hehe aspoň se nenudíš :D já taky přezul a hrozně se na to dívá, chce to jaro :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Listopad 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 26, 2014 JJ, už delší dobu špekuluju jestli nekoupím zimní hliníky ale stále nevím jestli 15" nebo 16" kdybych nakonec koupil velké brzdy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Listopad 26, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2014 A ja hliny davam pryc a budou zpet plechy :-D no jo nechce se mi v zime umejvat auto a divat se na stribrne hliny ktere jsou spise cerny :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Listopad 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 27, 2014 No vidíš, mi zase vadí ta rez na plecháčích a tak je cca co 2-3 roky brousím a natírám a už mě to přestává bavit. S mytím v zimě já nemám problém, v tomto jsem pacient pro Chocholouška :) . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Listopad 28, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 28, 2014 (upraveno) Dnes jsem konečně dokončil výměnu vyhřívací dečky a sedáku. Všechno šlo jako po másle a za hodinku jsem byl hotov . Nový sedák je super! (Díky Peťo ještě jednou za sehnání). Pak jsem ještě nahodil zimní ochranu čumáku :) aby se motor rychleji zahřál. Tak a jsem připraven na zimu. Upraveno Listopad 28, 2014 uživatelem Martin_TDi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eater Odesláno Listopad 28, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2014 Pěkný chystaní na zimu, to se bude pěkně sedět, mě se zdá, že už ty mí sedačky nehřejou úplně všude...asi to taky rozhodím. clonu na masce mám taky, není ten polystyren před chladičem už moc? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Listopad 28, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2014 hezky zatepleno :) já dneska koupil a přidělal clonu do masky a ještě chci dát něco k mřížce v nárazníku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Listopad 29, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 29, 2014 Ten polystyren je úplně v pohodě, mám to už pár let vyzkoušeno, s chlazením není problém-úplně těsné to není a pokud jsou teploty nahoru, tak to vytáhnu za pár vteřin. Dříve jsem měl jen hrubší karton před chladičem, ale ten se brzy rozmočí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Listopad 30, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2014 Kdybys sháněl ty kola na zimu tak 16 jdou do světa :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Listopad 30, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2014 Tak konecne si zad budes hrat zadek:-D Ale ze to poste trvalo..Vlastne i me:-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Listopad 30, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 30, 2014 Davide, Ty jsi hrozný pokušitel ! :-) Tak je fakt, že novou dečku jsem měl fakt od jara doma a furt nebyl čas na výměnu. Ta Tvoje prodleva nebyla proti mé vůbec nic.:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Prosinec 29, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2014 Tak holka po 10-ti letech stáří konečně dosáhla na 180 tis.Km, tak dostala klasicky nový olejíček a filtry. Jinak šlape jako hodinky ! Asi dostane opožděného Ježíška v podobě nových plynových tlumičů 5.dveří a asi koupím na jaro nové zadní brzdové třmeny, protože mi nefungují moc dobře mechanismy na ruční brzdu. Zkoušel jsem to rozhýbat+jsem dával kdysi vratné pružinky, ale není to 100 procentní. Jinak mám rozpadlý molitan na horním krytu motoru-viz foto, ale samostatně jsem to nikde nenašel. Má s tím někdo nějakou zkušenost - kde to sehnat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Prosinec 29, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2014 hezký nájezd jen bych měl dotaz kde jsi sehnal ty ručičky na budíkách? :) už se mi celkem okoukaly ty originální ale nikde nemůžu najít kde by prodávali nějaké jiné 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Prosinec 29, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2014 Kupoval jsem je od Libora Kraťase. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Prosinec 29, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2014 to budou asi ty co měl na těch budíkách na prodej co? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.