Martin_TDi Odesláno Únor 23, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 23, 2015 Byl jsem v salónu VW a origo trippling stojí 1800 Kč. Na základě kladných ohlasů zde z fóra jsem tedy koupil tuto levnější variantu . Zatím jsem ji ještě omotal izolačkou,ale seženu si nějakou šikovnou plastovou krabičku, do které to umístím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAAF_96 Odesláno Únor 25, 2015 Sdílet Odesláno Únor 25, 2015 Kde jsi kupoval trippling prosím? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Únor 25, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 25, 2015 Od člena Ermish odsud z fóra. Má nabídku na trippling ve stálých nabídkách. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Únor 26, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 26, 2015 Nedalo mi to a zadní brzdy jsem trošku víc očistil. Sice z tloušťky 8,5mm je 7,5mm, ale bez koroze a hrbů. Rok to snad bude fungovat a pak půjdu do nových kotoučů i desek. Foto před a po. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Únor 26, 2015 Sdílet Odesláno Únor 26, 2015 viděno na vlastní oči a kotouče jak nové :) hlavně ať to funguje a nedělá bordel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 26, 2015 Sdílet Odesláno Únor 26, 2015 Tý jo, ty teď vypadají jako nové . Nějakou dobu ti ještě poslouží a pak pořídíš nové. Budeš kupovat zase Zimmermanny nebo něco jiného? ;) Jinak trippling je dobrá vychytávka, taky jsem nad ním uvažoval, ale jsem zvyklej bliknout ručně, tak jsem od toho upustil. Možná kdybych si to vyzkoušel v provozu, tak bych mluvil jinak... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Únor 27, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 27, 2015 Díky za pochvalu. :) Ne Zimmermany už kupovat nebudu, dozadu koupím buď originály ATE nebo Textary a určitě hladké bez jakýchkoli drážek a dírek. Na zadních kotoučích se mi to neosvědčilo. Trippling je fajn vychytávka, člověk si zvykne velmi rychle. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Březen 20, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 20, 2015 Tak minulý týden mi auto spadlo poprvé do nouzáku a nechtělo jít pře 2200 ot. Tak jsem hnedka nechal vyčisti turbíčko, prý to nebylo nic moc zapráskané karbonem, jen trochu orezlé. Nyní je to nádhera, regulace funguje nádherně plynule, žádné zaškobrtnutí ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Březen 20, 2015 Sdílet Odesláno Březen 20, 2015 hlavní že to pomohlo a jezdí jak má :) u tvojeho auto se není co divit s tvou péčí ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 20, 2015 Sdílet Odesláno Březen 20, 2015 Martin: Tak hlavně ze zase jezdí jak za mlada... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
desos Odesláno Březen 20, 2015 Sdílet Odesláno Březen 20, 2015 dobře se o něj staráš :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Březen 22, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 22, 2015 JJ, snažím se jak to jen jde :) . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drura Odesláno Březen 24, 2015 Sdílet Odesláno Březen 24, 2015 Ty kotouče vypadají po opravě fakt dobře. Stočil ti je nějaký šikovný soustružník? Pokud jo tak jsi měl raději vyměnit i desky protože ty rezavé fleky ti zase velice rychle vylezou tam kde stará destička nedoléha. Jinak good job 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Březen 31, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 31, 2015 JJ, kotouče mi stáčela jedna šikovná soustružnce . Desky i kotouče jsou tak maximálně na jednu sezónu, takže jsem desky srovnal na magnetce a doléhají perfektně. Příští rok dám nové kotouče i desky. Jinak mě přestaly bavit vyrezlé osky na hřídelkách zadních brzdových třmenů, které jsem před zimou měl rozebrané, vyčištěné a namazané. Chvilku to chodilo dobře a nyní je to zase tvrdé. (zadní kotoučovka je jedna z věcí, kterou jsem koupil starší-použitou a kdo ví kolik to mělo najeto, já jsem na ní najel víc jak 110 tisíc. Tak jsem objednal nové třmeny a bude zase na delší dobu klid. Už se těším až to namontuju. Jo a ještě jedna drobnost - plastová krabička na míru. Kdo pozná na co to je a z čeho to je? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Březen 31, 2015 Sdílet Odesláno Březen 31, 2015 Tyjo, taky jsem přemýšlel, že koupím nový brzdiče, nakonec se to vyřešilo samo tou nehodou - koupil jsem celou nápravnici i s brzdama... Krabička bude z plastu, ale k čemu slouží netuším :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Březen 31, 2015 Sdílet Odesláno Březen 31, 2015 Krabička na triplink? 3D Tisk? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Březen 31, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 31, 2015 JJ, Octavius84 má 100 bodů ! Někdy není špatné být administrátor na 3D tiskárně že :) . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Březen 31, 2015 Sdílet Odesláno Březen 31, 2015 krabička parádní a ty zadní třmeny taky super, konečně budeš mít klid :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
desos Odesláno Březen 31, 2015 Sdílet Odesláno Březen 31, 2015 hmm super :_) ta 3D tiskarna je super kor kdyz mas k ni pristup. videl jsem ji na veletrhu v Leipzigu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Březen 31, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 31, 2015 JJ, mám to na starosti v práci, takže občas si vytisknu něco malého pro sebe. Má to ale omezené použití - materiál je ABS plus. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Březen 31, 2015 Sdílet Odesláno Březen 31, 2015 JJ 3D tisk dobrej, občas (tak 3x za rok) si nechávám tisknout vzorky do práce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Duben 5, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 5, 2015 Tak v sobotu jsem se dostal k výměně zadních třmenů, všechno šlo jak po másle. Už si to začíná sedat a začíná to brzdit ak jak má. Konečně bude zase na delší dobu klid, aspoň doufám :) ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Duben 5, 2015 Sdílet Odesláno Duben 5, 2015 Hezky pěkně... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Duben 6, 2015 Sdílet Odesláno Duben 6, 2015 paráda, hlavně ať máš pokoj :) já objednal ty pružinky, doufám, že to pomůže, ale od doby co jsme spolu jeli tak mi to neudělalo, tak nevím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Duben 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 6, 2015 Díky všem za pochvalu. Snad bude klid. Dane, pružinky určitě pomohou, ale všemocné nejsou pokud je to okolo hřídelek vyžrané . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 6, 2015 Sdílet Odesláno Duben 6, 2015 Paráda, snad už ti to bude brzdit tak jak má 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Duben 8, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2015 Vložím sem jsem jednu fotečku z letošního přezouvání na letní. Auto je stále stejné, ale moji malí pomocníci se sami nabídli na vydlubání kamínků z pneumatik ! Malá sladká odměna je neminula :) . Jinak jsem si něco malého namaloval, nyní to je potřeba zrealizovat, sehnat materiál a jde se na to. Co to asi bude? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Duben 8, 2015 Sdílet Odesláno Duben 8, 2015 hezky ti malí pomohlo :) přiveď je i ke mě :D a chystáš zapustit koncovku do nárazníku jo? :) bude to paráda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.