ketys Odesláno Červen 12, 2014 Sdílet Odesláno Červen 12, 2014 Super hodnoty! To musí těď valit. Gratuluju 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červen 12, 2014 Sdílet Odesláno Červen 12, 2014 Stejne jako Cima a Martin.A race vstriky na seriovej motor jsou podle me uuuuplne zbytecny,protoze to absolutne nevyuzijes... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 13, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 13, 2014 Díky ještě jednou za pochvaly, fakt to jede moc hezky, kopec to nezná. Stačí lehce přišlápnout pod kopcem a kvaltovat nahoru . Tento výkon je na to auto úplně ideální a bohatě postačuje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Červen 13, 2014 Sdílet Odesláno Červen 13, 2014 Teď to bude chtit jeste větší brzdy, co? :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 13, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 13, 2014 No zatím keramické desky od Textaru i Zimmerman Sport kotouče jsou v dobré kondici, takže ještě je měnit nebudu. Takže změna na větší brzdy možná časem..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 14, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 14, 2014 Tak proběhla ještě příprava na STK. Jednak jsem vyměnit všechny podtlakové hadičky za silikonové (od TDiFuna). Staré PU letěly do koše, byly tvrdé a netěsnily úplně. Pociťuju lepší náběh turba a citlivější brzdy. No a dneska ještě obroušení a nátěr výfuku a nápravnic, Na jedné fotce jsem bliknul stav plechu pod motorem ještě před nátěrem - to je daň za nížší podvozek! Tak a jsme připraveni na STK B) ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červen 15, 2014 Sdílet Odesláno Červen 15, 2014 ten kanal v garazi je uzasna vec ! a krasne se staras :-) taky by te moji prospelo natrit neco malo zespodu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 15, 2014 Sdílet Odesláno Červen 15, 2014 Téda, začínají mi docházet slova! Úžasný! Na kolik přijdou komplet hadičky? Díky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červen 15, 2014 Sdílet Odesláno Červen 15, 2014 Marto,parada.Hrajes si pekne ;) Co jsi pouzil za barvu na ten vyfuk ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Červen 15, 2014 Sdílet Odesláno Červen 15, 2014 Taky mám hadičky ale od DP a taky bomba všem dpoporučuji vyměnit za originály já dával cca 650kč i z poštou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 15, 2014 Díky za pochvaly! ♥ Auto musí být stále v perfekní kondici ! Jinak hadičky od TDiFuna stály 80 kč za 1m, takže celkem 320 kč. Jinak barvu na výfuk používám už XY let Aluxal. Drží velice slušně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 25, 2014 Tak ze šmudly jsem udělal auto a dneska odpoledne na STK+ME. Tak snad to bude bez ztráty kytičky . Jo a ještě dnešní kloboučkář do práce - buď ten budík kecá víc než kdysi nebo to není možné....... B) . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 25, 2014 Sdílet Odesláno Červen 25, 2014 Držím palce, ať je vše v pořádku, ale jinak to ani být nemůže! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 25, 2014 Tak všechno dopadlo dobře bez ztráty kytičky! Jak jinak že :-)♡ Dokonce technik chtěl moji Octulku koupit.... No nedal bych ji ani náhodou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červen 25, 2014 Sdílet Odesláno Červen 25, 2014 nedivím se že bez ztráty kytičky, taky jí dáváš řádnou péči :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 26, 2014 Jo jo, snažím se aby ta moje holka byla šik a v perfektním stavu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Červen 26, 2014 Sdílet Odesláno Červen 26, 2014 pěkná spotřeba, taky to umíme takle stáhnout, dneska sem jezdil po městě za 4,4 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomek Odesláno Červen 29, 2014 Sdílet Odesláno Červen 29, 2014 Martas,pěkná octavecka,.Moc dobře se o ni staras,a těch koniku si uzivej,taky mám v plánu co nejdřív navštívit Zdeňka.Jinak supr práce ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 30, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 30, 2014 Díky za chválu, vždy to potěší ! Koníky si užívám každý den, předjíždění je radost :) . Zdeněk fakt umí a je to bez kouře ! Takže jen a jen mohu doporučit ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomek Odesláno Červen 30, 2014 Sdílet Odesláno Červen 30, 2014 Jj to on umí,jinak bych za nim nejel je fakt dobrej.;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červenec 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 1, 2014 Přesně tak, zde platí heslo o kováři a kovaříčkovi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Červenec 1, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2014 Ja jel za Zdenkem 400 km;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červenec 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 1, 2014 Co sis nechal dělat ? Bávo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Červenec 1, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2014 Nene. Pred Baworem jsem mel Passata- 96kW. Zdenek to odladil na 125 kW a 397 Nm. Jelo to krasne;-) Bawor mi vykonove zatim naprosto dostacuje;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červenec 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 2, 2014 Hm, tak to věřím - parádní hodnoty ! O tom si můžu nechat zdát, protože na takové hodnoty bych musel pořádně zainvestovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červenec 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 3, 2014 Tak, neštěstí nechodí po stromech, ale po lidech - bohužel jsem už nedokázal zabránit střetu se srnou asi v 90Km/hod. Srna na místě KO, auto na první pohled celkem OK, na ten detailnější je světlo, blinkr KO, vytržený nárazník, ohnutý blatník, praská maska a kapota se kolíbá. Dnes to vezu do servisu, mám stále havarijko, takže to snad bude opraveno k mé spokojenosti. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 3, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2014 Uáááááá, tak tohle naštve :((( Tak ať Ti to dají brzo do kupy a je z Octulky zase krasavice!!! Jinak přesně tohodle se děsím :((( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 3, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2014 At je zase brzo kocka fit a v plne krase. ;) Ber to z te lepsi stranky alespon bude dobrej gulas ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Červenec 3, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2014 Jaj tak to zamrzi,vse se opravy a bude zase pekna bez chyby ,gulas :) zalezi jestli si ji nalozil do auta 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Červenec 3, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2014 Au, to zamrzi, zvlast, kdyz je auto takova vonavka:-(. Ale hlavni je, ze jses celej;-). Preju, at se auto brzo opravi k tvoji spokojenosti;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.