OIKroutibrk Odesláno Květen 6, 2018 Sdílet Odesláno Květen 6, 2018 Parádní údržba, s takovouto péčí musí být STK na pohodu :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Květen 6, 2018 Sdílet Odesláno Květen 6, 2018 Chválím údržbu a přípravu na STK, u nás je zatím Stk bez objednání a v klidu Odesláno z mého HUAWEI VNS-L21 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 25, 2018 Autor Sdílet Odesláno Červen 25, 2018 Nic zásadního se neděje, jenom jezdím. Minulý týden proběhlo ME+STK bez ztráty kytičky ! Před dovolenou ještě doplním médium do klimatizace a vyměním olej raději o 1000 Km dříve, než abych přejížděl na oleji +2000Km. Letos nás čeká dovolenkové cestování 2700Km. Ale už se těším ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Červen 25, 2018 Sdílet Odesláno Červen 25, 2018 Taky bych jel...Odesláno z mého HUAWEI VNS-L21 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červen 25, 2018 Sdílet Odesláno Červen 25, 2018 Kampak pojedeš? Třeba chytnu nějakou inspiraci... ;-) Korsiku jsem kvůli úrazu kolene zrušil tak asi bude nějaká koupacka v Chorvatsku na pár dní... Jinak gratulace k STK. ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 26, 2018 Autor Sdílet Odesláno Červen 26, 2018 Jedeme na týden do Itálie - Rimini, pak na celý den do Německa - Gunzburg (to bude odměna za vysvědčení dětem do Legolandu) a pak už domů[emoji1]. Odesláno z mého LG-H815 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červen 27, 2018 Sdílet Odesláno Červen 27, 2018 Martine u tebe to na STK ani jinak nejde než na výbornou :) dovolenou si užij, octa tě bude vozit ráda :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červen 27, 2018 Sdílet Odesláno Červen 27, 2018 Jj... Dovolenou si užijte ;-) Já asi naberu směr Chorvatsko. Ještě jsem tam nikdy nebyl... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 28, 2018 Autor Sdílet Odesláno Červen 28, 2018 Díky chlapi ! Musím věřit, že nás Octa nikde nenechá stát u krajnice, i když je to už pomalu babička . Tome, do Chorvatska si zajeď, moře je tam nádherné ! Jenom už Chorvati celkem podražili a třeba Itálie vychází cenově líp než Chorvatsko. (když počítám rodinku se dvěma dětmi na týden s polopenzí). Pokud si bereš jídlo svoje a budeš si vařit, tak je to asi fuk. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červen 28, 2018 Sdílet Odesláno Červen 28, 2018 Tak původně jsme měli jet na Korsiku,ale jak jsem si vyřadil z provozu koleno tak nemůžu nikde lozit a chození o berlích taky nic moc. Každopádně část jídla si povezu, něco si koupím. Ubytování v autě a v podstatě jediné náklady budou cesta, takže jsem právě usoudil že chorvatsko a jeho pobřežní města a občasné vykoupání by mohlo být fajne... Samozřejmě jen co jsem viděl z fotek... itálie je super, i když mám projetý tak nějak jen vršek... Na spodní část se taky někdy chystám ;-) Ale mám zatím tu výhodu že cestuji bez dětí... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červenec 10, 2018 Autor Sdílet Odesláno Červenec 10, 2018 Tak probehla naše každoroční akce pouze tatínkové s dětmi na 4 dny v přírodě. Bylo nás 10 otců a skoro 20 dětí. Letos padla volba na autokemp u Šumperka Krásné. Bylo super!Odesláno z mého LG-H815 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 10, 2018 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2018 Paradni akce, hlavne ze jste meli co pit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červenec 11, 2018 Autor Sdílet Odesláno Červenec 11, 2018 Jo, to je jasné že po suchu by to nešlo ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 11, 2018 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2018 Pekny! Taky planujeme fotrkemp [emoji3] 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červenec 14, 2018 Autor Sdílet Odesláno Červenec 14, 2018 Tak ještě jsem musel udělat důkladnou očistu interiéru abychom dovolenou absolvovali v čistém a voňavém autí. No a aby toho nebylo málo, tak odešel podvolantový kroužek. No sehnal jsem starší, ještě přes diagnostiku smazat chybu a bude to v klidu. Příští týden dám nový olej v motoru a převodovce spolu s filty a budu spokojený s přípravou!Odesláno z mého LG-H815 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 15, 2018 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2018 Safra, to je cistsi.jak u nas v obyvaku[emoji1] 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eater Odesláno Červenec 15, 2018 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2018 To je voňavka. Jsou dobrý ty proti sluneční sítě na zadních oknech? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červenec 16, 2018 Autor Sdílet Odesláno Červenec 16, 2018 Ty zase kecáš Peťo ! Ta očista je bohužel pracná v případě látkových sedaček, ale to je holt daň za parádu. Eater : jo, ty sluneční clony už mám delší dobu a pro stínění dětem je to moc fajn. Ideálnější by sice byly stahovací jako je to v Superbu III, ale je to uchyceno na magnetech, takže v případě potřeby je to dole jedna-dvě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červenec 20, 2018 Autor Sdílet Odesláno Červenec 20, 2018 Tak dneska máme skorát 240 tisíc Km. Takže mi to vyšlo perfektně před dovolenou: výměna motorového a převodového oleje, všechny filtry Mann, vyčištění klimy ozonem+doplnění 250g chladiva po 2 letech. No a pro jistotu jsem ještě sundal hadici z turba a zkoušel jsem vůli rotoru-naprosto bez vůle! Tak auto je připraveno, jsem klidný [emoji1]!Odesláno z mého LG-H815 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červenec 28, 2018 Autor Sdílet Odesláno Červenec 28, 2018 Tak jsme právě dorazili do Itálie, resort v Pesaru. Od nás to bylo skoro 1300Km a Octa to zvládnula za 4,3 l/100 Km. Kromě Itálie jsem všude dodržoval max.rychlost dle GPS. Tady většina jezdí o 20-30 navíc. Cesty všude celkem OK, ale místní okresky jsou hodně rozbité a chvílemi jsem dost trpěl. Asi už stárnu.....Odesláno z mého LG-H815 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červenec 28, 2018 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2018 Krasna spotreba Martine, to proste jiny motor nedokaze pri takovem tempu. Uzivej dovolenou ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 29, 2018 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2018 Peknou dovolenou!!! Octa ty cesty prezije, toho.bych se nebal[emoji6] 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červenec 29, 2018 Autor Sdílet Odesláno Červenec 29, 2018 Octa funguje perfektně! To moje záda a pozadí ty děravé cesty nemají rády. V tomto směru je ten sportovní podvozek na dlouhé cesty nekomfortní.Odesláno z mého LG-H815 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červenec 29, 2018 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2018 Ja myslim ze na tom maji podil ne moc povedene sedacky, co mam polosporty ve dvojce tak mi ty cesty do chorvatska nic nedelaji, v jednicce jsem i na serii dojel dost zniceny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Červenec 29, 2018 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2018 Souhlasím, ty sedačky dělají hodně já když jsem tam dal polosporty z Leonu tak z toho bylo taky úplně jiný auto... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 29, 2018 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2018 Užívej dovolenou ;-) A jak píší kluci, hodně je to těmi sedačkami... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červenec 29, 2018 Autor Sdílet Odesláno Červenec 29, 2018 Díky chlapi, dovolenou si vsichni uzivame a mame se moc fajn! Moře je teploučké, ubytování i jídlo na 1 s ****! Nad Octou uvažuju a asi dostane nějakou posilu nebo náhradu v podobě nástupce.Odesláno z mého LG-H815 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Červenec 29, 2018 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2018 Marťas, pěknou dovolenou. Na to cos posílal po SZ se Ti zeptám v dalších dnech... teď nějak nevím, kde mi hlava stojí a vše kolem mě letí jak splašený... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červenec 30, 2018 Autor Sdílet Odesláno Červenec 30, 2018 Dobře Honzo, díky za přání. Buď v klidu, mám to časově velmi podobné když nejsem na dovolené.Odesláno z mého LG-H815 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Srpen 5, 2018 Autor Sdílet Odesláno Srpen 5, 2018 Tak dneska jsme dojeli zpět z dovolené, najeto skoro 3000 Km, vše bez jediného problému. Rakouská nafta autíčku šmakuje asi nejvíc[emoji1]Odesláno z mého LG-H815 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.