Dakie Odesláno Listopad 27, 2018 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2018 No paráda! Takže babičku můžeš zazimovat :) Myslím, že z toho přechodu z SIII do OI bys tam stejně nic zvláštního neslyšel, protože tam teď musíš slyšet hučet úplně všechno :))) Vím, jaké to je přesednout už třeba z OIII do babičky, to mám vždycky pocit, jako by se to auto rozpadalo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Listopad 27, 2018 Autor Sdílet Odesláno Listopad 27, 2018 Jo, je to nějaké hlučné extra na zimních gumách. Na letních mi to tak nepřipadalo. Ještě ji párkrát letos provětrám aby mi to nevyčítala. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Listopad 29, 2018 Autor Sdílet Odesláno Listopad 29, 2018 Dneska svižná jízda do práce a hned zpět. Ráno při -10°C auto bez problémů startovalo na první ťuk, po klepání nikde ani památka, jízda super nemluvě o spotřebě[emoji1]. Tohle Superb nedokáže , zase má jiné přednosti.Odesláno z mého LG-H815 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Listopad 29, 2018 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2018 Tobě musejí ty budíky kecat, nebo si každý pod svižnou jízdou představujeme něco jiného... :D Ale je super že jsi to klepání vychytal a máš klid. ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Listopad 29, 2018 Autor Sdílet Odesláno Listopad 29, 2018 To je tím, že Octa umí naftu vyrábět [emoji1]! Hele u mě je svižná jízda hlavně o svizných rozjezdech a okresy frčím okolo 100- 110Km, v obci neblbnu.Odesláno z mého LG-H815 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Listopad 30, 2018 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2018 No já pořád jezdím někde ke šesti... :D v obci taky samozřejmě neblbnu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Listopad 30, 2018 Autor Sdílet Odesláno Listopad 30, 2018 No jo Tome, ale Ty už máš motor podstatně víc upravený než já.....Odesláno z mého LG-H815 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Prosinec 1, 2018 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2018 Ja mám dlouhodobej průměr 5,2 už asi tak rok [emoji16] a jezdím zhruba tak jako Martin Odesláno z mého HUAWEI VNS-L21 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Prosinec 1, 2018 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2018 Tak je pravda, že já jezdím asi o něco rychleji, když to situace umožňuje... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Prosinec 1, 2018 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2018 Paradní skok Martine to se bude jezdit, něco už na S3 mám naježděne ale S3 není pro mě... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Prosinec 1, 2018 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2018 Na Octávce mám dlouhodobý průměr ve skutečnosti 5,1 l/100 km, ale je fakt že s tím dokážu jet za 4 litry ale i za 7 litrů.[emoji16]Díky Libore, S3 je už opravdu velký rodinný koráb. Chtěl jsem pro rodinu něco většího, bezpečného a pohodlného. Odesláno z mého SM-N960F pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Leden 19, 2019 Autor Sdílet Odesláno Leden 19, 2019 Dneska jsem udělal radost tátovi. Koupil jsem mu k Vánocům nový potah na řidičovo sedadlo a při tom jsem mu ještě vyměnil molitan na sedadle za nový. Slabé 3 hodinky práce a bylo vymalováno. Úplně jiné posezení! Odesláno z mého SM-N960F pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Leden 21, 2019 Sdílet Odesláno Leden 21, 2019 Hezky pěkně... Taky se nenudís koukám... ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maxim Odesláno Leden 28, 2019 Sdílet Odesláno Leden 28, 2019 Taky jsem se před 3mi lety bolestivě loučil s mojí octavěnkou a z rodičovských důvodů si pořídil Toyotu Avensis Combi. Auto absolutně bez chyby, vše plně funkční, veškerá výbava co je v autě možná, místa a pohodlí hromadu a cítil jsem, jak jakoby se někdo v autě staral o bezpečí cestujících. Každopádně absolutně bez emocí :( Prostě sedneš a pustíš rádio a jedeš. Bez vášně, bez radosti.. Ale bylo to auto od ženy a prcka a já jezdil do práce octou SDI :) v základu. Poté si vyslechl školení, že jsem otec rodiny a mám si koupit něco bezpečnějšího. Přivezl si z Prahy octavěnku II 1,9tdi v krásné zlaté barvě i výbavě a za půl roku mi borec nedal přednost na křižovatce a to auto komplet zrušil (ještě, že jsem neměl tu starou jedničkovou) Za prachy z pojišťovny jsem koupil od kámoše Golfa 6 - 2,0TDI chip na 130kw. Jedzí pod 5 litrů (nechápu) a je to perfektní svezení :) bohužel žena se jednou svezla a dostal jsem klíče od toyoty, že s ní mám jezdit do práce :) :) po 4 měsících jsem doma ohlásil, že potřebuju nové auto, že mi z té toyoty praskne hlava. Dříve jsem se každé ráno těšil octavěnkou později golfem do práce. Teď jsem byl zhnusený, že musím ráno do práce tou hrůznou nudou. Žena souhlasila a dokonce povolila koupit náhradu dříve než se prodá avensis. Dnešní status :D passatem najeto 8000 km a toyota stále v garáži :) Abych se vrátil k tématu :) Octu prodej Marťo, byl to pro mě vždy etalon aut :) Dneska sednu do 81kw octavěnky od našich (vše origo díly atd) a slyším věci, které mi v autě vadí a není nic horšího než, když tě zklamou vzory a sny :) Když ji prodáš, tak si budeš pamatovat jen to dobré. Když s ní budeš jezdit, budeš mít tendence srovnávat a budeš zklamaný. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Duben 4, 2019 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2019 Tak dnešním dnem se pro mě uzavřelo společných 12 let s mojí zelenou Octavií. Zažil jsem s ní mnoho pěkného, nikdy mě nenechala ve štychu a vždy na ni budu jen v dobrém vzpomínat !!! Nový majitel je z blízkého okolí, takže ji možná občas budu vídat na cestách. Veřím, že mu bude stejně dobře a spolehlivě sloužit, tak jako sloužila mě ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 4, 2019 Sdílet Odesláno Duben 4, 2019 Takze nakonec sla do sveta.. Tak at novemu majiteli slouzi stejne dibre, jako tobe! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukas605 Odesláno Duben 4, 2019 Sdílet Odesláno Duben 4, 2019 Udělal jsem to samé, sice jenom po 5ti letech, ale prodána kamarádovi, takže Oktuli vidím každý den :) Co jsi pořídil ? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Duben 4, 2019 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2019 zde je link na nástupce - S3 : 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukas605 Odesláno Duben 6, 2019 Sdílet Odesláno Duben 6, 2019 no tak to je dělo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.