Kube Odesláno Duben 16, 2014 Sdílet Odesláno Duben 16, 2014 Martas muzes jit mnoha lidem prikladem ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Duben 16, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 16, 2014 Díky moc za pochvalu! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 16, 2014 Sdílet Odesláno Duben 16, 2014 Ty jsi blázen, v pozitivním smyslu, samozřejmě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Duben 17, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 17, 2014 Tak to víš, každý máme něco..... Někdo auta, jiný holky, hospodu ..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 17, 2014 Sdílet Odesláno Duben 17, 2014 Jj, já tomu plně rozumím Jsem na tom stejně, ikdyž poslední dobou spíš vrážím do rodiny :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Duben 17, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 17, 2014 Tak to je jasné, rodina je na 1. místě. Pak až moje koníčky auto, traktor ..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Duben 18, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 18, 2014 Tak včera dorazila další část skládačky - nový Climatronic . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 18, 2014 Sdílet Odesláno Duben 18, 2014 Martas ty jedes ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Duben 18, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 18, 2014 já jen trošku a lehce..... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Duben 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 23, 2014 Tak po dlouhé době jsem natrefil na PANA AUTOMECHANIKA ! Konečně mi zase auto BRZDÍ jako kdysi před poruchou vývěvy! Celý systém byl podle něj festovně zavzdušněný a hrál si s tím půl šichty, prolil systémem asi 4 litry brzdovky. Způsoby odvzdušňování byly klasicky, s motorem, přes diagnostiku a pak ještě odpojoval jednotlivé větve přímo na hl. válci, odzvdušnil spojku atd. No jsem HAPPY a můžu říct že i s 280mm brzdama vepředu a 232 mm vzadu to brzdí poměrně slušně ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 23, 2014 Sdílet Odesláno Duben 23, 2014 Týjo, tak to je super! To bych taky potřeboval takhle pořádně udělat :) Ikdyž já spíš uvažuju nad těma 288mm brzdama :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Duben 23, 2014 Sdílet Odesláno Duben 23, 2014 a kolik tě to stálo? taky mi ty brzdy zlobí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Duben 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 23, 2014 Mechanika mi doporučil kolega z práce, sice jsem dlouho čekal než měl čas, ale vyplatilo se.Suma sumárum 700Kč. Peťo, 288 mm brzdy mi občas taky proletí hlavou, ale starším brzdám už nevěřím (po špatné zkušenosti) a nové díly stojí ranec. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Duben 27, 2014 Sdílet Odesláno Duben 27, 2014 ta cenovka je super, brzdu musi byt top! ja mam vymenene kotouce asi 7-8tkm zpatky a obcas kopou, obcas ne, vzadu mam bubny a zda se mi ze jedna strana vic brzdi, takze chci dat kotoucovku v nejblizsi dobe a jeste vymenit par veci na predku, tak doufam ze to kopat prestane, jinak vemu 288 at uz mam klid...a odkud je ten mechanik? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Duben 28, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 28, 2014 je z Příbora. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2014 Chlapi, potřebuju pomoct, auto jsem odvezl známému místnímu auto-elektrikáři na přestavbu climatronicu a doufal jsem , že mám všechny díly. Po rozborce jsem se zjistilo, že je zcela jiný svazek pro AC a Climatronic. Netušíte, kde sehnat celý svazek pro TDi ? Místní vrakoviště nic nemají. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Květen 3, 2014 Sdílet Odesláno Květen 3, 2014 Martine tak já jsem trubku nesundával, ale jak si na to vzpomenu tak se celý opotím, poprvé jsem to dělal na svém autě a trvalo mi to 22 hodin. Podruhé jsem to dělal kolegovi a trvalo to už jen osm hodin. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Květen 3, 2014 Sdílet Odesláno Květen 3, 2014 Ja kdyz to vidim tak se do toho snad nakonec ani poustet nebudu... Opravdu musi byt cely svazek?Ja mam kable mezi ridici jednotku a topeni a ma to nejaky fousy ktery prijdou do pojistek,to nestaci? PS?Prosimte Martas jaky to cidlo jsi musel koupit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Květen 3, 2014 Sdílet Odesláno Květen 3, 2014 Asi čidlo slunečního svitu ,to je v mřížce na palubní desce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Květen 3, 2014 Sdílet Odesláno Květen 3, 2014 zkousel si vrakac v Jistebniku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Květen 3, 2014 Sdílet Odesláno Květen 3, 2014 Neználek: Děkujeme pánovi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 4, 2014 Vaša mi říkal, že u mého ročníku 2004 facelift stačí dotahat několik kabelů. Prý je to jednodušší než měnit svazek. Tak zítra frčím za elektrikářem. Jinak na topení je svazek, ale climatronik topení je napájeno 14-ti pinovou svorkovnicí, kdežto původní je 10-ti pinová. Plus se musí dotahat kabely k pojistkám, do řídící jednotky a kdoví co ještě. Jo kupoval jsem na palubku čidlo svitu. Pokud se s elektrikářem nedododnu, tak budu muset auto natáhnout na odtahovku a dovézt k Vašovi. No uvidím zítra. Držte mi palce. Jo obvolal jsem kvůli svazku vrakáč v Jistebníku a Ostravě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 4, 2014 Sdílet Odesláno Květen 4, 2014 Martas palce Ti drzim a preju uspesne doreseni. Ja bych volal JendoviT4 nebo Ladasovi. Do 24h to mas tady. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 5, 2014 Zkusím všechno možné, jen aby to brzy bylo dokončené a vše bylo tak jak má. Držte mi palce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Květen 5, 2014 Sdílet Odesláno Květen 5, 2014 (upraveno) Taky drzim palce a urcite to dobre dopadne ;) Upraveno Květen 5, 2014 uživatelem Spooky1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Květen 5, 2014 Sdílet Odesláno Květen 5, 2014 Neboj ono to dobře dopadne, když jsem to zvládl já tak oni taky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 5, 2014 Sdílet Odesláno Květen 5, 2014 Fíha, komplikace :( Tak držím palce, ať to dobře dopadne a climatronic funguje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 5, 2014 Tak elektrikář mi slíbil, že chybějící svazek vyrobí, ale dostane se k mému autu až ve čtvrtek. No nic, budu muset počkat.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 5, 2014 Sdílet Odesláno Květen 5, 2014 Shit tolik dni bez auta nemam rad... :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2014 No teda týden bez auta jsem ještě nebyl -_- a když jsem měl něco na pár dní rozdělaného, tak aspoň bylo doma. Takto jsi připadám strašně a každý den večer se mi nějak blbě usíná. Asi budu muset víc pověřit manželku ať mi usínání zpříjemní :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.