Přejít na obsah

Moja Islandanka

Doporučené příspěvky

no tak takto rychlo ma neukecala ani manzelka na svadbu :D no jo mal som pochybnosti tak ste mi to aspon potvrdili dik chalani

ozaj a tie nove znaky co su v ponuke u OBautodily na octaviu II vraj presne do masky a kufra su vazne take ma ich niekto lebo som ich videl len tam nikde inde.

Odkaz ke komentáři

zas som sa posunul o kusok dalej islandanka dostala k 3vyrociu nove pedaliky ala RS pracuje sa na bielo zelenych budikoch ;) a konecne som sa dockal odbornika a vsetky plechy su rovnucke ako z vyroby :D ten chalan ma zlate ruky ani som neveril ze to dokaze a za zlomkovu cenu novej kapoty bez laku zajtra hodim foto pred a po je to clen vw-clubu sk a rad pomoze ak by mal niekto z okolia ZA zaujem o opravu preliacenin stoji to za to odporucam :palec:

Odkaz ke komentáři

zas som sa posunul o kusok dalej islandanka dostala k 3vyrociu nove pedaliky ala RS pracuje sa na bielo zelenych budikoch ;) a konecne som sa dockal odbornika a vsetky plechy su rovnucke ako z vyroby :D ten chalan ma zlate ruky ani som neveril ze to dokaze a za zlomkovu cenu novej kapoty bez laku zajtra hodim foto pred a po je to clen vw-clubu sk a rad pomoze ak by mal niekto z okolia ZA zaujem o opravu preliacenin stoji to za to odporucam :palec:

to okolie ZA je kde presnejsie??? ja potrebujem vytiahnut jednu priehlbinku od kamena na LP blatniku a cele auto prelestit a navoskovat nevies len tak orientacne aka by bola cenovka u neho??? kludne do SZ. vdaka :palec:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 4 týdny později...

taková slátanina; zezadu se to snaží kopírovat Porsche Cayenne a zpředu nějakou vesmírnou loď :rolleyes: ale design je věc osobního vkusu či občas NEvkusu ;)

důležité je, co je pod podlahou vozu a pod kapotou, a jak to spolu "kooperuje" a jak moc si to nechá od řídícího orgánu mezi opěradlem a volantem líbit.

Ale jako přímou konkurenci G7 bych to nebral - G7 totiž vypadá už v základu (když nepočítám verze GTi/GTD, resp. R) lépe než KIA a osloví mnohem širší spektrum zákazníků, než tento "tryskáč". Ten má jen velice úzkou skupinu cílových zákazníků, kteří se tímto konkrétním modelem/derivátem budou cítit či již cítí osloveni. Ale ne vždy a všude se takovýto extravagantní desing hodí :huh:

Odkaz ke komentáři

je jasne ze je to vsetko vec vkusu a nazoru ale na to ze je to KIA je to dost podarene a modernymi technologiami natlacene pekne rychle auto ktore puta pozornost ako zvukom tak vzhladom ja by som si ho vedel peedstavit v garazi a chodit s nim na vylety alebo ako druhe auto pre manzelku ;)

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...