garny Odesláno Listopad 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 6, 2010 bílá OII .... neštěstí těstně před odjezdem na dovolenou auto zbalené ... nádrž full dálniční známka vylepena a nejednou bum ... nakonec michal odjel den poté jiním vozem ... trochu předeček .... ( část 1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Listopad 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 6, 2010 Honzíkuv superb na servísek .... dailer fijat .... něco pro kluky .. stilo na klima chladíč .... PS: toto auto už není u majitele a proto už ho na těchto stránkách neuvidíte ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Listopad 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 6, 2010 jeden skautík na opravu kablíku ... nějaké chlupaté potvory .... se najedly .... pak se divte ,že to nejede a všechno svítí .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Listopad 7, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2010 není zač ...já děkuji .... foto dodám.... Taky díky pane .. už máš ty zimáky???? Jojo, zimáčky už jsou doma 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Listopad 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 7, 2010 Jojo, zimáčky už jsou doma Doma .. dobrý .. a u vás není sníh ??? .... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Listopad 7, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2010 Sehnal jsem komplet sadu s pneu Nokian, tak uvidíme. Ještě jsem na letních, do Švajcu jedu až v prosinci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Listopad 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 7, 2010 O1 montáž takové malé navigace ... )))))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Listopad 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 7, 2010 OII domotáž stmívacích zrcátek ... v četně všech konektorů a možných rospojovacích bodů ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Listopad 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 7, 2010 Nissan navara .. zadní okno K.O. ... pan majitel si ho sám rozbil ... ps : jen pro zajímavost cena okna je 18.000 kč .... (((( Auto je docela hovádko ... silnice ... pole .. není problém ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Listopad 8, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2010 Navara je můj sen.. úžasný auto! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Listopad 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 10, 2010 ahoj .. už jsi v tom někdy jel .... zase nějak úžasný to není ... v zadu málo místa a jízdní vlastnosti nic moc je to taková koza .... když to auto je prázdný tak zadek se má tendeci pořád přetáčet ... asi tak trochu jako kařdé auto s motorem v před a náhon v zadu ... bohužel 4x4 nelze trvale zapnout ... když se dosáhne ... rychlosti tak se samo vypne .... nebo aspoň nějak takle mi to majitel vysvětloval ... a uzávěrku to snad taky nemá .... ale to nevím jistě ... Navara je můj sen.. úžasný auto! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Listopad 10, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2010 mel bych na Tebe Garny jeden dotazek. kdo ted vyrabi originalni nahradni zadni okna na OI combi predface? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Listopad 11, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2010 ahoj .. už jsi v tom někdy jel .... zase nějak úžasný to není ... v zadu málo místa a jízdní vlastnosti nic moc je to taková koza .... když to auto je prázdný tak zadek se má tendeci pořád přetáčet ... asi tak trochu jako kařdé auto s motorem v před a náhon v zadu ... bohužel 4x4 nelze trvale zapnout ... když se dosáhne ... rychlosti tak se samo vypne .... nebo aspoň nějak takle mi to majitel vysvětloval ... a uzávěrku to snad taky nemá .... ale to nevím jistě ... nejel sem v tom, ale nějaký takový jízdní vlastnosti se daly očekávat.. je to těžký auto zvyklý jezdit naložený :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Listopad 12, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2010 taky se mi navarra moc libi garny ta octa na dodelavku stmivatek je suprova, vevnitr jako nova a podle zrcatek predfacelift :D mysli na me s tou zelenou :) uz tady zacinam laborovat co a jak pristi rok :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
beedone Odesláno Listopad 12, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2010 no mozna hezka je ale zkuste sa povozit v landroveri discovery I alebo II a potom ine nebudete chciet :D to je terenak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Listopad 12, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2010 no do tohohle hodim vystroj hokejovou a je po problemech :D a stoji min :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
viewer Odesláno Listopad 15, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2010 Peťo, ještě jednou díky za rychlou výměnu manžety u kola... Jinak na STK všechno 1*, řikal jsem klučinovi u emisí ať to moc netrápí jak si mi radil, ale on že mužu bejt klinej, že to točí jen tak do 4tis. ot., tak jsem u něj stál a vážně tomu víc nedával... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Listopad 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 17, 2010 mel bych na Tebe Garny jeden dotazek. kdo ted vyrabi originalni nahradni zadni okna na OI combi predface? Ahoj .... okna origo jsou vetšinou od splintex .. tět co jsem koukal jsou i od AGC ale jiné automobilky dělá např Pilkinton zatím taky se mi navarra moc libi garny ta octa na dodelavku stmivatek je suprova, vevnitr jako nova a podle zrcatek predfacelift mysli na me s tou zelenou uz tady zacinam laborovat co a jak pristi rok jo jo .. tak předělat se dá vše .. je to jen čas a peníze ... a ještě .... Golden czek hende ..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Listopad 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 17, 2010 jedna OII na turbo a dodělání deštáku a stmívácí zrcátko .... trochu zádrhel .. když okno je standart a materiál na face ... ale vše funguje .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Listopad 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 17, 2010 Peťo, ještě jednou díky za rychlou výměnu manžety u kola... Jinak na STK všechno 1*, řikal jsem klučinovi u emisí ať to moc netrápí jak si mi radil, ale on že mužu bejt klinej, že to točí jen tak do 4tis. ot., tak jsem u něj stál a vážně tomu víc nedával... ááá jižní čechy přijely na servis ... joj jo jasná věc .. zatím ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Listopad 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 17, 2010 Jedna felda nikdo utáhnul tak kola až je urval šrouby .... síla a závity skoro vše poškodil ..... někdo byl opravdu umělec ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Listopad 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 17, 2010 O1 na montáž origo navigace ..... a oprava kabeláže ..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hensel Odesláno Listopad 29, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2010 Peťóóó zítra Ti přes den musím zavolat už mi přes týden řve při nastartování "SERVIS NYNÍ" ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Prchy Odesláno Prosinec 6, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2010 Zdar Pane, Prosím tě nevíš čím může být že mi cca po dvou hodinách po zaparkování a zamčení auta se rozhouká alarm?? Po chvíli ustane a opakuje se třeba třikrát za noc. Ocením každou radu jak se toho zbavit. Mam Origo alarm od Škody. Díky Prchy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Prosinec 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2010 Peťóóó zítra Ti přes den musím zavolat už mi přes týden řve při nastartování "SERVIS NYNÍ" ;-) to čtu až tet .. to k to je vyřešeno ,že .. :-)))))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Prosinec 15, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2010 vzdycky je lepsi petrovi volat nez mu psat sem panove 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Prosinec 17, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2010 to je snad jasný, že je lepší zavolat :lool: Petře, můžu přijet Oplem Astrou? Nějak to pocukává a dusí se to a sem tam svítí kontrolka elektroniky motoru. Já jen jestli jsi na takový stroje diagnosticky vybaven :) já vím v pondělnik zazvonim pa ka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Prosinec 17, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2010 to je snad jasný, že je lepší zavolat :) Petře, můžu přijet Oplem Astrou? Nějak to pocukává a dusí se to a sem tam svítí kontrolka elektroniky motoru. Já jen jestli jsi na takový stroje diagnosticky vybaven :) já vím v pondělnik zazvonim pa ka Přesně to mi dělala Corsa- byl to EGR ventil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Prosinec 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2010 to je snad jasný, že je lepší zavolat Petře, můžu přijet Oplem Astrou? Nějak to pocukává a dusí se to a sem tam svítí kontrolka elektroniky motoru. Já jen jestli jsi na takový stroje diagnosticky vybaven :P já vím v pondělnik zazvonim pa ka Opel fuj .. jo jo zavolej se na to kouknu .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Leden 19, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 19, 2011 opel astra alis bobík .. už se to koštuje ...... :-( ventily K.O. .. auto se nepotkalo ale nefungovalo správně..... Se všem omlouvám, ale času opravdu je pomálu .... práce,rodina a vše kolem mně zaměstnává na 200 % tak na foto už moc času není ... a tak sem očas hodím i něco staršího data co mám ve fotáku .. :-))))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.