Přejít na obsah

Vaha vzduchu AUM_VAG diagnostika

Doporučené příspěvky

Zdravim, resim problem s vypadavanim turba a nekdy s zacukani pri akceleraci, vetsinou kdyz clovek jede na pohodu a pak od auta chce plnej vykon, svitila i motorcheck kontrolka chyba 17705. Volnobeh je lehce opravdu lehce nepravidelnej. Nasel jsem prasklou hadici odvetrani ventiloveho vika. Hned jsem ji objednal a prozatim jsem to obmotal izolacni paskou. Od te doby je to lepsi kontrolka nesviti ale chyba 17705 je porad v pameti zavad jako sporadicka. Ted pribyla jeste chyba o chude smesi. Hadici mam, ale dostanu se na to az 14dni. Preventivne vymenim i deceleracni ventil. Kdyz uz se v tom budu vrtat tak to zkouknu poradne cele, hadicek je tam mraky ;) Jeste me zarazi ze hadici dole na motoru od turba k intercooleru mam zasranou od oleje mate to taky? No zkusim nalogovat turbo a uvidim co to dela... Chtel bych se zeptat jake hodnoty ma davat vaha vzduchu a jake hodnoty jsou uz na vymenu? Da se to taky v bloku hodnot promerit? Jaka hodnota pri plne zatezi je kriticka? Jinak auto ma najeto skoro 200 000km a na motor nikdo nesahl krom jedne zapalovaci civky... Navic je auto ted predelany na LPG coz je na vsechny cidla atd. citlivejsi, takze chci mit vse v poradku ale na druhou stranu zbytecne menit vahu se mi taky nechce...

Odkaz ke komentáři
  • o 2 roky později...

Zdravim, resim problem s vypadavanim turba a nekdy s zacukani pri akceleraci, vetsinou kdyz clovek jede na pohodu a pak od auta chce plnej vykon, svitila i motorcheck kontrolka chyba 17705. Volnobeh je lehce opravdu lehce nepravidelnej. Nasel jsem prasklou hadici odvetrani ventiloveho vika. Hned jsem ji objednal a prozatim jsem to obmotal izolacni paskou. Od te doby je to lepsi kontrolka nesviti ale chyba 17705 je porad v pameti zavad jako sporadicka. Ted pribyla jeste chyba o chude smesi. Hadici mam, ale dostanu se na to az 14dni. Preventivne vymenim i deceleracni ventil. Kdyz uz se v tom budu vrtat tak to zkouknu poradne cele, hadicek je tam mraky ;) Jeste me zarazi ze hadici dole na motoru od turba k intercooleru mam zasranou od oleje mate to taky? No zkusim nalogovat turbo a uvidim co to dela... Chtel bych se zeptat jake hodnoty ma davat vaha vzduchu a jake hodnoty jsou uz na vymenu? Da se to taky v bloku hodnot promerit? Jaka hodnota pri plne zatezi je kriticka? Jinak auto ma najeto skoro 200 000km a na motor nikdo nesahl krom jedne zapalovaci civky... Navic je auto ted predelany na LPG coz je na vsechny cidla atd. citlivejsi, takze chci mit vse v poradku ale na druhou stranu zbytecne menit vahu se mi taky nechce...

Také řeším tento problém. Diagnostika mi vypisuje stejnou závadu a ta hadice od turba k mezichladiči je také od oleje. Řekl bych,že by to olej propouštět nemělo,když je to tlaková strana. Už si ten problém vyřešil nebo ještě tápeš? Já pořád tápu a to turbo mě už štve,když vypíná.

Odkaz ke komentáři

No problem bude dost taky u toho plynu jednou ten motor má jezdit na benzín tak ať jezdí měl jsem tu podobně předěláne rs a taky problem po předěláni z5 na benzín podstatná část pp pp problémů zmizela jinak hadice vždy bude trošku od oleje každé i nové turbo ho propouští zkus chvilku jezdit jen na čistý 100 oktanovy benzín a uvidíš

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...