Ghost_sk Odesláno Říjen 30, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2017 Servus pani. Prisiel mi dopis od skodovky ze mam dostavit na "upgrade" SW kvoli emisiam. Je tu niekde o tom tema? Mate s tym niekto skusenosti? Pravdupovediac, moc sa mi tam nechce ist, lebo si myslim ze mi vlastnosti motora nevylepsia, prave naopak. Dakujem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Říjen 31, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2017 http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=35663&hl=%2B%9Akoda+%2Bemise&do=findComment&comment=1685950 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Terence Odesláno Říjen 25, 2020 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2020 Zdravím, před nedávnem jsem si pořídil tuto Octavii s nájezdem 237k km a nesvítí mi rafičky na budících a podsvícení ukazatelů teploty vody a stavu nádrže. Nevíte co by stála oprava, popřípadě jak to vyřešit? :-) Předem děkuji za jakékoliv info :-) Zde přidávám foto ↓ (Lepší nemám, pardón) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kopecký Jiří Odesláno Leden 6 Sdílet Odesláno Leden 6 Motor tlaku je do vyrovnávací nádržky voda nemůžu ale auto netopi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.