škodik Odesláno Červenec 8, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2009 ahoj,jen mě tak napadlo jestli jde po menší úpravě umístit radio z octavie II do octavie I. Třeba např. upravením rámečku.Jestli je o moc širší nebo je to prostě bez šance.Mám na mysli zástavbu na nějaké úrovni. Nabastlit jde všechno,ale..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Červenec 9, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 neřekl bych, že kvalita rádií v OII je tak dobrá, aby stálo za to si hrát s přestavbou... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 9, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 Pročpak to chceš dělat? Pokud ti jde jen o radio tak je spoooousta jinejch alternativ. Taky bych řekl, že ta přestavba nebude stát za to... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Červenec 9, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 Rádio mám sehnaný gammu a do budoucna chci k němu CD měnič nebo to udělátko na SD karty,ale tak mě to napadlo,když jsem přemýšlel ,že bych dal navigaci,ale pak bych neměl kam dát budíky (tlak a teplota oleje ,tlak turba) na sloupek je nechci. No prostě jsem uvažoval nahlas,kdyby se mi dostala do budoucna do ruky za dobrou cenu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.