johnxx Odesláno Říjen 30, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2010 Mate nekdo zkusenosti? K dispozici wapka, ale bojim se ze pak nenastartuju nebo ze budou problemy, nemam totiz ze spodu motoru ten plastovy kryt a motor je uz pekne spinavy, kdyz se divam jak to tady mate sem tam nekdo na fotkach vymazleny, tak se za svuj motor stydim... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dawe88 Odesláno Říjen 30, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2010 heleď já už kolikrát bral vapkou motor..jednou jsem i na dílně viděl že frajer vzal Jar, nastříkal to do motorovýho prostoru a pak polil horkou vodou..nakonec přišla vapka, nechalo se to oschnout a auto jelo bez problému 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Říjen 30, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2010 já do motoru s wapkou nikdy nepujdu voda v motoru je sviňa anikdy nevíš kam zrovna zateče, mojí zákaznici mají zájem o mytí motoru ale já ne. Případné škody mužou být hodně velké 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Říjen 30, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2010 u nas maji dokonce ve skodovce napsany u myti motoru poznamku, ze za pripadne vznikle potize nenesou zodpovednost co delal kdysi kamos v bazaru, tak na to meli nejakou vodicku ve spreji. nastrikali to tim a pak jenom hadrem setrit a bylo to jako novy... ale bohuzel nevim co to bylo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dawe88 Odesláno Říjen 30, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2010 Heleď já si to taky myslel že voda v motoru nebude nic dobrýho ale takhle to dělaj i v autorizovanym servisu..zatim sem s tim neměl žádnej problém tak doufam že si v autě něco neodpálí :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dave 78 Odesláno Říjen 30, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2010 Já to myl normálně wapkou a nic se nestalo.Jen jsem po umytí nastartoval a nechal to chvíli bublat....Arva s oplachem a motor jako nový 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Říjen 30, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2010 moje konkurence v uvozovkách čistila motor na superbu 1=výsledek škoda necelých 30tis 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Říjen 30, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2010 (upraveno) já do motoru s wapkou nikdy nepujdu voda v motoru je sviňa anikdy nevíš kam zrovna zateče, mojí zákaznici mají zájem o mytí motoru ale já ne. Případné škody mužou být hodně velké moje konkurence v uvozovkách čistila motor na superbu 1=výsledek škoda necelých 30tis Nebylo by od věci napsat,jaké velké škody máš na mysli a jakou škodu ta konkurence za 30tisíc jak uvádíš napáchala. Upraveno Říjen 30, 2010 uživatelem mikl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Říjen 30, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2010 ty to přesně nevím co přesně tam odešlo zrovna když jsem byl v servise tak se tam o tom bavily technici s majitelem poškozeného vozu a majitel říkal že mu umývaly motor. každopádně ať si motor umývá kdo chce aspoň tady pak bude o čem psát 0 Citovat Odkaz ke komentáři
johnxx Odesláno Říjen 30, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 30, 2010 Tak teda ted nevim, pulka vas rika vem to wapkou, pulka ze se muze neco posrat, tak tedy nevim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Říjen 30, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2010 tak muze ti to zaect do elektriky. nemelo by, ale muze... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HanyZ Odesláno Říjen 31, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2010 přikloním se k těm, kteří jsou proti .... já bych se taky bál tam normálně nastříkat vodu Jednou to udělali kolegy na starém Golfu 2 a motor 3 dny nenastartoval.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Říjen 31, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2010 Asi tak. Vykoupal jsem 2x svoje AEE a jednou kamarádovo. Umýt se to rozhodně dá. Předně to chce nižší tlak!! Ne žádnej plnej ceres, aby to škubalo tlumící výplně a další věci. Zakrej igelitem altík a sání. Moc nestříkej na ten horní dírkovaný plast motoru aby jsi neměl zatopený svíčky. Pokud je všechno v pořádku tak to prostě ten motor musí dát! Oba vždycky nastartovali bez zaváhání. Pokud ne, tak je třeba ten plast odšroubovat a kompresorem vyfoukat vodu okolo svíček. Samozřejmě s vodou okolo svíček je s chodem motoru trochu potíž. Je dobrý ho nechat klapat aby se ohřál a vodu si odpařil. Aby sebou moc neškubal, tak doporučuju držet ho plynem tak na těch 1500-1700ot. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Říjen 31, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2010 ty to přesně nevím co přesně tam odešlo zrovna když jsem byl v servise tak se tam o tom bavily technici s majitelem poškozeného vozu a majitel říkal že mu umývaly motor. každopádně ať si motor umývá kdo chce aspoň tady pak bude o čem psát thx No a jinak já se přikloním k těm co motor tlakovou vodou myjí.A to jednou až dvakrát ročně. Nejdřív nastříkám prostředek na mytí motorů(mimochodem,proč by se tyto přípravky prodávaly,kdyby bylo riziko je omýt) potom opláchnu wapem.Nic nezakrývám.Ještě nikdy se mi nestalo,že by jsem měl sebemenší problém. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubis85 Odesláno Únor 21, 2012 Sdílet Odesláno Únor 21, 2012 Arva je super, dělám to tak, že do nádoby dám arvu a zárohákem umeju, kam se dostanu(bacha na rozdělovač) a pak spláchnu opatrně hadicí. Když je někde špína, tak opakuju...výsledek OK 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.