askerfaka Odesláno Červenec 9, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 Zdar, tak zrkadlo je v poriadku na mieste, a to bez velkych uprav: nozicku som pouzil z povodneho zrkadla, len som ju prevrtal a pretiahol kablik, ale kde mam zapojit kabliky? mate niekto nejake vychytene miesta co kde pripojit? spinanych +12v asi z poistkovej skrinky ale kde najlepsie?, kostra z karoserie, -12v asi z lampicky, a spiatocku? dikes za rady. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DuDe Odesláno Červenec 10, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2009 Samostmívací zrcátko ? K čemu je to dobrý ? Co to umí ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červenec 10, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2009 Ked ide niekto zozadu s prilis silnymi svetlami (oslnil by Ta cez vnutorne spatne zrkadlo), tak sa Ti to zrkadlo "stmavi". 0 Citovat Odkaz ke komentáři
askerfaka Odesláno Červenec 10, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 10, 2009 to je pohodlnejsia alternativa toho serioveho zrkadla :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DuDe Odesláno Červenec 10, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2009 Aha . A co takový zrcátko stojí ? Zní to zajímavně . . . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
askerfaka Odesláno Červenec 10, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 10, 2009 stoji cca 1200kc, ale tu by sme mali riesit skor to zapojenie ako to kolko stoji atd. ostatne skor ina sekcia alebo sz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DuDe Odesláno Červenec 11, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2009 Sry že zas.rám vlákno , jen jsem se chtěl zeptat . :P Ale určitě to nebude mít nijak zázračnej odběr , takže bych to pripojil na stropní stvětlo , tam je trvale napětí . Nikde dál bych to netáhal . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
askerfaka Odesláno Červenec 11, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 11, 2009 pripaja sa tam spinanych +12v naco by to malo ist ked niesi v aute? ked das spiatocku tam +12v nech sa nezatmavi a zo stropneho svetla -12 ked ho zapnes aby sa nezatemnilo aby si videl ale to je uz len taka vychytavka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DuDe Odesláno Červenec 11, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2009 No jo maš pravdu ono to bude složitější . Chtělo by to napojit na spinačku aby to fungovalo jen při zapnutym kličku a jak pišeš aby to odpojil signál ze spátečky . V tom připadě to není nic složitýho . Jen natáhnout dráty . Což je asi nejhorší . Od spínačky natáhnout +12 a přes relátko odpojovat při zařazení spátečky . Funguje to tak že to musí být trvale pod napětím ,aby to fungovalo ne ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
askerfaka Odesláno Červenec 11, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 11, 2009 (upraveno) no ked nesedis v aute tak je celkom zbytocne aby to robilo nie? takze preto spinanych +12v, ono ma vyvody na vsetko len chcem zistit na ktorom mieste v aute je to najvyhodnejsie zapojit... aby som nemusel tahat kabel zo zadu z cuvacieho svetla do predu ku stropnemu svetlu atd... a o to mi ide, zapojit neni problem ale zapojit to efektivne o to mi ide... Upraveno Červenec 11, 2009 uživatelem askerfaka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seth Odesláno Červenec 11, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2009 zpátečka se dá chytit dole u A sloupku v kabelovým svazku ... ted přesně nevím kde, ale někde tam .. možná že to je modrý drát, ale nevím to 100 % 0 Citovat Odkaz ke komentáři
askerfaka Odesláno Červenec 11, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 11, 2009 o to mi ide presne miesto skus mi to zistit prosim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seth Odesláno Červenec 11, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2009 takže měl bys ho najít dole u levýho A sloupku, je tam silnej svazek kabelů co vede do zadní části auta .. zkus tam najít vodič který je černomodrý ... měl by to být on, pro jistotu si ho proměř, jestli to je on 0 Citovat Odkaz ke komentáři
askerfaka Odesláno Červenec 13, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 13, 2009 dikes bol to modrocierny ale bolo ich tam viac (3) jeden z nich to bol... ale nepodarilo sa mi najst ktory je -12v zo stropneho svetla poradite? inac vsetko funguje a je to fakt super 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.