soufolos Odesláno Červen 4, 2021 Sdílet Odesláno Červen 4, 2021 Zdravím, dajú sa parkovacie senzory naprogramovať tak aby pri pripojenom prívesom vozíku sa nezapli, respektíve aby nepipali? Ďakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Červen 4, 2021 Sdílet Odesláno Červen 4, 2021 ano, pokud je tam správná rj přívěsu a vše správně nakodováno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
soufolos Odesláno Červen 4, 2021 Sdílet Odesláno Červen 4, 2021 Všetko by malo byť originálne. Ide o octaviu 2 combi po fl. Nevieš mi povedať v ktorej RJ to treba nakodovat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HanzLiner Odesláno Srpen 6, 2021 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2021 V 2. 5. 2021 at 8:24, xBuRox napsal: Já šel podle návodu-vybrat jednotku - 09 centrální elektrika - kódování - kalkulačka pro kódování. To není ta správná cesta? Prosím poradil by jsi tu správnou kde to najít? Edit. Má ta jednotka být zde? Když tam bsg není, tak asi smůla pro mě že? Nějaký jiný způsob jak nastavit aby svítily pouze mlhovky bez parkovaček? Děkuji 😇 Já měl nastavené pouze mlhovky bez parkovaček, ale tepali mě za to cajti, tak ted mi svítí mlhovky na 50% místoparkovaček blinkry na 30% a zadní světla. A cajti jsou v cajku 😄 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Majky Odesláno Leden 29, 2023 Sdílet Odesláno Leden 29, 2023 Zdravím ak to sem nepatrí tak sorry chcem sa opýtať maxidot ak nastartujem a kliknem na priemernú spotrebu na 100 ukazuje mi ako keby vyresetovane čiarky. Jazdím a už sa to hneď mení po nasledovnom vypnutí autá a naštartovaní zase to je vynulovane ako keby si nezapamätá spotrebu priemernú. Dá sa to niejako nastaviť ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrRS Odesláno Leden 29, 2023 Sdílet Odesláno Leden 29, 2023 máš tam dvě volby krátkodobá a dlouhodobá tak si to přepni 1 Citovat Odkaz ke komentáři
luke95 Odesláno Listopad 21, 2023 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2023 (upraveno) Kdyby někdo chtěl zapnout hlášku, že chybí voda do ostřikovačů. O2 FL 17 - přístrojová deska 07 - kódování Byte 1 bit 2 Upraveno Listopad 21, 2023 uživatelem luke95 1 Citovat Odkaz ke komentáři
Šustr_ Odesláno Srpen 10, 2024 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2024 Mám otázku zkoušel jsem kódovat moji škodu Octavii 2 2005 a šel jsem přes vcds a potřeboval bych radu výbava je eleganc a nejde mi nakodovat rožínání do zatáček a nejde mi ani třeba protočení ručiček tak mě zajímá jestli to prostě to auto nenabízí nebo dělám něco špatně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kinzii Odesláno Srpen 11, 2024 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2024 Ahoj, pokud vím tak tato octavia má jinou jednotku jak facelift a nenabízí protoč. ruč.atd. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kinzii Odesláno Srpen 11, 2024 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2024 přísvit do zatáčky je do 15 km a musíš mět jednotku,která to podporuje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Šustr_ Odesláno Srpen 11, 2024 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2024 před 9 hodinami, kinzii napsal: Ahoj, pokud vím tak tato octavia má jinou jednotku jak facelift a nenabízí protoč. ruč.atd. Děkuju za odpověď teď už vím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lordgara Odesláno Srpen 15, 2024 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2024 Ahoj mám problém s Octavii 2 facelift chtěl jsem vypnout hlídání denního svícení a v bit 18 jsem přepsal kód ale nevifotil jsem původní teď mi nesvítí vůbec a ještě zadní spodní obrisovky nemáte prosím někdo celý kód? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VCDS_Víťa Odesláno Duben 17 Sdílet Odesláno Duben 17 (upraveno) Ahoj, mám taky origo diagnostický kabel Ross-Tech se sadou VCDS MAX. Jsem tvůrce návodů do VIS autodiagnostické postupy. Kdo má zájem o kódování světel, podsvícení budíků, ručiček, podsvícení displeje v palubní desce, či podsvícení infoteimentu... Umím! Vše je zesilováno či zeslabováno: 1) Fototranzistorem (který lze také nastavit a to nevídaně!) , (nebo ho odstavit z činnosti) 2) Car - nastaveni - světla - podsvícení palubní desky mrkněte na částečné ukázky možností co a jak s čím... videa zde: Kódování světel a podsvícení VCDS Víťa Rád Vám provedu nastavení dle vašich přání!!! *Samozřejmostí je Prvotní záloha Vašeho vozu, např pro STK. *Znovu přehrání Vašeho oblíbeného nastavení vozu po STK! *Všechna Data Vám pošlu i emailem, jak scan chyb, před jejich vymyzáním, tak i kompletní zálohy vozu! Můžete si je tedy přehrát i jinde, kde budou vlastnit HEX-V2 kabel... NosekVitezslav@seznam.cz V 15. 8. 2024 at 21:18, lordgara napsal: Ahoj mám problém s Octavii 2 facelift chtěl jsem vypnout hlídání denního svícení a v bit 18 jsem přepsal kód ale nevifotil jsem původní teď mi nesvítí vůbec a ještě zadní spodní obrisovky nemáte prosím někdo celý kód? Kod pro jakou jednotku_? Potřebuju číslo jednotky: 09? a Objednací číslo. Nejlépe autoscan vozu, je to možné??? Podle ostatních jednotek lze přesněji sestavit kódování! VCDS Víťa NosekVitezslav@seznam.cz Upraveno Duben 17 uživatelem VCDS_Víťa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VCDS_Víťa Odesláno Duben 17 Sdílet Odesláno Duben 17 (upraveno) OTÁZKA, KTEROU ZDE ZODPOVÍ ODBORNÍK: VÝROBCE KABELU. Poškodí špatné nastavení jednotku, je to možné? nebo stačí vrátit hodnoty? (ptám se na kódování, či přizpůsobení) myslím, že určitě v některých případech něco poškodit lze a to nevratně. Například když nastavíte nevratný omezovač rychlosti v motorové jednotce. Ale i jinde, například v některých 09 je kódování (slavný Bajt 18), který je jen maska. Vy tedy vidíte stále 00, ale on 00 není a nesmí být. Takže vrácením 00 se nic nenapraví. Upraveno Duben 17 uživatelem VCDS_Víťa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.