Přejít na obsah

Autopotahy MAD

Machy

Doporučené příspěvky

jj,to nebude problém,vemu. Volal jsem tam. Mají přesměrovaný telefon rovnou do fabriky. S příjemnou slečnou jsem se bavil o cenách abych věděl,to totiž zajímá každého a hlavně myslím,že u vzorníku není ceník,jelikož si každý poskládá potahy jak chce.Tak nejlevnější na Oct. kolem 2t a nejdražší kolem 10t ,ale stím že je to kombinace alcantary a kůže se zárukou 10let B) na což jsem čuměl jak puk u potahu jsem se stím ještě nesetkal,tak uvidíme.

Odkaz ke komentáři

POTAHY MAD MOZEM LEN DOPORUCIT. MAM ICH UZ ASI DVA ROKY MATERIAL RS DESIGN BLACK , NAHODIT ICH TO DA TROCHA PRACU ALE SEDIA PERFEKTNE A MALO KTO VIE ZE SU TO LEN POTAHY KAZDY MYSLI ZE ICH MAM PRECALUNENE.mimochodom Mad k potahom pribali montazne DVD o to m ako tie potahy namontovat co rozmontovat....sedacku po sedacke.

Je to fotene mobilom a dost svietilo slnko tak sa ospravedlnujem vopred /tie loga su pekne farebne v skutocnosti ale slnko to daako skresluje/

post-819-1248260738_thumb.jpg

post-819-1248260750_thumb.jpg

post-819-1248260762_thumb.jpg

post-819-1248260773_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Logo ti urobia aj ine. Maju ich na vyber kopec, mne poslala pani mailom a ja som si vybral, dokonca farbu nite obsitia /vstep/ si mozes vybrat ja by som uz teraz odstupom casu volil asi cervenu bolo by to krajsie.

Mimochodom jeden sedak sa mi zacal zmolkaviet po roku. Poslal som to ako reklamaciu a za 4 dni mi bol potah presity poslany nazad, takze nielen potahy su kvalitne ale ja ta 5rocna zaruka neni len reklamny tah. Ja som spokojny ako s potahmi, tak aj s pristupom zamestnancov firmy ked som ziadal o reklamaciu

Odkaz ke komentáři
  • o 5 týdnů později...
  • o 4 měsíce později...

Zdravíčko Všem, nechci zakládat nové téma, takže se zde tážu jak jste objednávali potahy od MADU. Napsal jsem mail, s požadavkem o vzorkovník a také na kolik by mě vyšli potahy na mé sedačky. Chtěl jsem RS potahy, bez kůže.

Přední sedadla: Obě výškově stavitelné, Obě nastavení páteře, Obě zadní kapsičku. Obě opěrky hlavy

Zadní sedadla: Půlené sedadla, Opěrka s úložným prostorem, Obě opěrky hlavy.

došla mi odpoveď:

PRODUKTOVY KATALOG JE V ELEKTRONICKEJ PODOBE NA WWW.AUTOPOTAHY.SK

máme nasledovné cenové skupiny autopoťahov.

0 skupina : 3284,- ck DECENT BLACK 10,11,07,DECENT RED 05,06,08,DECENT CAMEL 04,06,BAMBO ANTRACIT 02,03,PIANO BLACK 07,08,

1 skupina : 3998-, ck CLASSIC COLLECTION S AUTOTEXTIL OKRAJOM BLACK, FASHION, FASHION NIMBUS

1A skupina : 4855,- ck CLASSIC COLLECTION S AUTOTEXTIL OKRAJOM ANTRACIT, CAMEL, ACHAT, NIMBUS

2 skupina : 5141,- ck RS DESIGN COLLECTION S AUTOTEXTIL OKRAJOM BLACK, FASHION, FASHION NIMBUS ( AJ SUPERB ANTRACIT , SUPERB BLUE )

2A skupina : 5569,- ck RS DESIGN COLLECTION S AUTOTEXTIL OKRAJOM ANTRACIT, NIMBUS, ACHAT, CAMEL ( AJ SUPERB ANTRACIT, SUPERB BLUE )

3 skupina : 7997,- ck CLASSIC COLLECTION S LEATHER LOOK OKRAJOM

4 skupina : 8854,- ck RS DESIGN COLLECTION S LEATHER LOOK OKRAJOM

5 skupina : 9425,- ck DYNAMIC COLLECTION

6 skupina : 11995,- ck ALCANTARA PERFO S LEATHER LOOK OKRAJOM

7 skupina : 13280,- ck ALCANTARA IL S LEATHER LOOK OKRAJOM

ceny sú uvádzané s DPH pre 5 miestne vozidlá

Ale jakou mám jistotu že bude potah také na opěrku v zadní sedačce s úložným prostorem? Dále připravené na obě sedačky, které jsou výškově stavitelné, s páteří a také s zadními kapsičkami? Jak tato objednávka probíhá? Děkuji za Vaše odpovědi, nerad bych měl něco, co by mi bylo potom na nic :palec:

Dle Vás kteří máte zkušenosti, jaká bude asi cena? Dík :D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...