Přejít na obsah

trysky na 66

honzaa.16

Doporučené příspěvky

ja jsem taky vahal..ja mam ALH takze 764 jsou super a je na nich jeste rezerva na chip , pokud mas AGR tak by jsem radsi volil 502 a mas to nez koure na nejakych 83kw cca.... na ALH s tema 764 udelas 94kw a kroutak kolem 300nm jestli si to dobre pamatuju. trosku to zakouri ale jede to oproti 66 velice pekne...casem ti to prestane stacit jako me a zvyknes si tak pujdes do cipecku a to jde na nejakych 105kw s rezervou.no jestli mas najeto to co mas asi by jsem zacal tryskama...

Odkaz ke komentáři

Teď budu za hroznou lamu, zatím jsem nikam moc nekoukal,ale kde vyčíst kod motoru když nemám velkej TP?

Mám cca 265000km a o tryskách + CHIPu uvažuju,ale teď se všechno nějak s**e takže spíš až na jaře. Jaká je šance že ten motor nepohřbím?Měl by to vydžet?

Mezi AGR a ALH je rozdíl pouze v turbíně? Jak moc je náročná výměna za naklápěcí turbo?

Odkaz ke komentáři

Burek: Jo ve velkym TP je,ale ten nemám jak jsem psal. No uvidime co bude a jak vše dopadne,ale těch 66kW přestává pomalu stačit. Ne že bych potřeboval jezdit nějak rychle,ale to předjíždění by mohlo být svižnější... Přijde mě že na kamion porád potřebuju hodně dlouhou rovinku...

Octavius: Díky zkusím ten štítek. NA motoru bude určitě,ale přez ty plasty toho moc vidět není a nece se mě to celý "otevírat" jen abych se podíval... Šlo by zjistit co případně kámoš chce za výměnu turba + kolik to tak zabere času? Jen orientačně. Klidně SZ. Díky

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...