Přejít na obsah

trysky na 66

honzaa.16

Doporučené příspěvky

• o měsíc později...

tak když jedeš v klidu, tak to skoro nekouří.. když přijde kopeček a vklidu přeřadíš kolem 2100ot, sadne to pod 1800ot tak to torchu zakouří... když to dlouho držíš s plným plynem v nízkých otáčkách a pak zabere turbo, tak to zahulí víc, ale je to přesně o tom jak s tím jedeš a jak si s tím "hraješ"... vysoké otáčky kouří pořád :palec: ale jak říkám, chce to víc :palec:

Odkaz ke komentáři

mi teda spíš bafal když jsem jezdil město a pak přisláp na dálnici třeba-to byla skoro kouřová clona hodná parníku

jak to ve měste lochtáš tak saze sedaly a pak letely, od to doby co mi tam dal Huml chipík tak pohodka druhá vec je ze nemám serii véfuk, puvodní byl nahoru(bych ho zabil) a ted mám rovnej cupra

Odkaz ke komentáři

ale tomu prece sam neveris :D ja vim, ze je pekny na tyhle cisla koukat, ale je to nerealny proste :D mimo mesto verim kolem tech 4,7, ale to je flakacka mezi 80-90 a siroko daleko nikdo. Ale dalnici do 5i litru nesezeru... jedine, ze bys predtim nahnal nekde malou spotrebu podle PP kolem tech 4,6, tak potom verim, ze ti PP ukaze malinko pres 5, ale realita to asi nebude. Sorry za OT, tohle sem vlastne nepatri ;)

Odkaz ke komentáři

PP taky přesně, max odchylka na nádrž pri propočtu s tankování je 0,2L-Huml to rovnou na vagu odladil

mimo do 5,město do 6,dálnice tak tech 5,5-7

ted mám na pv-brno(D),50km po brně,brno-třebíč-znojmo-brno(O+ten kousekD),brno-HK 5,1 km už nevím bral jsem včera v HK naftu

Odkaz ke komentáři

Je pokud jsou ty vase spotreby aspon trohu blizko realnim vy se teda mate. Mne dlouhodoba na PC ukazuje 4,5 az 5,8 (jak gdy) a realita je fakt hnusna, nejaka mnou merena dlouhodoba spotreba je mezi 6,5 a 7,5 l/100km (na jedno tankovani: 80-90% mesto, ostatni mimo mesto, spatna a spinava nafta, docela hustej provoz a lehka az stredne tezka noha na plynu). Maximalni rekord je na plnej tank 850km do rezervy, jinak je to kolem 700km. No takovej malej OFF a ted ono hlavniho.

Vsude pisete ze to po montazy trysek kouri, negdy dost, negdy malo, na Diesel poweru ze ne, Jaster-ova octavka velmy malo (podle videoklipu). Jak se to zrhne tak urcite bude kourit, ze? Ted ta moje (TDI ALH 66kw seriova a 190.000km na konte) skoro vubec nekouri, za studena kdyz se rozjizdim na dvojku od 1200 otacek a nebo pry nahlem plnem kotlu do kopce tak foukne trosicku ale nic moc. Ani by nechtel. A uvazuji o montazi teh trysek. Tak jak se mi to bude hovat? Auto pravidelne odhlazuji po "tvrdsi" jizde, nevytacim nad 2000 o/min prvnih 15 min od studeneho startu ( a vubec pokud neni teplota na 90C), podle mne jezdim pravidelne, nezatezuji auto zbytecne, radim vcas (ne dusim ho). Tak jak by se to mnelo hovat u mne?

A jeden malej OFF jeste, jak by se hoval chip u mne pri takovem konte (pokud predpokladame ze je motor a turbo dobrej - takovejh 80-90% od stavu noveho)? Doporucili byste mu to?

A jeste jedna vecicka ktera souvisi se spotrebou, ten nejakej "VAG chip" (dela se to pres dijagnostiku a je to pry tovarny vec na zkouseni a testovani), dozvedel jsem se ze se u neho "nacpe" trohu vice nafty do vstriku. Je to pravda? Jak se bude chovat spotreba potom (kdyz uz ji mam tak velkou)? A jake to bude v kombinaci se tryskama (treba temi 520)?

Je tu dost OFF-u tak se omlouvam doufam ze to nebude vadit. ;)

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...
Je pokud jsou ty vase spotreby aspon trohu blizko realnim vy se teda mate. Mne dlouhodoba na PC ukazuje 4,5 az 5,8 (jak gdy) a realita je fakt hnusna, nejaka mnou merena dlouhodoba spotreba je mezi 6,5 a 7,5 l/100km (na jedno tankovani: 80-90% mesto, ostatni mimo mesto, spatna a spinava nafta, docela hustej provoz a lehka az stredne tezka noha na plynu). Maximalni rekord je na plnej tank 850km do rezervy, jinak je to kolem 700km. No takovej malej OFF a ted ono hlavniho.

Vsude pisete ze to po montazy trysek kouri, negdy dost, negdy malo, na Diesel poweru ze ne, Jaster-ova octavka velmy malo (podle videoklipu). Jak se to zrhne tak urcite bude kourit, ze? Ted ta moje (TDI ALH 66kw seriova a 190.000km na konte) skoro vubec nekouri, za studena kdyz se rozjizdim na dvojku od 1200 otacek a nebo pry nahlem plnem kotlu do kopce tak foukne trosicku ale nic moc. Ani by nechtel. A uvazuji o montazi teh trysek. Tak jak se mi to bude hovat? Auto pravidelne odhlazuji po "tvrdsi" jizde, nevytacim nad 2000 o/min prvnih 15 min od studeneho startu ( a vubec pokud neni teplota na 90C), podle mne jezdim pravidelne, nezatezuji auto zbytecne, radim vcas (ne dusim ho). Tak jak by se to mnelo hovat u mne?

A jeden malej OFF jeste, jak by se hoval chip u mne pri takovem konte (pokud predpokladame ze je motor a turbo dobrej - takovejh 80-90% od stavu noveho)? Doporucili byste mu to?

A jeste jedna vecicka ktera souvisi se spotrebou, ten nejakej "VAG chip" (dela se to pres dijagnostiku a je to pry tovarny vec na zkouseni a testovani), dozvedel jsem se ze se u neho "nacpe" trohu vice nafty do vstriku. Je to pravda? Jak se bude chovat spotreba potom (kdyz uz ji mam tak velkou)? A jake to bude v kombinaci se tryskama (treba temi 520)?

Je tu dost OFF-u tak se omlouvam doufam ze to nebude vadit. :palec:

ja mam ALH trysky Sprint 764 egro off a huli to jako prokopnuty kamna i kdyz tomu neslapu vidim ve spiglu trosku foukanec a kdyz tomu vytnu 1 2 3 tak si zafouka luxusne.... ale neni to nic strasnyho dela to hodne to egr off.jinak ja byt tebou se toho vubec nebojim pri 190t km tema tryskama tomu das servis a jeste si zvednes docela pekne vykon. kazdopadne kdyz to mas podtoceny trena 2ku v 1200ot a seslapnu ji na podlahu zafouka to pekne ale kdyz jezdis plynule tak za sebou nic nevidis,ale to tak kouri kazdej diesel skoro.celkove na ALH me bylo receno ze si zakouri trosku ale emise ze udelam.co ase tyce toho vag chipu neco jsem cetl na DP ze se da ve vagu upravit a ze ti to zvedne vykon o cca 5ps jestli si to dobre pamatuji, mozna se myslim . ale nevim uz oc presne jde je to dlouho co sjem se na to dival a nedavno sjem to tam hledal a nemohl jsem to dohledat.

Odkaz ke komentáři
  • o 5 týdnů později...

Martin: No čeče někde sem slyšel, že je rozdíl snad akorát v řídící jednotce,ael to nevím jistě. Každopádně když měnit trysky tak dej buď 502 a nebo 764. Nebo jen chipem se dá dostat někam 80-85kW a jede to daleko lépe než 81 serie. Ale zatím vím jen co jsme zjistoval...

Odkaz ke komentáři

Dej ,tam nový bosch764 a budeš hodně spokojenej a až ti to bude málo,tak dej chip,já jezdil s tryskama rok a stačiloto,ale ted když jsem dal převodovku z fábie tak už jsem to musel chipnout. ;)

Ahoj všem,

mám jeden dotázek, když na AHL 66kW 2001, vyměním trysky z 81kW a vyměním i origo řídící jednotku z 81kW, bude tato kombinace schopná fungovat na nějakém rozumném výkonu?

Odkaz ke komentáři

Věřim, že trysky S764 by byla nejlepsi volba, nicméně mám to jako druhy auto r.v. 2001 66kW co má najeto 340 000km, a musim udělat servis. A jelikož mám sadu trysek z 81kW i s řídící jednotkou motoru v regálu, tak je to pro mě nejlevnější volba. Nepotřebuju, aby mi tohle auto trhalo asfalt. Zkusim to tam nahodit a uvidim ;) Ještě, že jsem je neprodal.

Odkaz ke komentáři
Věřim, že trysky S764 by byla nejlepsi volba, nicméně mám to jako druhy auto r.v. 2001 66kW co má najeto 340 000km, a musim udělat servis. A jelikož mám sadu trysek z 81kW i s řídící jednotkou motoru v regálu, tak je to pro mě nejlevnější volba. Nepotřebuju, aby mi tohle auto trhalo asfalt. Zkusim to tam nahodit a uvidim :) Ještě, že jsem je neprodal.

Pokud to máš , tak to ta dej a nic neřeš.Na nějakou dobu ti to vystačí. A pak budeš chtít víc,ale to každej :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...