Přejít na obsah

Jirikovo rs

Doporučené příspěvky

Zdravim, tak uz jsem mezi Vami. Hodne clenu mi tu pomohlo s vybere a timto jim jeste jednou dekuji.

Jinak je to benzin 147kw

Rok 2007/12

Najeto 45 tis

Rekl bych, ze ma bohatou vybavu. (navi, maxik, pry nejaka lepsi zrcatka - zatmavovani, prisvetlovani, vyhrev, vyhrev sedacek, senzor deste a jeste nejaky ptakoviny, o kterych ani nevim :-)

Prvni dojem: (Presedlal jsem ze superba 1,9 tdi 96 kw, sportovni podovzek HP sporting + 19" kola).

Auto tahne super, jsem z nej opravdu nadsenej. Nema snad zadny hluchy misto (zatim jsem na nej nenarazil), podvozek tvrdej a krasne tlumi, 18" kola akorat (mozna by to chtelo podlozky, at jsou trosku vytazeny). Vybava super, na urovni superba :-) Rizeni tuzsi, sportovni, nemam k tomu zadne vyhrady (zatim).

Spotreba.. nejsem zadnej setrilek, dalnice (necelych 500km) 10L/100Km prumerna rychlost 125 km a dost jsem zkousel zrychleni ve vsech moznych rychlostech na vsechny mozny stupne. O meste se radsi zminovat nebudu, s autem se teprve seznamuju a nechtel bych odradit nove potencionalni majitele. :-)

Planovane upravy: Puvodne to meli byt folie a kola, bohudik je auto na 18" a folie ma, takze mi tato "potreba" odpada.

Dale planuji blow off, mozna pera HR nebo KW 2-3 cm dolu, otevrene sani, mozna nejake denni sviceni, zadni svetla FL nebo LED.

Columba bych chtel naucit na zesik a na tv tuner, ale co jsem zatim koukal, tak to nebude levna zalezitost.

Take bych potreboval par zasahu do sw, colombo nekomunikuje s maxem, odstranit vypninani obrazu pri +6km/h a vypnout signalizaci pasu.

Puvod vozidla je jasnej, kilometry dolozeny, prodejce ferovej (auto heller ostrava). Auto je jako nove.

post-5386-1290345706_thumb.jpg

post-5386-1290345746_thumb.jpg

post-5386-1290345769_thumb.jpg

post-5386-1290345839_thumb.jpg

post-5386-1290345856_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Diky kluci :-)

Kilometrum verim, jsou zapsane v servisce, zjistili jsme je i podle vin kodu a i dokonce stitek na olej sedi. Posledni zaznam byl v lednu pri 29. tkm.

Navic auto bylo kupovane v auto heller jako nove, servisovane v auto heller a dokonce i nasledne prodane po prvnim majiteli v auto heller.

Sice to nemuzu rict 100% jiste, ale myslim si, ze by si autorizovany prodejce (audi, vw, seat, skoda) jako auto heller je, nedovolil pretacet par km,

za tu reklamu by jim to urcite nestalo.

Navic sem mel i z prodeje a jednani velmi dobry pocit.

Odkaz ke komentáři

Ke Columbusu: Columbus není určen pro Octavii předfacelift, takže pokud ho tam někdo chce dát musí udělat určité úpravy. V tvém případě se někdo moc nesnažil, takže máš na Columbusovi nakódovaný BAP protokol, který se používá právě u SII, OII FL. Proto ti nic maxidot neukazuje. Musí se to správně nakódovat a ani potom to nebude 100%, nebudeš moc vyjíždět z menu navigace přes pravou páčku do nabídky MFD. Za předpokladu že máš originální firmware. Je třeba nahrát upravený firmware. Potom bude vše jak má být.

K většímu HDD: Columbus používá speciální 2,5" HDD tzv. Automotive, který má nižšší otáčky, je uzpůsoben na vibrace a na větší rozmezí teplot pro použití, jejich cena je tudíž větší než u klasických notebookových 2,5". Např. ZDE

Odkaz ke komentáři

No nevím, ono to bude fungovat bez problému i s tím normálním. Otazka je co to dělá při nerovnostech atd. Moc lidí ho totiž neměnilo.

Já myslím že k tomu ani není důvod ho měnit, protože je určitě lepší koupit SDHC kartu, třeba tu 32 GB (cenově příznivější). A to bohatě stačí. Navíc je celkem hodně zdlouhavé kopírovat všechno na HDD, a z té karty se to líp aktualizuje přes PC.

Odkaz ke komentáři

Pěkná octa pane vítej u RS-áků ten blow tam dej bude to mít pěkný zvuk a rovnou zkontroluj ten ovládací ventil jeslti budeš mít ten starý dej ho pryč a nahraď ho novým typem no a potom si vyměň pístek ve vysokotlakém čerpadle na benzín cena 600kč a můžeš jezdit a jen si užívat

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...