kubajs Odesláno Listopad 22, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2010 Zdravim,chtěl sem se zeptak jak to je když vás někdo nabourá na parkovišti a ujede.Zaplatí pojištovna škodu když nemam havarijní.Bohužel to odnesl zadní nárazník a levá lampa. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Listopad 22, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2010 Jestli máš jen poviné ručení, tak nedostaneš nic. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Listopad 22, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2010 Musel bys viníka chytnout aby to šlo z jeho pojistky. Oni se drží hesla "Kdo uteče vyhraje". Tohle se mi stalo už u dvou aut. U O II už bohužel taky :) Nejlepší je jelito s parkovákama, co to tady pípá, škub a je v tobě :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubajs Odesláno Listopad 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 22, 2010 Tak to jste mě nepotěšili,ale aspon si kupim ten RSovej nárazník na kterej mám zálusk. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubajs Odesláno Listopad 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 22, 2010 :) A jak je to když někoho nabourám tak pojištovna to zaplatí i mě? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Listopad 22, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2010 Pokud máš havarijko tak ano, jinak ne... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
levyluk Odesláno Červen 26, 2017 Sdílet Odesláno Červen 26, 2017 Čau, hele tady se o tom můžeš případně dočíst: http://www.zaparkujteuletiste.cz/nabourane-auto-parkovisti-vyresit-tuto-situaci-bez-nervu, ale myslím, že by to neměl být problém, bude to nehoda bez tvého zavinění, myslím, jistý si nejsem... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Červen 26, 2017 Sdílet Odesláno Červen 26, 2017 Zalezi podle smlouvy. Ja mam jen POV a mam to tak, ze pokud nabouram nekoho dostanu prachy i pro sebe. Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Červen 26, 2017 Sdílet Odesláno Červen 26, 2017 Hoši, opravdu si myslíte, že je to po sedmi letech stále aktuální ? :wallbash: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.