ricfra Odesláno Listopad 27, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2010 Čau, mám origo rádio symphony a nejde mi vypínání při vytažení klíčů ze zapalování :) . V návodu je napsáno co se má nastavit ale stejně to nejde. Rádio jsem koupil jeté na aukru a tak by mě zajímalo jestli může být vadné už to rádio a nebo něco jiného. zapojení je snad jednoduché, tam snad není co pokazit :) ? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Listopad 27, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2010 Podle mě máš jen špatně zapojenej ISO konektor. Je třeba ho jen správně přepinovat podle rádia symphony. Vem měřák a podívej se kde máš v ISO konektoru spínané plus a trvalé a pak ho přepinuj dle správného zapojení pro radio symphony. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ricfra Odesláno Listopad 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 29, 2010 Zkusím to, dá se někde najít schéma zapojení podle barev kabelů? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Listopad 30, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2010 (upraveno) kukni tu. SCHEMY.pdf Upraveno Listopad 30, 2010 uživatelem maros 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Listopad 30, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2010 a máš ho správně nakodované??????? nic nepřepinuj, jenom to pro kontrolu proměř... ale chyba bude v kodování.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ricfra Odesláno Prosinec 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2010 Teď nevím co myslíš tím správným kódováním, ale jestli nastavení na vypnutí tak to jsem udělal. Dříve tam bylo rádio jiné značky, tak jestli to nemá nějaký vliv. Vyhodil jsem tu kabeláž mezi origo konektorem a tím původním rádiem a origo rádio napojil přímo na origo iso konektor. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Prosinec 1, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2010 kodování radia diagnostikou!!! musí se nakodovat na provoz bez canu!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.