chosehero Odesláno Listopad 29, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2010 Dobry den, mam otazku nebo spis prosbu o radu. Mechanik mi rekl, ze mi odeslo nejspis vstrikovaci cerpadlo. Kamarad mi ho nabiz z auta ktere melo najeto 180 tis km za 3ti kc. Chci se zeptat jestli je rozumne koupit cerpadlo s tolika km. Cena je podle me ferova, ale bojim se aby neco jeste vydrzelo. Diky Ch. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Listopad 30, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2010 Záleží, jestli fakt odešlo nebo ne, aby si ho nevyměnil a bylo to to stejné. nechal bych si to prohlídnout od někoho, kdo tomu fakt rozumí a řekne ti to určitě. Máš nějaké příznaky? Pokud je to skutečných 180, tak to není taková tragédie. Ono taky záleží na štěstí, na co kápneš....je to risk kupovat jeté díly. Ale hold v dnešní době to je normální. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chosehero Odesláno Listopad 30, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 30, 2010 Koupit nove cerpadlo je sppusta penez Mechanik mluvil ze nafta se dosane az k cerpadlu, ale pak, ze dal nejde. Nastesti je to znamej, takze mi ho pujci na zkousku a kdyz to tim nebude tak mi vrati penize. Slo mi hlavne jestli tech 180 tis neni uz moc. Coz asi nikdo rict nemuze. Muzes se podelat po 10 tisich nebo v aute muze doslouzit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Listopad 30, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2010 Tak to je dobrý. Jo přesně tak může se podělat za pár kilometrů nebo může najet x tis. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chosehero Odesláno Listopad 30, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 30, 2010 Za kolik se da normalne tak sehnat. Cena asi bude v pohode ze? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Listopad 30, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2010 Tak dá se sehnat od těch 2500 navrch podle stavu....ale těžko se to určí, kdo to prodává, tak ti může říct kolik to má najeto, ale víš jak to tady u nás s těma kilometrama je. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.