Mr.Freezer Odesláno Prosinec 1, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2010 nazdar chlapy... dneska rano sadnem do auta... nastartujem.. chcem hodit kvalt... a nic... saltpakou sa mi nedalo ani pohnut.. napadlo ma ci by nemohla byt voda v prevodovom oleji a nezamrzla mi... po chvili ako motor bezal to povolilo... je mozne ze zamrzli len tiahla??? na druhej octavii som videl ze tiahla pri prevodovke boli od oleja, tak ma napadlo, ci to tam nema byt namazane kvoli vode... a v pripade az je to voda v oleji ako najistejsie to vyriesit??? je na prevodovke daky vypustny srob?? dakujem pekne.. PS:zamrznutu prevodovku som na fore nenasiel... verim tomu, ze postup na vymenu oleja by som nasiel, ale uz ked som zalozil nove vlakno, tak som sa spytal... aby niekto nehovoril, ze zakladam duplicitne vlakna... dakujem pekne za pochopenie.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MfM Odesláno Prosinec 2, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2010 že by zmrzla to nevym ale treba ta tahla ztuhla, občas se my to stane. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mr.Freezer Odesláno Prosinec 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2010 chlapi... otazocka... ako vymenit prevodovy olej na OI 1.9 tdi 81 kw ??? nasiel som navod z O2... zhora to na obrazkoch vyzera uplne tak isto... ze zaaretovat riadenie a vykrutit vypustaci srob aj loziskovy cap... je to to iste aj na OI... a kolko oleja tam naliat?? akeho??? dakujem pekne... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 5, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2010 Zadne aretovani. Povolis vypousteci a nalevaci sroub. Nechas vytect ,dotahnes vypousteci a nalejes novy. Vleze se tam caa 1,7 l,az ti zacne vytekat z nalevaciho (kontrolniho) otvoru,je to OK. Stejne musis koupit 2 l. Vypusteci sroub je ze spoda prevodovky a nalevaci(kontrolni ) z boku. Byva to myslim na 17 imbus. nazdar chlapy... dneska rano sadnem do auta... nastartujem.. chcem hodit kvalt... a nic... saltpakou sa mi nedalo ani pohnut.. napadlo ma ci by nemohla byt voda v prevodovom oleji a nezamrzla mi... po chvili ako motor bezal to povolilo... je mozne ze zamrzli len tiahla??? na druhej octavii som videl ze tiahla pri prevodovke boli od oleja, tak ma napadlo, ci to tam nema byt namazane kvoli vode... a v pripade az je to voda v oleji ako najistejsie to vyriesit??? je na prevodovke daky vypustny srob?? dakujem pekne.. PS:zamrznutu prevodovku som na fore nenasiel... verim tomu, ze postup na vymenu oleja by som nasiel, ale uz ked som zalozil nove vlakno, tak som sa spytal... aby niekto nehovoril, ze zakladam duplicitne vlakna... dakujem pekne za pochopenie.. Myslim si zes mel primrzle lana razeni. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mr.Freezer Odesláno Prosinec 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2010 no mam to za sebou.... takze pokial nezaaretujete a nevykrutite aj ten loziskovy cap, tak vam tam zostane skoro 2 deci oleja... zmakol som to vsetko... ako zabranit tomu aby lanka nezamrzali??? nastriekat tam mazaci sprej?? diki moc za pomoc inac... v nedelu sa tazko zhana olej, tak tam nakoniec isiel TOTAL 75W 85 api gl 4+... ale chcem to na jar zase vymenit, tento nech este pozbiera bordel z prevodovky... a na jar tam pojde lepsejsi.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mr.Freezer Odesláno Prosinec 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2010 takze odpovede som sa nedockal tak som skusal.. striekal som mazacie spreje na ten "gear selector" nepomohlo.... striekal som sprejom na radiacu paku pod tou manzetou kozenkovou nic... nakoniec sa osvedcilo olej do injekcnej striekacky, aj s ihlou a ako konci lanko pri prevodovke je tam gumova manzeta na nom... do nej som nastriekal olej a lanka sa premazali... uz to nemrzne.. uz bolo -12 a vsetko ide ako ma... tak ak by mal niekto podobny problem... majte sa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.