Přejít na obsah

Cyklistika, bike a vse okolo

Baurak

129 hlasů

1. 1. Tak tedy kolik tedy letos date nebo planujete ?

• 0-99km
      6
    • 100-499km
      2
    • 500-999km
      10
    • 1000-1499km
      12
    • 1500-1999km
      9
    • 2000-2499km
      5
    • 2500-3499km
      4
    • 3500km a více
      10

• Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Todle je maso, narazil sem na nej na BF : http://www.ebikeshop.cz/zbozi/1952-l87d9-g...cord-09-bh-2009

5,4Kg :P

Je to sice nádherný, ale aby mě 2,5 - 3kg rozdílu stálo 200tis :palec:))

Jinak dneska den, jak bych si představoval - ráno 50km na kole a teď se může pracovat. Jinak jsem docela koukal - zkusil jsem tady nový kus cyklostezky a brala mě městská policie na povinnou výbavu kola :)

Odkaz ke komentáři

No něco by se u tebe určitě našlo - třeba 2 nezávislé brzdy :P a to je asi tak všechno :palec:

Já samozřejmě taky nemám z povinné výbavy krom těch brzd nic (jsem chytrej, co tam patří, protože jsem dostal letáček). Ale paní byla velice příjemná, koukla na kolo a s posteskem: "aha, vy máte závodní kolo", mě upozornila, že na cyklostezce bych i tak měl mít povinnou výbavu (takže nejezdit po cyklostezkách :) ) Popovídali jsme si, kde jezdím, popřála mi hezký zbytek jízdy a bylo hotovo...

Odkaz ke komentáři

Jak jste koukali na tu silnicku, majitel Bikestoru je gramovej maniak, postavil si podle svych predstav na co nejnizsi vahu celopero, to kolo ma snad 9,5kg, stalo to sice sileny prachy, ale to kolo se fakt da zvednout na prstu, blazen proste :) Ja bych to do toho nedal i kdybych ty penize mel. Jinak zitra jsem chtel jet na http://www.mtbcchrudim.cz/ , ale zada boli uz treti den, tak se na to radsi vykaslu. Ale je tam nas krevni hlavni sponzor :palec:

Odkaz ke komentáři
To budeš ze začátku dělat i v terénu - když si nebudeš jistej, že projedeš, tak raději vyklapneš - pro jistotu - kdybys musel shodit nohu. Jinak SPDčka jsou v pohodě (i když záleží, jak je to nastavená), to je vyhozený hned, ale co mám Looky na silničce, tam je potřeba větší síla.

muzu si nastavit tuhost tak si s tim musim malinko pohrat ale me to prislo dnes v pohode, ale nemam zkusenosti tak nevim jak by to melo byt ideal

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...