Přejít na obsah

Cyklistika, bike a vse okolo

Baurak

129 hlasů

1. 1. Tak tedy kolik tedy letos date nebo planujete ?

• 0-99km
      6
    • 100-499km
      2
    • 500-999km
      10
    • 1000-1499km
      12
    • 1500-1999km
      9
    • 2000-2499km
      5
    • 2500-3499km
      4
    • 3500km a více
      10

• Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Miu už drandí na SPD 2 roky asi, ale tlačily ji prsty v botě, takže jsme kupovali v sobotu nový (Radotín to jistil :) ) a včera se ladilo :)

Co ty, o dost lepší ježdění s kuframa, ne? :D

Na FB jsem koukal jen na tu zprávu, odkaz ještě ne, ale prolezu to.

hele lepsi to je urcite, ale vcera jsem si dal poprve teren a tam jsem jeste takovou jistotu nemel :-( zatim jsem s tim nalej asi 150km

Odkaz ke komentáři
hele lepsi to je urcite, ale vcera jsem si dal poprve teren a tam jsem jeste takovou jistotu nemel :-( zatim jsem s tim nalej asi 150km

No já doteď ještě občas vycvaknu preventivně, viz na pokličkách, jak nás sledovaly ty krvelačný babičky v tom sjezdu, co končil srázem a prudkou doprava :lol:

Dneska 50.5km a celkem jsem už přes 930, takže těch 1000+ začínám vidět úplně reálně letos :)

Odkaz ke komentáři

Svalovou horečku jsem měl 2x a byl to pěknej humus.... ale Vinco, jak to popisuješ - nemáš prasečí chřipku :)

Kdysi, ještě na škole, jsem cca 4 měsíce chodil 3x týdně do posilky a 3x týdně na squash - docela intenzivně. No a po těch 4 měsících jsem si připadal tak sedřenej, že jsem musel zvolnit :lol:

Odkaz ke komentáři
No já doteď ještě občas vycvaknu preventivně, viz na pokličkách, jak nás sledovaly ty krvelačný babičky v tom sjezdu, co končil srázem a prudkou doprava :smich:

Dneska 50.5km a celkem jsem už přes 930, takže těch 1000+ začínám vidět úplně reálně letos :lol:

jj vim co myslis, to bych teda se zacvaknutejma jeste nedal :(

ja jsem zatim 1150, tak doufam ze to do tech 2000 dorazim

Odkaz ke komentáři
ted jsem koukal na Sigmu a byly moc pekny. Treba tenhle neni spatny.

Ja mam tachometry Sigma od zacatku co jezdim na kolech a nikdy jsem nemel zadny problem. Tenhle konkretne nemam, ale libil se me.

http://www.kupkolo.cz/produkty/Computery_9...atovy_1238.html

Nevypadá špatně a teď jsem ho našel ještě dokonce v Lípě za pěknou cenu http://www.kursport.cz/produkt/1229-sigma-...t-bc-1606l-dts/

Přiznám se, že zatím jsem se koukal jen na VDO

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...