Přejít na obsah

Cyklistika, bike a vse okolo

Baurak

129 hlasů

1. 1. Tak tedy kolik tedy letos date nebo planujete ?

• 0-99km
      6
    • 100-499km
      2
    • 500-999km
      10
    • 1000-1499km
      12
    • 1500-1999km
      9
    • 2000-2499km
      5
    • 2500-3499km
      4
    • 3500km a více
      10

• Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

dobre, pojedes z kopce a frekfence ti zacen stoupat? to zacnes brzdit, aby jsi mel frekfenci 102?

Ne, od toho mám přehazovačku :palec:)

Když pojedu 25km/h, tak můžu mít nahozený lehčí převod a šlapat třeba 120 jak blbec a mlátit s sebou na kole, nebo můžu mít hodně těžký převod a šlapat ve frekvenci 60. Ani jedno z toho není dobře. Frekvence by se měla pohybovat mezi 90-110 cca. Takže samozřejmě, když cítím, že nezvládám udržet frekvenci, tak musím buď přidat na síle, nebo přehodit na větší kolečko - tím se frekvence udrží v tom vhodném rozmezí.

Odkaz ke komentáři

Nahoru na horu :)

Ja v sobotu dal s kamosem jako zamlada mensi vylet, z Prahy po ruznejch terenech a silnicich smer Dolni Brezany, Davle a po Posazavsky stezce, narez, misto 50km jsme najeli 79,5 km pri prumeru (pres nejaky to bloudeni a foukani a piti a tak) 17,7km/h, a nadseni jako driv, z tech endorfinu budu cerpat jeste mesic ;) Uz to tam zname, ale deste poslednich let nektery casti dost zmenily, cestou dost obcerstvoven, koupani v Sazave, vyhlidky, proste pohodicka. A pocasi vyslo na jednicku. Akorat kamos svoji trosku razantnejsi jizdou nakonec vyrovnal prastarej rekord, 6 defektu a 1 rafek na jednu vyjizdku :D Pokud by nekoho zajimalo, kudy jet, kde jsou paradni sjezdy, jak silnice tak kamenity (nektery jsou dost narocny, pro uplny hobiky nebo decka to ani nahodou neni, i kdyby se jela jen cast, to upozornuju predem), kde jsou naramny lesni singly, kde se da jet sedesatkou, jen to chce rvat, aby lidi slyseli nejen hlomoz, (mistama je nebezpeci, ze tam fakt budou lidi), precejen jsou to z vetsi casti znaceny turisticky cesty, i kdyz pak cestou zpatky na Prahu dal od rek uz moc lidi neni.

Mozna, ze by se to dalo natukat do toho programku Cyklotrasy, musim si ho preinstalovat...

Odkaz ke komentáři

Ja dal s kámošem v sobotu Bikepark v Liberci a nakonec jsme tam lítali od 9 do 17hod. Až na to,že jsem se druhý den ráno nemohl opřít o ruce to bylo super poježdění. Taky jsem trochu litoval kola, co všechno sjelo a obložení, který chvílema smrdělo. :) Potom pozorovat ostatní s jakou lehkostí na sjezdovejch kolech všechno přejedou nebo spíš přeskočej.

Odkaz ke komentáři
Ja dal s kámošem v sobotu Bikepark v Liberci a nakonec jsme tam lítali od 9 do 17hod. Až na to,že jsem se druhý den ráno nemohl opřít o ruce to bylo super poježdění. Taky jsem trochu litoval kola, co všechno sjelo a obložení, který chvílema smrdělo. :) Potom pozorovat ostatní s jakou lehkostí na sjezdovejch kolech všechno přejedou nebo spíš přeskočej.

jeste ze jsem s vama nejel, s tim mojim kolem tam nemam co delat

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...