Přejít na obsah

Cyklistika, bike a vse okolo

Baurak

129 hlasů

1. 1. Tak tedy kolik tedy letos date nebo planujete ?

• 0-99km
      6
    • 100-499km
      2
    • 500-999km
      10
    • 1000-1499km
      12
    • 1500-1999km
      9
    • 2000-2499km
      5
    • 2500-3499km
      4
    • 3500km a více
      10

• Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

MichalF: Tak můžeme zkusit něco vymyslet. ;-) Byl jsme na podzim v Rumunsku, letos na jaře v Makedonii a příští rok se chystám na kolech na Korsiku. Tak nějaký zkušenosti by trochu byly... ;-)

Jinak mám crossíka svařenýho tak můžu zase začít pořádně drandit po lesích... (jedna foto)

post-60-1251228220_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

O Rumunsku? Nooo, tolik terenu v horach, kde nepotkas nikoho krome mistnich, co slapou pro drevo nebo do prace, v horach mimo hlavni takrka zadnej asfalt, misty opravdu panenska a nedotcena priroda, (daji se najit mista, kde nejsou ani cesty, vesnice, nic, obzvlast v zime je to krasny, netknuty), pit vodu z horskejch potucku je bezpecnejsi nez pit z vodovodu v Bukuresti, atd atd. Mist, kam se tam da na kole je bezpocet. Blby je, ze kdo se nevrati okradenej, jako by v Rumunsku nebyl, jsou schopny sledovat partu turistu s batohama kilometry do hor z vesnic v podhuri a v noci pak okradou, respektive prepadnou, ale s kolama je to precejen jinaci, museli by sledovat necim rychlejsim :) Utoky medvedu se obcas stavaj, ale je to naprosta vyjimka a je to podobny jako na Slovensku, ze lezou ke kontasum u chat, tech ale v Rumunsku sice hodne pribylo, ale porad je jich malo, ale uz to neni treba v horach Fagaras tak panensky jako driv. Kdyz jsem tam byl naposled, nez jsme celej masiv prejeli, potkali jsme 2 osobaky a jeden traktor se drevem, a na vrcholu silnice holandskyho cyklistu na trekingu, ale vyhledy, cisto, ticho, klid, to v Alpach nenajdes ani v parku De la Vanoise v Savojsku :) Stoji to za to, nez to lidi znicej, jako vsude :( Medvedy jsme nikdy nevideli, jen nasrano od nich bylo, ale potkat vlka mozny je, ale bojej se. A prezrat se boruvkama nekde v horach a pak sebou flaknout nekde k potucku a dve hodiny hnipat a nikoho nepotkat, balada! :D Problem je ale, kdyz se neco stane, signal zpravidla nic moc a vsude daleko...

Odkaz ke komentáři

No ja tam par let zil, takze to byly vetsinou vikendy, ale jinak na min nez tyden to myslim odsud nema cenu. Idealni je jet s Adventurou nebo necim podobnym, kdykoliv se muzes nalodit na bus, jezdi i nekdo, kdo umi osetrit a precejen je to parta na stejny vlne, se kterou bud muzes jezdit nebo jezdit po svym a paxe vecer pripojit. http://www.adventura.cz/zajezdy/prehled/?s...amp;typ=1#pod24 Akorat ted koukam, ze to nejlepsi, cili Transylvanske Alpy, v nabidce nemaj, bud zase pristi rok a nebo se tam lidi moc rakvili. Ale vzhledem k tomu, ze tam byva nahore od zari do kvetna casto snih, bude to spis tim :)

Odkaz ke komentáři

Jo Korsiku jsme ted pul presel pesky a dobry. Na kole to musi bejt super.

Michal: Mi jezdíme většinou ve čtvrtek a vracíme se další nedělu...

Krysarr: Rumunsko je jak píšeš... Byly jsme tedy na Retezatu a nahoře napadl sníh o něco dříve než jindy,ale jinak se tam dá krásně jezdit po hřebenech... A k te adventuře. Nás to na podzim vyšlo na cca 500,- za nakup jidla a cestu jsme resily vlakem. Adventura je dobrá,ael raději to pojedu ve dvouch v klidku a z daleko menšímy naklady...

Odkaz ke komentáři

Ani nevím, nasadil jsem plášť a pak jsem si půjčil od souseda takový ten

"žertovný" kompresorek, tak jsem si říkal, že je pěkně na prd, že to budu foukat rok,

pak jsem zkusil druhé kolo a to to nafoukalo rychle, takže znova sundat dát náhradní duši a...

znova píchla, tak jsem ji už musel zalepit, protože další náhradní jsme neměl, ale nevím jak se mi to povedlo,

možná jak jsem to sundával :palec:

Ale první kolo mi šlo v pohodě :lol:

Odkaz ke komentáři
A kde mame odkaz na fotky Tome ?

To jsem nějak nestíhal pořizovat :palec: Jediné toto. Jako za hranicema jinej svět a jinej život. Zajímavý,že nepotkáš ani jednoho němce na kole, jenom čecha, ale důchodců tam šlape po lese plno. A v městečkách nedělní pohodička, muzika hraje... ;)

post-318-1251742294_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Kua všici tady bajkujete, tak vám sem nacpu, že jsem byl včera dráždit silničku, když už bajka nemám... Dali jsme si asi pade,ale začínat jezdit v září na kole není vůbec lehký, kor z klukem co je prej letos socka(má asi 4000km)... jsem zničenej jak sádrovej ježek, ale už se těším až pojedeme zase...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...