Přejít na obsah

Cyklistika, bike a vse okolo

Baurak

129 hlasů

1. 1. Tak tedy kolik tedy letos date nebo planujete ?

• 0-99km
      6
    • 100-499km
      2
    • 500-999km
      10
    • 1000-1499km
      12
    • 1500-1999km
      9
    • 2000-2499km
      5
    • 2500-3499km
      4
    • 3500km a více
      10

• Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

svalova horecka po necelejch 50km? :lol: no kdyz po dlouhe dobe jedu 50km, tak me jen boli nohy a kdyz v jeden den rano beham a odpoledne osedlam kolo a udelam tento postup trikrat tydne, tak ji zarucene dostanu - myslim tu svalovou horecku a to do toho nepocitam 20km jizdu na kole do prace, ted se spise ucim treba 2dny makat a dva dny odpocivat, protoze hodne napomaha relax a odpocinek po velke namaze, jinak jsem mel svalovou horecku jednou, peknej hnus, vubec jsem netusil o co jde a ja blbec jsem jeste jel do prace na kole :D

Odkaz ke komentáři

Ja se nahoru nedrasam, bo to neudycham... zatim :facka: NEjradeji jezdim dolu...:) a lesem. Dnes jsem si dal jen na rozhybani 7km, sjizdej jsem v nulove rychlosti malinky svah, celkem prikry a dole byla dira, krasne se mi tam zapichlo predni kolo a ja letel. Dopadl jsem na bok, kolo na me a precijen se na nadobkach na brzdovku a riditkach sedrelo. Mam narazeny bok, jelikoz jsem na nem mel ledvinu plnou klicu, telefon atd... Ja kokot ;)

Odkaz ke komentáři

to je dobry vykon, me staci po krusnych horach 50km a mam toho dost, samozrejme dalsi den tez cca 50km....a tez me staci. kluci, ted jsem mel defekt na schwalbe a prehodil jsem pneu opacne...spis takhle, kdyz sedim na kole, tak "sipy" na pneu jsou po smeru jizdy do "V" jak naprednim tak zadnim....nemaji byt ty sipy spis do smeru sipky? tak jsem nad tim premyslel a nemuzu pochopit, proc jsou do V...mate to taky tak?

Odkaz ke komentáři
to je dobry vykon, me staci po krusnych horach 50km a mam toho dost, samozrejme dalsi den tez cca 50km....a tez me staci. kluci, ted jsem mel defekt na schwalbe a prehodil jsem pneu opacne...spis takhle, kdyz sedim na kole, tak "sipy" na pneu jsou po smeru jizdy do "V" jak naprednim tak zadnim....nemaji byt ty sipy spis do smeru sipky? tak jsem nad tim premyslel a nemuzu pochopit, proc jsou do V...mate to taky tak?

Jo byl to mazec.

No já tam mám šipky "rotace" jak na pneu u auta.

Odkaz ke komentáři

na bike-foru nekde nasel odhozene kolo v krovi, spise pro prazaky informace, cituji: V sobotu jsme v obci Kamenný Přívoz (Praha-západ) našli trekingové kolo Amulet zelené barvy. Kolo bylo vč. zadního nosiče s dvěma brašnami. Kolo bylo hozené do roští u cesty. Zřejmě ho někdo ukral, vybral brašny (byly prázné) a kolo pohodil. Pokud někdo znáte majitele, tak mi napište na mail a dohodnem se na vrácení. (bike-forum.cz).

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...