Eliapes Odesláno Březen 30, 2013 Sdílet Odesláno Březen 30, 2013 Zdravíčko ! :) No podlaha vypadá luxusně, těším se na letošní sezonu jako malej kluk, doufám. že letos babitchku někde potkám :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Březen 30, 2013 Sdílet Odesláno Březen 30, 2013 Hezky pěkně To bude mazec.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MAIDEN Odesláno Březen 30, 2013 Sdílet Odesláno Březen 30, 2013 Ahoj kamaráde.Samá novinka a jedna lepší,než druhá.:palec:U mne asi na hodně dlouho nic nového nevznikne.Koupil jsem byt a všechny prachy jsou fuč.Málem došlo i na auto,ale ihned po sčíhnutí fotek ze srazů jsem to zavrhnul.S čím bych pak vyhrával ty poháry.:DTo nebudu raději žrát a chodit 2x do týdne na pivo.Mám to v garáži a jezdím hodně málo.Na tuhle zimu jsem to hodil do takřka úplné serie.Kola,maska,nárazník,pružiny,tlumiče...Už se těšim až se zavřu do garáže,dám si něco dobrýho k bumbání,pustim si k tomu pořádnej metal a udělám s toho zase trochu auto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Březen 30, 2013 Sdílet Odesláno Březen 30, 2013 Kluci Hynku a Martine snad dorazite na sraz ostravska jste vytani i ostatní :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Březen 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 30, 2013 Díky klucííí, jsem rád, že se Vám podlaha líbí, však mi to taky dalo zabrat! :) Maiden: Bydlení je důležitější než auto, udělal jsi dobře! A ještě lépe, že jsi si oktu nechal. Mě něco povídej o sériovém autě, vyměnil jsem páté dveře a mám v garáži sériofku taky :D Mám to ještě vyšroubovaný a na zimákách a je z toho hned tuctovka, nevím k sakru, kde jsou všechny ty peníze... Tak at Ti libé metalové skladby pomůžou k dobrému úspěchu a v létě se někde na sraze zase uvidíme Libor: Nebejt to až v Ostravě tak bych rád přijel, ale nedovedu si cestu až tam představit Každopádně díky za pozvání 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Květen 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 1, 2013 Tak už zase žehlíme silnice a leštíme.... B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Květen 1, 2013 Sdílet Odesláno Květen 1, 2013 Krásně se to leskne celkově to má takovou čistou linii, je to paráda! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Květen 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2013 Díky,jj leskne se to dobře, a to jsem ještě nevoskoval! Za chvíli jdeme s kámošem nasadit liťáky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Květen 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2013 Správný muž nevyjíždí bez ochrany.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Květen 2, 2013 Sdílet Odesláno Květen 2, 2013 Ted si mě pobavil.. ! :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: Máš to fakt hezký 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 2, 2013 Sdílet Odesláno Květen 2, 2013 Tomu říkám úprava kol , vsadím se že s tak upravenýma kolama nikdo nejezdí a byl bys jedinej..., tak co jdeš do toho? Jinak octule jako vždycky parádní, ten lak jenom svítí :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Květen 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2013 Díky ;) No páska byla jen na přezutí, ale musím říct, že ty kola vypadají moc pěkný takhle barevný. Páska už je pryč a kola konečně na autě :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Květen 2, 2013 Sdílet Odesláno Květen 2, 2013 A foto je kde :D ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Květen 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 3, 2013 Joooo hoši fotky zatím nejsou a zatím nebudou, počasí nepřeje... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Červen 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 4, 2013 Tak menší aktualizace...počasí nepřálo ani tuto sobotu na srazu Skodahome. Fotky jsem štípnul, bylo tak hnusně, že jsem si sám ani auto nevyfotil :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Červen 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 7, 2013 (upraveno) Tak včera proběhlo leštěníčko a malé foceníčko.... B) Upraveno Červen 7, 2013 uživatelem Hynek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 7, 2013 Sdílet Odesláno Červen 7, 2013 Nádhernýýýýý 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 7, 2013 Sdílet Odesláno Červen 7, 2013 Hynku máš to fakt nádherné a propracované do nejmenších detailů !!! :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Červen 7, 2013 Sdílet Odesláno Červen 7, 2013 Kluci maj narostop pravdu. Klobouk dolů 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Červen 7, 2013 Sdílet Odesláno Červen 7, 2013 sedačky jsou z golfa gti? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Červen 7, 2013 Sdílet Odesláno Červen 7, 2013 moc krasneee! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Červen 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 7, 2013 Díky kolegové, snažím se... :) Ketys: jj golf GTI 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červen 7, 2013 Sdílet Odesláno Červen 7, 2013 Hynku ta tvoje octávka se mi prostě líbí hrozně moc :)...je to prostě pecka a vzhledově jednoznačná topka mezi OI....je tam kus odvedené práce ...klobouk dolu, moc tě obdivuju. Už by mohl být sraz, kde by jsme se poznali :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 7, 2013 Sdílet Odesláno Červen 7, 2013 Hynku, ta tvoje octa je prostě pecka, naprostá jednočka mezi OI na foru :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MarekRS Odesláno Červen 7, 2013 Sdílet Odesláno Červen 7, 2013 Já jsem věděl, že jsem chtěl na srazu něco vidét, ale zapomněl jsem na to. Tu podlahu v kufru. Jinak ten lak tomu prospěl, vypadá to skvěle Hynku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Červen 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 8, 2013 Hans26: Díky Ti kolego, doufám, že se potkáme v Žamberku Konny: Děkuju, jsem posedlej no Marek RS: Díky, jj lak pomohl, ale mě bolejí ruce z leštění :lool: Njn na sraze hnusně, tak jsem kufr ani neotevíral <_< No a jedna malá novina.... jsem bez sedaček.... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červen 8, 2013 Sdílet Odesláno Červen 8, 2013 V Žamberku se 100% potkáme :).....to si nesmím nechat ujít. Kde máš sedačky ...já ted budu prodávat RS a schánět něco jako máš ty z GTI :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Červen 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 8, 2013 Tak to se budu těšit na modrého břichoplaza, Ty se zase těš na retardér na příjezdové cestě před tamním campem :D Včera jsem Ty svoje sedačky prodal, jinak bych Ti je nabídnul :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červen 8, 2013 Sdílet Odesláno Červen 8, 2013 Dobrý to nějak zvládnu....je to takový ten kamenný velký nebo jen nějaký malý kulatý svinák :D...já jsem zatím tolik s retardérama problém neměl...vždy je poctím škrábancema a jedu dál :D Sakra to je škoda :( Já je tedka posledních 14 dní scháním a co příjde nového za tyto sedačky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.