Mirouch76 Odesláno Březen 22, 2011 Sdílet Odesláno Březen 22, 2011 To logo vypadá dost dobře. Jsi docela hračička co? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petta Odesláno Březen 22, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 22, 2011 Díky.. No, mám plotr za zády a pořád jsem si nechával udělat nažehlováky na tričko, Nike, Adidas atd. Tak jsem zkusil něco nového, hlavně pro lidi odsud.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Březen 22, 2011 Sdílet Odesláno Březen 22, 2011 Pořídil jsem elektrony tak na středy pokliček logo. Změřím jakej se tam vejde průměr a ty si vymysli cenu. Jaký máš možnosti barev? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petta Odesláno Březen 23, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 23, 2011 Našel jsem kousek obyč. folie za stovku metr a tak jsem zkusil potáhnout rámeček atd.. Výsledek není nejhorší.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Březen 26, 2011 Sdílet Odesláno Březen 26, 2011 za kolik si sehnal tu masku od kopacka? normalne full cena? co LED chodej stejne jako u FL? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petta Odesláno Březen 26, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 26, 2011 Maska ofiko stojí dva a půl, mám trochu lepší ceny.. Jinak ledky fungujou v poho.. Jediný rozdíl je, že se mi rozsvítěj až při zapnutých budících.. U fl svítěj i při poloze nula, ale nejsem si jistej.. Při zapnutém klíčku, běžícím motoru a při parkovačkách svítěj 100%, při hlavních světlech na 50%.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petta Odesláno Březen 26, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 26, 2011 New logo.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 11, 2011 Sdílet Odesláno Květen 11, 2011 Moc pekna a hlavn e ty predstavy na zmenu auta,pak ukaz az bude realizovane :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sinius Odesláno Květen 11, 2011 Sdílet Odesláno Květen 11, 2011 no a v jakém stadiu změny auta jsi? Protože to co jsem tady viděl, tak vypadá hodně brutálně, tak bych docela rád viděl jak to jde dál ...držím palce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Červen 1, 2011 Sdílet Odesláno Červen 1, 2011 Tak včera potkáno při průjezdu Třebenic... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červen 1, 2011 Sdílet Odesláno Červen 1, 2011 A v jakém je stádiu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Červen 1, 2011 Sdílet Odesláno Červen 1, 2011 Bohužel pořád ve stejném, byl jsem trochu zklamán, ale možná proto jsem ho poznal... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červen 1, 2011 Sdílet Odesláno Červen 1, 2011 To jsem si říkal, že taková kombinace nejde přehlédnout. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petta Odesláno Červen 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 2, 2011 Zdravím kluci.. Ano, prozatím jsem s exteriérem nepostoupil.. Z čehož nemám radost. :D Všechny peníze žere údržba motoru a podvozku.. A teď jich moc není.. Bohužel, spíš bohudík jsem s prací tady v té díře seknul a vracím se zpět do Německa.. Takže auto musí hlavně fungovat.. Teď je v plánu oprava laku před aplikací fólie.. Díky širokým kolům se urval lak na podběhu a loupe se i na prazích.. Jak to šlo vše opravdu rychle, tak se to teď zastavilo. Tak mi držte palce a slibuju, že ji určitě dodělám! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petta Odesláno Srpen 25, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 25, 2011 Takže octa je na trsátka, celý předek tedy.. Takže celej facelift můžem dělat znovu.. Naštěstí z pojistky viníka.. Po návštěvě srazu Škodovek v Německu jsem trochu změnil názor na tu bílou barvu.. Na jednom srazu snad desítka bílej s kombinací černé barvy.. Takže bych chtěl zkusit něco jiného.. Díky tého nehodě se bude foliovat ještě tenhle rok. Něco už v hlavě mám, ale nějaké nápady?? Ono k červeným kolům je výběr omezený! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Srpen 26, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2011 Panacku ze ty se pohybujes ve Vetrusicich u Melnika? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petta Odesláno Srpen 26, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 26, 2011 Tak to sis mě asi s někým spletl, panáčku.. Ale vím, že jezdí černé RSo na stejnejch kolech a potkal jsem ho u Ústí.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Srpen 27, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2011 ty jo ale normalne v tech vetrusicich je nekdo kod ma kapotu a strechu cernou presne jak ma v avataru tak jsem si rikal ze uz mas alles hotovo a ze bydlis nekde tam :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petta Odesláno Srpen 27, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 27, 2011 Ahoj. No, tak to mám radost, teda :) Ale octa je teď v servisu a bílá se pravděpodobně dělat nebude.. Mám připravený nový návrh, ale zatím neprozradím, aby mne zase někdo nepředběhl. Bude to opravdu originál, co se týká západní Evropy.. Takže to bude překvápko. Jinak gratulace ke služebáku, krasavec.. Ale nejvíc mě štve, že nestihnu sraz Octavia clubu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Srpen 28, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2011 je pravda, že bílých aut s černou kapotou apod je ja máku, lidem chybí kreativita.... jinak držím palce at vše dopadne jak má :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petta Odesláno Říjen 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 9, 2011 Díky moc za podporu.. Tak potom, co jsem octu rozstřelil na dálnici, jsme ji dali opět dohromady, nový nárazník, maska (tahle půjde do světa, dám opět bez znaku, takže kdyby někdo chtěl týden starou masku na face..), kapota, chladič a pár dalších dílů.. Nejlepší bylo, že když octa stála rozstřelená před domem, tak mi někdo ukradl xenony.. Namontován nový výfuk a výškově stavitelný podvozek, předek je stočený na max. a zadek mi nejde stočit, protáčí se a tak to dáme ve středu na zvedák a stočíme také na max.. Do konce měsíce proběhne příprava na folii a poslední víkend v říjnu se bude foliovat.. Myslím, že už můžu prozradit, že to bude šedý alligator, už je objednaný.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Říjen 10, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2011 cize bude komplet jednofarebna? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petta Odesláno Říjen 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 10, 2011 cize bude komplet jednofarebna? Jo, jo, jedna barva.. Rozhodl jsem se, že bude jen lízo bez prahů a difusoru a to bude černé lesklé, jinak bude auto šedostříbrné.. Díky výběru folie půjdu spíše směrem luxusu než sportu.. Asi nebude ani křídlo.. Ještě se uvidí, jak bude auto vypadat s folií.. Jinak podvozek je JOM.. Asi žádný zázrak, kdyžtak se pak pořídí jiný, ale zatím v poho a komfort neutrpěl jako, když jsem dal na Fábii jen -55 mm péra a tlumiče nechal origo.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
miata11 Odesláno Říjen 11, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2011 Až na ty kola to bude pěkny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Říjen 11, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2011 ked si pisal aligator, tak som si predstavil nejaku matnu vojensku sivo-zelenu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petta Odesláno Říjen 11, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 11, 2011 to by byl masakr.. Jinak k těm kolům, nechci nic tuctového a věř mi, že budí pozornost!! Aligator vypadá takhle, jen teď už ho dělají víc tmavší: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Říjen 11, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2011 tak na to treba odvahu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petta Odesláno Říjen 12, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 12, 2011 To určitě, ale když jsem viděl těch bílech octavií na německém srazu, tak jsem hledal něco originálního.. Myslím, že ji jen tak nepotkám, už jen proto, že jen folie stojí 40 000,-. Jinak mi dnes Jarda nainstaloval novou řídící jednotku xenonů pro face a musím říct, že je to fakt paráda, jak se světla natáčejí do stran.. První kilometry jsem koukal jen, jak se natáčejí a vracejí. Také zprovoznil nový panel climatronicu a konečně už octa chladí.. Domluvili jsme si velkou přestavbu, takže bude nové HF, osvětlení nohou a klik, couvací kamera, zapojení předních parkováků a nová jednotka, aux, dodělání climatroniku, nová anténa a možná ještě něco.. A dále se hledají nová sedadla z SII, tak uvidíme.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Říjen 13, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2011 na tu folii jsem zvědavý taky máš pravdu, že dneska je už pomalu každý druhý auto bílý s černou střechou a to byly doby , kdy bílý auto nikdo nechtěl, že je to služebka.....Musíš pak udělat nějaký kvalitní fotky s tou folii 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petta Odesláno Říjen 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 13, 2011 dnes přišla zpráva, že výroba folie bude ve 44. týdnu.. ach jo, to už se snad vyplatí počkat s aplikací do jara.. hlavně už je zaplacená, takže změnit už to nemůžu. ale když bude ležet doma, tak to do jara asi nevydržím.. fotky budou určitě, ted jsou zatím jen pracovní, se čtyřbarevným autem se moc chlubit nechci :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.