princes Odesláno Červen 19, 2012 Sdílet Odesláno Červen 19, 2012 pekny akorad ty zrcatka se k tomu nehodi,dal bych face kdyz uz tak predelane cele!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lasse Odesláno Červen 19, 2012 Sdílet Odesláno Červen 19, 2012 Pěkné. Škoda,že ta fólie děla ty světlé pruhy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Červenec 7, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2012 dneska jsem tě viděl, škoda že chcalo a bylo to na poslední chvíli :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petta Odesláno Červenec 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2012 ahoj. a kde to bylo? byl jsem se podívat na skodatreffen, ale počasí nestálo za nic, tak jsme jeli po hodině domů.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Červenec 9, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2012 v chomutově, bylo to kousek za šraňkama, ty si jel směr globus a já od globusu..... poznal jsem tě podle kol:-) jel jsem s vlečkou (modrá plachta)..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petta Odesláno Červenec 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2012 aha, tak to je ono.. byli jsme na cestě na skodatreffen.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ballu Odesláno Červenec 9, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2012 to vypadá hodně zajímavě jednoznačně individuál ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Červenec 9, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2012 (upraveno) nemozem povedat ze sa mi to uplne paci ale je to zaujimave urcite na zivo bude iny dojem celkom to ujde :) tak ci tak si sa s tym pekne vyhral klobuk dole Upraveno Červenec 11, 2012 uživatelem juraj351 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petta Odesláno Červenec 20, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 20, 2012 Moc se to od originálu neliší.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 20, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2012 Zajímavá kára, asi bych nahodil nové znaky :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Červenec 20, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2012 vyzera to fakt drsne A ako som uz pisal, ta cervena lista dole je pekny detail. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červenec 20, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2012 pěkná kára pane doufám že se někdy potkáme na naším lokálním sraziku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 20, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2012 vypada to brutalne!!!! Fakt maras kara!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 20, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2012 pokaždý se mi to líbí o kus víc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Červenec 24, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2012 (upraveno) Noooo,tak tohle je hodne zajimavej pocin..Nepocial bych s tim,ze se to bude libit kazdymu,ale ja na to nahlizim tak,ze je to hodne jiny nez vsechny auta ale pritom porad svym zpusobem decentni,zadny cingrlata..Jen kola nejsou barevne muj salek kafe...Ale za originalitu chvalim..! ;) Jsem zvedavej na jak to vypada v realu! Upraveno Červenec 24, 2012 uživatelem Martyp 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petta Odesláno Srpen 20, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 20, 2012 Tak nově upravená maska a spolu s ní nový znak.. Bohužel se v chromu nehodil a tak následovala úprava i znaku: V týdnu pořeším nové čelní sklo s novým senzorem a pak v září se Jarda vrhne na rozvody, silentbloky a kontrolu podvozku a pro tento rok asi končíme.. I když nikdy neříkej nikdy.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Srpen 20, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2012 Super kara! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Srpen 20, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2012 No je to prostě nářez..B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petta Odesláno Srpen 20, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 20, 2012 Díky za komentáře.. Dělám to tak, aby se líbila mně, ale kladné ohlasy potěší.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Srpen 20, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2012 zaujímavé autíčko ...rozhodne iné ako všetky ostatné,mne sa to nejak extra nelubi,ale to vobec nie je doležité... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Srpen 20, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2012 Tak podle těchto fotek za mě ne e. Originalita tam je, o tom ani potom. Ale tohle opravdu nemůžu pochválit :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 21, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2012 Peetr,zajimave..nevim jestli nebyla ta maskla v tom krokodylim potahu hezci ale parada...mozna ten znak bych dal jeste jinej nevim..ty zrcatka bych urcite zmeniul za FL a taky je potahnul folii!!Naco chces menit celni sklo?? Jinak je to pecka!!Nebvo bych dal tu masku bez znaku..nejak mi tam ten predek ta maska nesedi..jen muj nazor..kdyby byla bez znaku a cerna nebo foliee tak parada!!Myslim ja :palec: Jinak pecka! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petta Odesláno Srpen 21, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 21, 2012 Pořád s tím laboruju, ale tohle asi to nej, co se dá s touhle maskou udělat.. Měl jsem tu bez znaku od Kopáčka, ale to je dost nekvalitní výlisek. Nevím, jak vypadá ta od milotecu, co se týče kvality?? Prozatím to nechám tak a pak se uvidí. Třeba mě napadne něco nového.. No, když se podíváš pozorně, zjistíš, že čelní sklo je prasklý. Zrcátka jsou fungl nová, takže výměna se nechystá a folie také ne.. Další, co bude, tak mřížky nárazníku do klavíru.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 25, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2012 jj Martas ma tez tu masku a jak pises je nekvalitni..nesedi presne je jakoby zkroucena..co se tyce milotecu tam to bylo vzdy v poho co jsem od nich mela ale osovne se mi ta maska moc nelinbi ta sportovni na te bile okte!Muj nazor..tak to bude pekny v tom klaviru jsem zvedav..bude se to ale hur strikat ty plastve ale bude to zajimave..martas ma tak tu masku a tam je to pekne jak je to cele cerne i mrizka v tom klaviru! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Září 3, 2012 Sdílet Odesláno Září 3, 2012 (upraveno) Musim rict,ze v realu to vypada uplne jinak,nez na fotkach,rozhodne lip..je to hodne zajimavej a osobitej počin.. ;) A navic sme jeste pekne pokecali.. ;) Upraveno Září 3, 2012 uživatelem Martyp 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petta Odesláno Září 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 3, 2012 Ahoj, díky moc. Mám v hlavě změnu, tak uvidíme, s čím přijedu za rok.. Jinak jsem rád, že jsme se potkali.. Jo, abych nezapomněl, dnes mi potvrdili toho tuňáka, takže asi za dva týdny mi ho přivezou.. Včera jsem četl jeden test a frajer psal, že na lepším naháči nikdy nejel. Tak uvidíme.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Září 4, 2012 Sdílet Odesláno Září 4, 2012 No to sem taky zvedavej..Jj, pokec dobrej.. Tyyy voe,dobre ty..Trosku me se*es,taky bych ho zkusil,co ten sycak umi.. :) Tak pak podej zpravy,jak to maka.. ;) jako vsude to hodne chvalej,takze se tomu typovi ani nedivim.. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Září 4, 2012 Sdílet Odesláno Září 4, 2012 Aprilia Tuono??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Září 4, 2012 Sdílet Odesláno Září 4, 2012 Jj presne..Jen s dodatkem V4R... :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Září 4, 2012 Sdílet Odesláno Září 4, 2012 Jděte do pr..le.... To už je na zbrojní pas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.