Přejít na obsah

Octavia Interceptor

Doporučené příspěvky

Určitě dám vědět, škoda, že jsem teď tak daleko a ne v Ústí, jinak bych na něm přijel..

Budu ho mít na pár hodin, tak ho testnu důkladně..

Já doufám, že to je na zbrojní pas, bude to poslední mašina, pak asi až v důchodu čopra, takže chci nějaký peklo.

Mít vaše motory v autě, nasypu ty prachy do něj, ale nechce se mi dávat 160 tisíc, abych z toho mého vytáhl 280 koní, když jen turbem a softem budu tak na 220, možná 230 koních..

Ten motor vám zavidím..

Dneska jsem pokukoval po R36, ale chtějí za to hroznou řachu, takže zatím zůstanu u svého aligátora..

Odkaz ke komentáři

Určitě dám vědět, škoda, že jsem teď tak daleko a ne v Ústí, jinak bych na něm přijel..

Budu ho mít na pár hodin, tak ho testnu důkladně..

Já doufám, že to je na zbrojní pas, bude to poslední mašina, pak asi až v důchodu čopra, takže chci nějaký peklo.

Mít vaše motory v autě, nasypu ty prachy do něj, ale nechce se mi dávat 160 tisíc, abych z toho mého vytáhl 280 koní, když jen turbem a softem budu tak na 220, možná 230 koních..

Ten motor vám zavidím..

Dneska jsem pokukoval po R36, ale chtějí za to hroznou řachu, takže zatím zůstanu u svého aligátora..

TAk jaka, uz si testnul Tuňáka?

Ja byl v nedli litat tam u vas, Usti, Teplice, Cinovec, Hrob (Mikulov), paradni svezeni.. :) Na Cinovec bych vzal tunaka stopro jako! :)

Jinak R36 covece..Jak nejede to zle,ale cekal jsem vic bych tak popravde rekl..Na druhou stranu je tam zas ta trakce no.. :)

Odkaz ke komentáři

Ahoj. Představ si, že mi včera volali, že nějakej debil položil to předváděcí tuono. Měl jsem ho na víkend mít a smolík. Jsem fakt nasranej..

Jojo, Cínovec není marnej, ale asi Dubá je lepší, ale už provařená..

No, teď jsem nechal u Jardy opravit vše, co bylo potřeba, takže jsem do toho vrazil baťoh

a zatím si tdi nechám.. Na jaře nová kola a hotovo..

Ale tu X6 mám pořád v hlavě a potřebujeme druhé auto, takže to snad klapne..

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
  • o 3 měsíce později...

Ahoj. Přes zimu moc aktivní nejsem.. Nebaví mě jen tak plkat a jezdit na zimákách..

Jsou to 8,5 palce a ET40, takže asi akorát podle mě.

Vzal jsem k tomu Vredestein Sessanta 225/35/19.

No, ty středy? Uvidíme, jestli je polepím nějakou folií.. Zatím je nasadím v origo stavu

a pak se uvidí..

Upraveno uživatelem Petta
Odkaz ke komentáři

No, aniž bych to měl vyzkoušené, tak další 4 cm gumy na silnici znát bude..

Já osobně tipuju 0,3 až 0,5 litru, podle toho, jaký je rozdíl mezi 195 a 225.

Tady jde o to, že 103 kW už je na 19 palcový kola málo a když přidáš ještě na gumě,

tak ta spotřeba prostě stoupne o víc, než přechod dejme tomu 195/205.

Ale je to můj názor, který vychází pouze z mých zkušeností..

Kvůli těm 19 se chystám na turbo s čipem, 220 koní s nima nebude mít problém.. :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...