Libor F. Odesláno Březen 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 17, 2011 Napsal jsem jim mail, jestli by třeba nechtěli pravidelně otiskovat jednu stranu s popisem úprav a pár fotkami vždy jednoho klubového auta. Byla by to supr reklama a pro ně zase méně vymýšlení, co otisknout. Tak uvidím, co mi odpoví, ale myslím, že to není špatný nápad, ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Březen 17, 2011 Sdílet Odesláno Březen 17, 2011 Libore, nemyslím, že by to klaplo... (i když by to bylo fajn) Oni nejsou tuningovej magazín.. a z toho to vyplývá. Občas tam píšou i mladý holky, že by se rády fotili u aut apod. a vždy odmítnuto... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Březen 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 17, 2011 uvidíme, za dotaz jsem nic nedal ale je zajímavé, že mi žádné holky nepíšou... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petta Odesláno Březen 17, 2011 Sdílet Odesláno Březen 17, 2011 Já bych to spíš viděl na funkční úpravy, ne tuningové.. Jako aut. otvírání zadního kufru, dodělávky výbavy, přestavby na face, rs atd., změny interiéru, pedály aj.. Instalační návody... To by mohlo zajímat spoustu škodovkářů?!? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Březen 17, 2011 Sdílet Odesláno Březen 17, 2011 to je pravda.. za zkoušku nic nedáš.. :) jinak Tvoje žena je ideální modelka, tak proč bys vymýšlel jiné? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Březen 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 17, 2011 petta, jj, uvidím, co mi odpoví, kdyby se jim do toho moc nechtělo, tak jim napíšu, že to není jen o tuningu, jak jsi psal ty kalic, jj, manželka je supr modelka, až bude tepleji, musím ji zase vytáhnout někde ven na focení s autem, pár nápadů v hlavě mám, ale musím je zrealizovat. Jenže ona na mé auto žárlí, asi si myslí, že ho mám někdy raději než ji, a že nechci mít na fotkách jen ji, a že bych to fotil vlastně kvůli autu. Ale já bych si chtěl pár fotek dát do garáže, když jinde její akty mít nesmím (až na jeden, co je v ložnici a není tam skoro nic vidět). Ale máš pravdu, cizí holky nepotřebuju. :) petta, jak se dívám na tvůj avatar, tak se mi ty tvé představy moc líbí, jsem zvědavý na výsledek. Kdybych měl bílé auto, tak bych asi něco podobného zkusil. Na mé černé by asi bílá nebo stříbrná kapota nevypadala tak dobře jako černá na tvém bílém autě. Budeš to mít supr. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petta Odesláno Březen 17, 2011 Sdílet Odesláno Březen 17, 2011 Libore, a co zkusit vt: bílý carbon na kapotu a celou černou masku?? Fotku carbonu ti seženu, mám ji v pc.. Možná bych ten nápad nezatracoval tak rychle.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Březen 17, 2011 Sdílet Odesláno Březen 17, 2011 Za mě palec dolů ještě jsem to ani neviděl - Liborovo auto je teď ideálně vyvážené a uhlazené, tyhle tuningové výstřelky 90. let se k němu rozhodně nehodí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petta Odesláno Březen 17, 2011 Sdílet Odesláno Březen 17, 2011 Promiň, ale vyvážené?? Vím, že se od tebe nedá nic jiného čekat, zvlášť, když jezdíš se sériovkou a to neber nějak špatně, ale neměl bys hodnotit, co nevíš, jak ani vypadá.. Viděl jsi někdy Mustanga v policejních barvách?? Myslím, že bys změnil názor.. A Šmoula, když nechal bílou kapotu na Fabii, mně se to tedy nelíbilo, ale spousta lidí uznale pokyvovala, ikdyž asi z jiných důvodů.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Březen 17, 2011 Sdílet Odesláno Březen 17, 2011 Ahoj Libore... za mne mas nej auto na foru ... ale ted mam dotaz, myslis si ze by sla natisknout nejaka folie a potom ji prilepit na predni znak Skoda??? drzelo by to tam nebo by se to slouplo??? Dik za info 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petta Odesláno Březen 17, 2011 Sdílet Odesláno Březen 17, 2011 V poho, nic by dolů nešlo, tak 2 až 3 roky.. Pak už se to nedá garantovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Březen 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 18, 2011 petta, tak jsem to ze srandy zkusil. Vypadá to jako americké policejní auto. :) Ale popravdě by se mi to nelíbilo, v tvé inverzní podobě to vypadá přirozeněji. Možná ještě by šlo, kdyby byla kapota z toho klasického tmavého karbonu. Já akorát uvažuju už dlouho o pruzích na kapotě, chtěl jsem jimi zamaskovat jeden škrábanec. mischicka a p2p, díky za pochvalu :) p2p, o tom jsem už přemýšlel, dokonce jsem si na barevné laserovce vytiskl na fólii znak, který jsem chtěl dát dozadu, ale ta fólie, co jsem ji měl, tak ta je strašně pevná a vůbec se nenatahuje, takže to nešlo nalepit, ale možná existují i jiné fólie, co se natahují. Ještě uvažuju společně se Zdeno77, že to zase necháme vyrobit v reklamce na plotteru. Ten nový znak by šlo udělat ze dvou vrstev, černý podklad a na to ze stříbrné fólie okřídlený šíp. Ještě jsem se k tomu ale nedostal. Možná by to tam pár let vydrželo, mračítka drží dvě zimy a jsou jako nová. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Březen 18, 2011 Sdílet Odesláno Březen 18, 2011 Libore, takovy kontrasty to neeee... Tvoje auto je luxusne decentni... mozna cernej carbon kapota by nebila tolik do oci a mohlo by to vypadat porad dobre... a vyresilo by to ten skrabanec.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Březen 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 18, 2011 však píšu, že by se mi to nelíbilo zůstanu u toho, co mám teď, taky si myslím, že raději méně než více 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petta Odesláno Březen 18, 2011 Sdílet Odesláno Březen 18, 2011 Ty máš spíš luxus než sport, takže by se to asi nehodilo, ale jinak se mi to líbí.. Ještě pár doplňků a bylo by to mocný.. Mám radši nápadnější věci.. Jinak folie se dají natáhnout i o několik cm.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Březen 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 18, 2011 Spíš bych řekl decentně sportovní s tím, že černá barva je spíše pro luxusní auta. Já zase až tak moc vyčnívat z davu nechci. Ta fólie, co jsem zkoušel, opravdu natáhnou nejde ani o mm, je to fólie, co musí vydržet teplo v laserové tiskárně a nesmí se vůbec zkroutit. Místo toho, aby se natahovala, tak se urve. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Březen 18, 2011 Sdílet Odesláno Březen 18, 2011 Libore,jak pise Kalic..Tak velky kontrasty neeee.. :) ten pruh je myslim mnohem originalnejsi a opravdu decentni.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Březen 18, 2011 Sdílet Odesláno Březen 18, 2011 a Libore muzete mne pribrat do party na ten predniu znak?? na naklady za vyvoj a vyzkum rad prispeju.... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Březen 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 18, 2011 Ono už je jedno, kolikrát se to nechá vystřihnout, takže není problém, jen to musím připravit a poslat do výroby. Zkusím se na to mrknout o víkendu. Chci si pro sebe udělat polep zadního znaku a polepy středových krytek na kolech. A myslíš znak ala ten, co jsem si ho vyřezal nebo ten, co bude na nových Škodovkách? Já chci ten, co mám vpředu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Březen 18, 2011 Sdílet Odesláno Březen 18, 2011 Promiň, ale vyvážené?? Vím, že se od tebe nedá nic jiného čekat, zvlášť, když jezdíš se sériovkou a to neber nějak špatně, ale neměl bys hodnotit, co nevíš, jak ani vypadá.. Viděl jsi někdy Mustanga v policejních barvách?? Myslím, že bys změnil názor.. A Šmoula, když nechal bílou kapotu na Fabii, mně se to tedy nelíbilo, ale spousta lidí uznale pokyvovala, ikdyž asi z jiných důvodů.. A dokážeš pochopit, že ne všichni potřebují kapotu v jiné barvě nebo neony pod autem? Liborovo auto je vyvážené, žádné tuningové extrémy, které se možná hodí k tomu policejnímu mustangu, ale na decentní Oktu pro běžné použití ne. Btw trošku mě mrzí, že si myslíš, že nevím jak vypadá bílá kapota na černém autě... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Březen 18, 2011 Sdílet Odesláno Březen 18, 2011 Ono už je jedno, kolikrát se to nechá vystřihnout, takže není problém, jen to musím připravit a poslat do výroby. Zkusím se na to mrknout o víkendu. Chci si pro sebe udělat polep zadního znaku a polepy středových krytek na kolech. A myslíš znak ala ten, co jsem si ho vyřezal nebo ten, co bude na nových Škodovkách? Já chci ten, co mám vpředu. No radeji ten znak co mas ty na kapote... Jestli mi das © (copyright)... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petta Odesláno Březen 18, 2011 Sdílet Odesláno Březen 18, 2011 A dokážeš pochopit, že ne všichni potřebují kapotu v jiné barvě nebo neony pod autem? Liborovo auto je vyvážené, žádné tuningové extrémy, které se možná hodí k tomu policejnímu mustangu, ale na decentní Oktu pro běžné použití ne. Btw trošku mě mrzí, že si myslíš, že nevím jak vypadá bílá kapota na černém autě... Promiň, je mi jasné, že si to dokážeš představit.. Ale některé věci, dokud neuvidíš, nezhodnotíš.. Vzpomeň si na nápad s černými elektrony.. Všichni to víceméně odsuzovali a teď?? K jeho autu se to nehodí, ale uznej, že s jinými prvky, by to nebylo zlý?!? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Březen 18, 2011 Sdílet Odesláno Březen 18, 2011 Omluva se příjmá :lool: Jasně, že záleží i na všem kolem a ne jen na tom jednom konkrétním prvku, který by se změnil. Btw až teď koukám odkud jsi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Březen 21, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 21, 2011 Budu muset dát tenčí podložky na zadních kolech, protože když jsem vezl vzadu náklad, tak při zhoupnutí auta se dřely pneu o blatník, respektive o takový výčnělek tam, kde se blatník napojuje na nárazník. Vpředu nemám žádné, ale vzadu jsem dal ty 1,5cm, co jsem je v pohodě používal s Pegasusy, ale ty jsou ET54 a 7", takže byly o cca 9mm zapuštěnější než Neptuny. Zvažuju buď 0,5cm a bude to stejně, jako ty Pegasusy nebo 1cm a bylo by to o 4mm více než Pegasusy. Vleze mi tam ta 1cm podložka? Ale asi se na to vyprdnu a koupím jen 0,5cm, bude to stejné jako v zimě na Pegasusech, i tak už to vypadalo dobře. Mám 1.8TSI a myslel jsem, že rozdíl mezi Pegasusy a Neptuny to auto nepozná, ale budete se divit, pozná. Spotřeba se zvýšila tak o 0,3-0,5l a zrychlení cítím taky slabší, ne moc, ale je to poznat. Ale vzhledově jsou moc hezké, tak to neřeším. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Březen 21, 2011 Sdílet Odesláno Březen 21, 2011 nech tam ty co máš a jen zahni ten plíšek a bude to OK.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Březen 21, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 21, 2011 Ještě nebyl moc čas, abych se na to podíval, ale mrknu se na to, jestli to bude stačit zahnout, ale myslím, že ne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Březen 21, 2011 Sdílet Odesláno Březen 21, 2011 Budu muset dát tenčí podložky na zadních kolech, protože když jsem vezl vzadu náklad, tak při zhoupnutí auta se dřely pneu o blatník, respektive o takový výčnělek tam, kde se blatník napojuje na nárazník. Vpředu nemám žádné, ale vzadu jsem dal ty 1,5cm, co jsem je v pohodě používal s Pegasusy, ale ty jsou ET54 a 7", takže byly o cca 9mm zapuštěnější než Neptuny. Zvažuju buď 0,5cm a bude to stejně, jako ty Pegasusy nebo 1cm a bylo by to o 4mm více než Pegasusy. Vleze mi tam ta 1cm podložka? Ale asi se na to vyprdnu a koupím jen 0,5cm, bude to stejné jako v zimě na Pegasusech, i tak už to vypadalo dobře.Mám 1.8TSI a myslel jsem, že rozdíl mezi Pegasusy a Neptuny to auto nepozná, ale budete se divit, pozná. Spotřeba se zvýšila tak o 0,3-0,5l a zrychlení cítím taky slabší, ne moc, ale je to poznat. Ale vzhledově jsou moc hezké, tak to neřeším. Lbore nemáš někde fotku jak vypadaly vzadu ty Pegasy s 15mm podložkou ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Březen 21, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 21, 2011 Něco jsem našel. Vpředu ale lezly kola už moc, tak jsem je měl jen vzadu a tam byly akorát. Jestli chceš ty moje, tak bych ti mohl prodat ty, co jsem je měl vředu, byly tam cca 100km, pak jsem je sundal, takže jsou jako nové. Koupil jsem je i se šrouby za 1900,-, prodal bych je za 1000,-. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Březen 21, 2011 Sdílet Odesláno Březen 21, 2011 Nebo uděláme výměnu za moje 10mm ?? :D Nesjížděly se ti vnitřky pneu ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Březen 21, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 21, 2011 bral bych tu výměnu, dobrý nápad přímo se nesjížděly, ale dělaly se tam zuby, ale to prý není podložkama, ale špatně vymyšlenou zadní nápravou, mají to i ti, co podložky nemají a mám už připravené šablony na vyřezání znaků, jen to musím poslat do reklamky na plotter, nechám si to vyříznout ve velikosti na zadní znak a pak na krytky kol 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.