Přejít na obsah

Liborova 1.8 TSI

Doporučené příspěvky

petta, jj, uvidím, co mi odpoví, kdyby se jim do toho moc nechtělo, tak jim napíšu, že to není jen o tuningu, jak jsi psal ty

kalic, jj, manželka je supr modelka, až bude tepleji, musím ji zase vytáhnout někde ven na focení s autem, pár nápadů v hlavě mám, ale musím je zrealizovat. Jenže ona na mé auto žárlí, asi si myslí, že ho mám někdy raději než ji, a že nechci mít na fotkách jen ji, a že bych to fotil vlastně kvůli autu. Ale já bych si chtěl pár fotek dát do garáže, když jinde její akty mít nesmím (až na jeden, co je v ložnici a není tam skoro nic vidět). Ale máš pravdu, cizí holky nepotřebuju. :)

petta, jak se dívám na tvůj avatar, tak se mi ty tvé představy moc líbí, jsem zvědavý na výsledek. Kdybych měl bílé auto, tak bych asi něco podobného zkusil. Na mé černé by asi bílá nebo stříbrná kapota nevypadala tak dobře jako černá na tvém bílém autě. Budeš to mít supr.

Odkaz ke komentáři

Promiň, ale vyvážené?? Vím, že se od tebe nedá nic jiného čekat, zvlášť, když jezdíš se sériovkou a to neber nějak špatně, ale neměl bys hodnotit, co nevíš, jak ani vypadá.. Viděl jsi někdy Mustanga v policejních barvách?? Myslím, že bys změnil názor.. A Šmoula, když nechal bílou kapotu na Fabii, mně se to tedy nelíbilo, ale spousta lidí uznale pokyvovala, ikdyž asi z jiných důvodů..

Odkaz ke komentáři

petta, tak jsem to ze srandy zkusil. Vypadá to jako americké policejní auto. :) Ale popravdě by se mi to nelíbilo, v tvé inverzní podobě to vypadá přirozeněji. Možná ještě by šlo, kdyby byla kapota z toho klasického tmavého karbonu. Já akorát uvažuju už dlouho o pruzích na kapotě, chtěl jsem jimi zamaskovat jeden škrábanec.

mischicka a p2p, díky za pochvalu :)

p2p, o tom jsem už přemýšlel, dokonce jsem si na barevné laserovce vytiskl na fólii znak, který jsem chtěl dát dozadu, ale ta fólie, co jsem ji měl, tak ta je strašně pevná a vůbec se nenatahuje, takže to nešlo nalepit, ale možná existují i jiné fólie, co se natahují. Ještě uvažuju společně se Zdeno77, že to zase necháme vyrobit v reklamce na plotteru. Ten nový znak by šlo udělat ze dvou vrstev, černý podklad a na to ze stříbrné fólie okřídlený šíp. Ještě jsem se k tomu ale nedostal. Možná by to tam pár let vydrželo, mračítka drží dvě zimy a jsou jako nová.

post-507-1300433101_thumb.jpg

post-507-1300433108_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Spíš bych řekl decentně sportovní s tím, že černá barva je spíše pro luxusní auta. Já zase až tak moc vyčnívat z davu nechci.

Ta fólie, co jsem zkoušel, opravdu natáhnou nejde ani o mm, je to fólie, co musí vydržet teplo v laserové tiskárně a nesmí se vůbec zkroutit. Místo toho, aby se natahovala, tak se urve.

Odkaz ke komentáři

Ono už je jedno, kolikrát se to nechá vystřihnout, takže není problém, jen to musím připravit a poslat do výroby. Zkusím se na to mrknout o víkendu. Chci si pro sebe udělat polep zadního znaku a polepy středových krytek na kolech. A myslíš znak ala ten, co jsem si ho vyřezal nebo ten, co bude na nových Škodovkách? Já chci ten, co mám vpředu.

Odkaz ke komentáři
Promiň, ale vyvážené?? Vím, že se od tebe nedá nic jiného čekat, zvlášť, když jezdíš se sériovkou a to neber nějak špatně, ale neměl bys hodnotit, co nevíš, jak ani vypadá.. Viděl jsi někdy Mustanga v policejních barvách?? Myslím, že bys změnil názor.. A Šmoula, když nechal bílou kapotu na Fabii, mně se to tedy nelíbilo, ale spousta lidí uznale pokyvovala, ikdyž asi z jiných důvodů..

A dokážeš pochopit, že ne všichni potřebují kapotu v jiné barvě nebo neony pod autem?

Liborovo auto je vyvážené, žádné tuningové extrémy, které se možná hodí k tomu policejnímu mustangu, ale na decentní Oktu pro běžné použití ne.

Btw trošku mě mrzí, že si myslíš, že nevím jak vypadá bílá kapota na černém autě...

Odkaz ke komentáři
Ono už je jedno, kolikrát se to nechá vystřihnout, takže není problém, jen to musím připravit a poslat do výroby. Zkusím se na to mrknout o víkendu. Chci si pro sebe udělat polep zadního znaku a polepy středových krytek na kolech. A myslíš znak ala ten, co jsem si ho vyřezal nebo ten, co bude na nových Škodovkách? Já chci ten, co mám vpředu.

No radeji ten znak co mas ty na kapote... Jestli mi das © (copyright)...

Odkaz ke komentáři
A dokážeš pochopit, že ne všichni potřebují kapotu v jiné barvě nebo neony pod autem?

Liborovo auto je vyvážené, žádné tuningové extrémy, které se možná hodí k tomu policejnímu mustangu, ale na decentní Oktu pro běžné použití ne.

Btw trošku mě mrzí, že si myslíš, že nevím jak vypadá bílá kapota na černém autě...

Promiň, je mi jasné, že si to dokážeš představit.. Ale některé věci, dokud neuvidíš, nezhodnotíš.. Vzpomeň si na nápad s černými elektrony.. Všichni to

víceméně odsuzovali a teď?? K jeho autu se to nehodí, ale uznej, že s jinými prvky, by to nebylo zlý?!?

Odkaz ke komentáři

Budu muset dát tenčí podložky na zadních kolech, protože když jsem vezl vzadu náklad, tak při zhoupnutí auta se dřely pneu o blatník, respektive o takový výčnělek tam, kde se blatník napojuje na nárazník. Vpředu nemám žádné, ale vzadu jsem dal ty 1,5cm, co jsem je v pohodě používal s Pegasusy, ale ty jsou ET54 a 7", takže byly o cca 9mm zapuštěnější než Neptuny. Zvažuju buď 0,5cm a bude to stejně, jako ty Pegasusy nebo 1cm a bylo by to o 4mm více než Pegasusy. Vleze mi tam ta 1cm podložka? Ale asi se na to vyprdnu a koupím jen 0,5cm, bude to stejné jako v zimě na Pegasusech, i tak už to vypadalo dobře.

Mám 1.8TSI a myslel jsem, že rozdíl mezi Pegasusy a Neptuny to auto nepozná, ale budete se divit, pozná. Spotřeba se zvýšila tak o 0,3-0,5l a zrychlení cítím taky slabší, ne moc, ale je to poznat. Ale vzhledově jsou moc hezké, tak to neřeším.

Odkaz ke komentáři
Budu muset dát tenčí podložky na zadních kolech, protože když jsem vezl vzadu náklad, tak při zhoupnutí auta se dřely pneu o blatník, respektive o takový výčnělek tam, kde se blatník napojuje na nárazník. Vpředu nemám žádné, ale vzadu jsem dal ty 1,5cm, co jsem je v pohodě používal s Pegasusy, ale ty jsou ET54 a 7", takže byly o cca 9mm zapuštěnější než Neptuny. Zvažuju buď 0,5cm a bude to stejně, jako ty Pegasusy nebo 1cm a bylo by to o 4mm více než Pegasusy. Vleze mi tam ta 1cm podložka? Ale asi se na to vyprdnu a koupím jen 0,5cm, bude to stejné jako v zimě na Pegasusech, i tak už to vypadalo dobře.

Mám 1.8TSI a myslel jsem, že rozdíl mezi Pegasusy a Neptuny to auto nepozná, ale budete se divit, pozná. Spotřeba se zvýšila tak o 0,3-0,5l a zrychlení cítím taky slabší, ne moc, ale je to poznat. Ale vzhledově jsou moc hezké, tak to neřeším.

Lbore nemáš někde fotku jak vypadaly vzadu ty Pegasy s 15mm podložkou ?

Odkaz ke komentáři

bral bych tu výměnu, dobrý nápad

přímo se nesjížděly, ale dělaly se tam zuby, ale to prý není podložkama, ale špatně vymyšlenou zadní nápravou, mají to i ti, co podložky nemají

a mám už připravené šablony na vyřezání znaků, jen to musím poslat do reklamky na plotter, nechám si to vyříznout ve velikosti na zadní znak a pak na krytky kol

post-507-1300739202_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...