Přejít na obsah

Octavia 1,9TDI 81kw

Doporučené příspěvky

Zdravím všechny členy Octavia Clubu....jsem tu nový a chtě bych vám představit moje vozítko...

Škoda Octavia 1,9TDI r.v2001,81kw,climatronik,RS nárazník,folie,wrc křídlo,nějaká ta hudba atd...Auto mám tak 2měsíce takže úprav ještě moc není ale doufám že brzo začnou přibívat....snad se vám bude líbit... :)

post-715-1247654513_thumb.jpg

post-715-1247654531_thumb.jpg

post-715-1247654550_thumb.jpg

post-715-1247654569_thumb.jpg

post-715-1247654587_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Máš to pěkné, větší kola byly určitě lepší. Taky jsem šel do trochu větších a vypadá to mnohem líp a sedí to líp. Jinak křídlo není moje gusto, ale jestli se Ti líbí, tak na ostatní kašli. A tažné je super věc, bez něj bych si auto neuměl představit. Je fakt, že oddělávací je šikovnější-není to poznat.

Takže Ti držím palce, jen tak dál a mnoho šťastných Km.

Odkaz ke komentáři

octavius84---no poznaváš to určitě dobře dokonce se i známe draku....napovím ti..jsem z Medvědic a měl jsem Peugeot 406 a Miloš je náš společnej Kámoš...tak už víš?

Jinak Díky za chválu i kritiku a zkusím vám přiblížit mojí vizi...Octu jsme stavěli z bouračky(jak jste určitě mnozí poznali podle rozdílů odstínu dveří)takže to má ještě hodně nedodělaných věcí,to křídlo určitě půjde pryč...dal jsem ho tam protože jsme to koupili jako celek i s vratama...mělo by se tam usídlit odtrhová lišta od MILOTECU v černé metle+ lišty v čené metle+jiný výfuk,,,nejpíš RS koncovka do nárazníku,podvozek a 18"kola,saozřejmě čip atd...Mám toho v plánu dost ale jsem těsně před kolaudací domu tak to asi tak moc rychle nepůjde... :blink:

post-715-1247737492_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
  • o 3 týdny později...

Ahoj pěkná a moc. Pokud to myslíš s edicí vážně:

Kola které tomu nejvíc sluší jsou Speedliny 18 v bílé, ale nejvíc dostupné kola co ještě mají koule jsou 17 spidery samo že taky do bílé...Tuning kola na edici ee..Takže to chce promyslet kterým směrem se ubírat, Křídlo musí do laku (já mám zelené, na WRC jsou vidět červené a i stříbrné by mohlo být), přední a zadní nárazník jsem musel lakovat (myslím tím zelený pruh), zbytek jsou fólie. Jak na výfuk alá RS tu je snad už někde psáno..

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

tak zase jsem si pořídil maličkost na káru....přišli mi sportovní pružiny AIBACH -35mm.zatím je nebudu montovat protože se blíží zima tak to chci mít trochu višší.do jara chci ještě tužší tlumiče a udělat trochu GO náprav.chtěl bych silenbloky POWERFLEX...nemáte někdo zkušenosti?JInak s tou edicí se muší ještě zpočítat na kolik by to vyšlo....aby to nestálo víc jak samotné auto :o :palec:

Odkaz ke komentáři
  • o 4 měsíce později...
  • o 2 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...