Přejít na obsah

Můj Pepík

Doporučené příspěvky

No nic moc novýho tu teď nemám...tady je jedna fotka, kde Pepík kouká na západ slunce :) :palec: A co je jinak novýho? Minulý pátek jsem nechal vyměnit brzdiče Rensport (MD Components) za ty samé, ale nepoškozené (a nenabarvené-stříbrné), jelikož nějaký chytrák do těch původních našrouboval průtokové šrouby s jiným stoupáním závitu, ten se tím strhnul a vše drželo jen na dobrý slovo. Na všechno se přišlo při výměně destiček taktéž v minulém týdnu. Navíc už byly i pístky přidřené a celkově nebyl stav moc dobrý. Tak jsem zvědavej co mi ty nový vydrží.....jízdu na autodromu v Mostě vydržely, to samé bohužel nemohu říct o kotoučích, které se po opakovaném intenzivním brždění začaly kroutit a volant v tu chvíli nepříjemně házel. Naštěstí po vychladnutí se vše vrátilo do normálu, takže při normální jízdě člověk nic nepozná. Bohužel až budu shánět kotouče, tak v rozměru 330mm nebudu mít asi moc na výběr:-\ Taky jsem před 14 dny nechal udělat rozvody a ještě před cestou do Mostu přezul na letňáky a dal s přítelkyní celý auto do pucu (tedy spíše ona než já:P)

P1210261.jpg

Odkaz ke komentáři
hezká fotka!

Na kolik vyšly ty brzdiče? To musel být dobrý "mechanik" teda :/

Jo jo, je to pěkný pohled když ti pani pucuje auto :palec:

Brzdiče mě vyšly na 2500Kč/ks, takže dohromady 5000Kč....je to super cena když si vezmu že před cca 5 lety stál jeden asi 8 tisíc...Nevýhoda je, že už se nevyrábí a za tuto cenu jsem je dostal jen na úkor záruky která na ně není. Doufám, že mě s nimi nečekají nějaké nepříjemnosti, protože jsem od lidí, kteří je montovali do sportovních aut slyšel, že s nimi začaly být později docela velké problémy (hodně tekly a výrobce to sváděl na špatnou instalaci a problém nijak neřešil, díky tomu možná i skončil).

Odkaz ke komentáři
aha, tak to budu držet palce aby sloužily bez problému! To už na ještědu není sníh? Já se akorát chystám do špindlu na letňákách, tak doufám že mě nic nevypeče :palec:

Díky, snad budu mít štěstí. No hele před těmi třemi týdny tam byly spíš takový ostrůvky sněhu....teď už tam asi nebudou ani ty.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

No oni jsou na autě i jiné doplňky v "carbonu"....jako kryty na zrcátka, lišty na sloupcích.....takže stříkat to do stříbrna mi nepřijde úplně vhodný...

Ja jsem tam na nej nejak zvyklej, byval tam jeste od puvodniho majitele.. :) tak ted mi ten zadek prijde zas takovej "plnej" jak jsem si Pepika vzdycky pamatoval.. :)

;):)

Jj, to je ten výraz, plnej.....konečně tam není taková velká "stříbrná" plocha a i když já na to zvyklej nebyl, tak se mi to dost líbí.

Odkaz ke komentáři

:) jsem rád, že to někdo cítí stejně:(:)

Nárazníček je na tom bohužel furt stejně......nejsem schopen to nějak dořešit....v jedné lakovně mi v návaznosti na můj email s fotkama řekli, že jestli jsou tam vlásečnicový praskliny v laku a je toho víc, tak že by se vyplatilo koupit nárazník novej, protože stříknout přes to se to nedá...(zase by to popraskalo) a celý původní nátěr zbrušovat by bylo hodně drahý jelikož je to časově náročný. V jiným mi řekli, že by to zbrousili kde bude potřeba, zakitovali a stříkli....No furt Vám nevím...nejradši bych dal všechny vrstvy komplet dolů a nechal to udělat z gruntu nanovo. Ale to budu sundavat měsíc a kdoví jak ten povrch tím odstraňováním staré barvy utrpí...

Odkaz ke komentáři

Hehe difusor se válel 2roky v prachu a bordelu u mě v garáži a nakonec se dostal zase tam odkud semho sundal :smich: Ta stříbrná plocha by se měla rozrušit červenou linkou a www skodovky.. Za mě difusor ne-e. Nikdy jsem nebyl příznivcem imitace carbonu na autech. Takže bych to odevšad sundal, bohužel je s tím dost problém.. :smich:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...