Michael99 Odesláno Březen 24, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 24, 2011 No nic moc novýho tu teď nemám...tady je jedna fotka, kde Pepík kouká na západ slunce :) A co je jinak novýho? Minulý pátek jsem nechal vyměnit brzdiče Rensport (MD Components) za ty samé, ale nepoškozené (a nenabarvené-stříbrné), jelikož nějaký chytrák do těch původních našrouboval průtokové šrouby s jiným stoupáním závitu, ten se tím strhnul a vše drželo jen na dobrý slovo. Na všechno se přišlo při výměně destiček taktéž v minulém týdnu. Navíc už byly i pístky přidřené a celkově nebyl stav moc dobrý. Tak jsem zvědavej co mi ty nový vydrží.....jízdu na autodromu v Mostě vydržely, to samé bohužel nemohu říct o kotoučích, které se po opakovaném intenzivním brždění začaly kroutit a volant v tu chvíli nepříjemně házel. Naštěstí po vychladnutí se vše vrátilo do normálu, takže při normální jízdě člověk nic nepozná. Bohužel až budu shánět kotouče, tak v rozměru 330mm nebudu mít asi moc na výběr:-\ Taky jsem před 14 dny nechal udělat rozvody a ještě před cestou do Mostu přezul na letňáky a dal s přítelkyní celý auto do pucu (tedy spíše ona než já:P) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
snb-rider Odesláno Březen 24, 2011 Sdílet Odesláno Březen 24, 2011 hezká fotka! Na kolik vyšly ty brzdiče? To musel být dobrý "mechanik" teda :/ Jo jo, je to pěkný pohled když ti pani pucuje auto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Březen 25, 2011 Sdílet Odesláno Březen 25, 2011 Pěkné foto pane ,Pepík kouká na západ slunce z Ještědu ,že? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michael99 Odesláno Březen 25, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 25, 2011 Pěkné foto pane ,Pepík kouká na západ slunce z Ještědu ,že? Jj, přesně tak, z Ještědu....ještě že se dá vyjet autem až nahoru:)....byli jsme tam před třemi týdny.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michael99 Odesláno Březen 25, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 25, 2011 hezká fotka!Na kolik vyšly ty brzdiče? To musel být dobrý "mechanik" teda :/ Jo jo, je to pěkný pohled když ti pani pucuje auto Brzdiče mě vyšly na 2500Kč/ks, takže dohromady 5000Kč....je to super cena když si vezmu že před cca 5 lety stál jeden asi 8 tisíc...Nevýhoda je, že už se nevyrábí a za tuto cenu jsem je dostal jen na úkor záruky která na ně není. Doufám, že mě s nimi nečekají nějaké nepříjemnosti, protože jsem od lidí, kteří je montovali do sportovních aut slyšel, že s nimi začaly být později docela velké problémy (hodně tekly a výrobce to sváděl na špatnou instalaci a problém nijak neřešil, díky tomu možná i skončil). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
snb-rider Odesláno Březen 25, 2011 Sdílet Odesláno Březen 25, 2011 aha, tak to budu držet palce aby sloužily bez problému! To už na ještědu není sníh? Já se akorát chystám do špindlu na letňákách, tak doufám že mě nic nevypeče 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michael99 Odesláno Březen 25, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 25, 2011 aha, tak to budu držet palce aby sloužily bez problému! To už na ještědu není sníh? Já se akorát chystám do špindlu na letňákách, tak doufám že mě nic nevypeče Díky, snad budu mít štěstí. No hele před těmi třemi týdny tam byly spíš takový ostrůvky sněhu....teď už tam asi nebudou ani ty. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
snb-rider Odesláno Březen 25, 2011 Sdílet Odesláno Březen 25, 2011 sakra, já jedu teď na víkend na lyže, snad tam nebudou ostrůvky i na sjezdovce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michael99 Odesláno Březen 25, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 25, 2011 sakra, já jedu teď na víkend na lyže, snad tam nebudou ostrůvky i na sjezdovce No netuším, ale snad v těch nejvyšších polohách to bude ještě udržovaný...Každopádně si užij hory, asi poslední možnost než to roztaje.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michael99 Odesláno Duben 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2011 Tak konečně tam ten difusor mám:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Duben 4, 2011 Sdílet Odesláno Duben 4, 2011 No myslim ze difuzor neni spatny, ale nejak se mi tam ty barvy uz bijou...dal bych ho do stribrne :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Duben 4, 2011 Sdílet Odesláno Duben 4, 2011 jj barevne uz to tam prilis neladi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Duben 4, 2011 Sdílet Odesláno Duben 4, 2011 Ja jsem tam na nej nejak zvyklej, byval tam jeste od puvodniho majitele.. :) tak ted mi ten zadek prijde zas takovej "plnej" jak jsem si Pepika vzdycky pamatoval.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michael99 Odesláno Duben 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2011 No oni jsou na autě i jiné doplňky v "carbonu"....jako kryty na zrcátka, lišty na sloupcích.....takže stříkat to do stříbrna mi nepřijde úplně vhodný... Ja jsem tam na nej nejak zvyklej, byval tam jeste od puvodniho majitele.. :) tak ted mi ten zadek prijde zas takovej "plnej" jak jsem si Pepika vzdycky pamatoval.. :) ;):) Jj, to je ten výraz, plnej.....konečně tam není taková velká "stříbrná" plocha a i když já na to zvyklej nebyl, tak se mi to dost líbí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Duben 4, 2011 Sdílet Odesláno Duben 4, 2011 Pěkný pane pěkný!!!!!Přifrč zítra na srázek se pochlubit! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 4, 2011 Sdílet Odesláno Duben 4, 2011 Ja bych ho laknul do stejne zelene jako ma kridlo a ty listy na narazaku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Duben 4, 2011 Sdílet Odesláno Duben 4, 2011 Ja bych udelal to stejny co pise Kube :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michael99 Odesláno Duben 5, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 Pěkný pane pěkný!!!!!Přifrč zítra na srázek se pochlubit! Přifrčím, jel jsem autem i do práce, abych se pro něj nemusel vracet:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Duben 5, 2011 Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 Pekne jenom ta koncovka je trosku na krivo ne? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 5, 2011 Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 pěkný, ale dal bych difuzor do zelený.. takhle tam je jako pěst na oko :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Duben 5, 2011 Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 no carbon se moc k te kombinaci barev co mas moc nehodi, i ja bych to videl spis do zelene nez tohle :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michael99 Odesláno Duben 5, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 Díky za tipy, ale já zůstanu u toho jak to je....podle mě je zelený vzadu tak akorát a na ten difusor se mi proste nějak nehodí... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janko Odesláno Duben 5, 2011 Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 Také bych to nechal tak jak to máš nyní, myslím že to zas takový omyl není. Ve stříbrné by to zaniklo a v zelené by toho už bylo celkem dost. A ta první fotka bez detailního vzoru je v pohodě. A co nárazníček, jak je na tom? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michael99 Odesláno Duben 5, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 :) jsem rád, že to někdo cítí stejně:(:) Nárazníček je na tom bohužel furt stejně......nejsem schopen to nějak dořešit....v jedné lakovně mi v návaznosti na můj email s fotkama řekli, že jestli jsou tam vlásečnicový praskliny v laku a je toho víc, tak že by se vyplatilo koupit nárazník novej, protože stříknout přes to se to nedá...(zase by to popraskalo) a celý původní nátěr zbrušovat by bylo hodně drahý jelikož je to časově náročný. V jiným mi řekli, že by to zbrousili kde bude potřeba, zakitovali a stříkli....No furt Vám nevím...nejradši bych dal všechny vrstvy komplet dolů a nechal to udělat z gruntu nanovo. Ale to budu sundavat měsíc a kdoví jak ten povrch tím odstraňováním staré barvy utrpí... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michael99 Odesláno Duben 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 6, 2011 Pekne jenom ta koncovka je trosku na krivo ne? :D Nakřivo není:D....a není to koncovka, ale celonerez:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MarekRS Odesláno Duben 6, 2011 Sdílet Odesláno Duben 6, 2011 Auto máš super, chválím moc. Difuzor je super nenech si do toho mluvit. Kdyby byl ve stejne barvě jako nárazník, tak tam ani nemusí být a zelené už je tam akorát. Za mě výborná kombinace :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michael99 Odesláno Duben 7, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 7, 2011 Díky za pochvalu:)......zatím moc zásluh na autě nemám.....v podstatě jen difusor, výměnu sedačky řidiče a kosmetický opravy.....jinak vše udržuju ve stavu v kterým jsem to koupil...Pár změn (dodělávek) se ale chystá, tak až proběhnou, hodím se foto:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tholis Odesláno Duben 8, 2011 Sdílet Odesláno Duben 8, 2011 Hehe difusor se válel 2roky v prachu a bordelu u mě v garáži a nakonec se dostal zase tam odkud semho sundal Ta stříbrná plocha by se měla rozrušit červenou linkou a www skodovky.. Za mě difusor ne-e. Nikdy jsem nebyl příznivcem imitace carbonu na autech. Takže bych to odevšad sundal, bohužel je s tím dost problém.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michael99 Odesláno Duben 8, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2011 Červená linka samozřejmě bude, ale až mi přijde...a byla by tam včetně toho difusoru, kdybys to nenabořil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michael99 Odesláno Duben 12, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 12, 2011 Tak konečně se mám zase na co těšit.....dneska mi přišly budíky s maxidotem....Jen bych měl otázku, je normální, že ručička tachoměru není na nule? Srovná se to po napojení na kabel? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.