Voss69 Odesláno Leden 16, 2011 Sdílet Odesláno Leden 16, 2011 Zdravím,mám takový problém Když stojím např. na semaforu a při zelené potřebuju rychle vypadnout,tak tam vrazím rychle jedničku jak jsem zvyklý z jiných aut a docela to hrkne přez zuby,když ji řadím pomalu tak je to v pohodě,ale ti za mnou asi ne:-).Mám už celkem dost naběháno 230 000km,tak uvažuju jestli už jsou opižlané synchrony a je to normální nebo mám v převodovce málo oleje nebo ho vyměnit,případně jaký olej použít,jestli co má být nebo nějaký hustší nebo lepší apod.Je to normální,máte to taky tak při podobných km? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lucky.jack Odesláno Leden 17, 2011 Sdílet Odesláno Leden 17, 2011 Tak ji řaď pomalu, ty vzadu se nezblázní. Přeci si nezničíš auto. Jinak zkontroluj hladinu oleje a nebo ještě líp ho vyměň(jestli nevíš kdy byl měněn). Olej musí mít normu API GL4+, viskozita 75W/90, 2 litry ti stačí. Nebo ti může odcházet spojka, která ti nestačí vypínat, ale začal bych tím olejem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MfM Odesláno Leden 17, 2011 Sdílet Odesláno Leden 17, 2011 na zelene se ne radi ale rozjiždi :) jinak pri takove porci km je to docela bežne hlavne pokud to ma neco za sebou (mestka jizda). Ale zkontroluj olej (hladinu), treba vymen, podivej se jakou maš spojku (mne je pri konci - 225tkm a občas mam problem 1. 3. a R zaradit). Pokud jsou tydle veci OK, tak rad na žlutou pomalu a nebudeš myt problem :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.