Přejít na obsah

Automaticky parkovaci asistent

kully

Doporučené příspěvky

Ty boční čidla mi jsou jasné , že by se musela doplnit,ale to ostatní nevím . Je to zatím jenom úvaha , když musím měnit kvůli těm předním parkovákům tu jednotku. Abych zrovna dal takovou , aby se to nemuselo zase pak měnit za jinou , když bych chtěl s tím dál něco dělat.Jakou bys mi teda v takovém případě doporučil schánět .

Krom té jednotky bych potřeboval ještě potř. kabeláž na ten předek a tlačítko na palubku. Pípák to má zvlášť svůj , nebo to používá ten co je na těch zadních park.?

Odkaz ke komentáři

pokud by sis teď dal jednotku z automatického parkáče, tak by si musel hned měnit i ABS, pokud jednotka PLA nerozezná dobré ABS vypíše chybu a nejde nic, to samé, pokud tam nejsou čidla na bocích.

Doporučuju ti udělat si předek a máš to, potřebuješ přední čidla, kabeláž nárazníku, centrální kabeláž, tlačítko a pípák, samo jednotku s podporou předního PDC 475E

Odkaz ke komentáři

Díky teda , takže " 1Z0 919 475 E "

Mám kompletní nárazník RS osazený i včetně těch předních čidel a ostřiků , takže ty čidla už tam mám .

Ještě bych se tě zeptal na ty ostřiky . V nárazníku mám už i ty ostřikovače (na původním jsem ale ostř. neměl). Tam je potřeba ještě co ?

Ostřikovače MÁM ,propojovací hadičky k nim MÁM , Asi teda druhou nádržku ??

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...
  • o 4 týdny později...

Standardni parkovaci asistent (predozadni) + pridavne bocni senzory na predni naraznik, jednotka a kabelaz. Prodava se na to rozsirovaci sada, pro takove jaky Ty, tzn. kteri nemaji standardni parkovaci asistent. Nejaky sikovny mechanik (napr. Rolbar), a chodi to perfektne, velky spokojenost, zejmena manzelka to privitala :-)

Idealni je k tomu mit i couvaci/parkovaci kameru se zobrazenim na displeji Columba. Jen skoda, ze tato verze neumi i pricne parkovani (zatim?).

A porad to budi velkou pozornost okolojdoucich :-)

Odkaz ke komentáři
  • o rok později...

Ahoj pánové, asi půjdu s dřívím do lesa, ale nevíte někdo čísla dílů pro dodělání předního park. asistenta? Je mi jasný, že se musí vyměnit jednotka (1Z0 919 475 E), dodělat kabeláž, čidla, tlačítko, pípák atd. ale ocenil bych přesný seznam + čísla dílů.

Někdo tu psal, že existuje "rozšiřovací" sada. Nemáte někdo link?

Momentálně mám jednotku 1Z0 919 475 B

Odkaz ke komentáři
  • o 8 měsíců později...

Ahoj, odešla mi zřejmě jednotka parkovacího asistentu. Mám Octavii II RS, 2.0 TDI, r.v. 2006. Jednotka má označení 1Z0 919 475 E - problém je, že tuto nikde nemůžu sehnat (kromě teda nového dílu, který je dosti drahý). Na autovrakovišti mají běžně jednotku s označením 1Z0 919 475 B - můžete mi někdo z Vás napsat, jaký je rozdíl v označení písmen? Případně, jestli bude fungovat ta s B na konci? Díky moc

Odkaz ke komentáři

1Z0 919 475 B = jen zadek

1Z0 919 475 E = předen a zadek

místo 1Z0 919 475 E lze dát:

1Z0 919 475 C - přijdeš o tlačítko ztlumení pípáků na dotykovém displeji rádia či navigace.

nebo

1Z0 919 475 A - přijdeš o tlačítko ztlumení pípáků na dotykovém displeji rádia či navigace a nepodporuje couvací kameru(lze ji přehrát na verzi C).

Odkaz ke komentáři
  • o 6 měsíců později...
  • o 7 měsíců později...

Ahoj

mám nainstalovaného automatického Parkovacího Asystenta PLA2 vše funguje až na to, že na Columbusu se mi nevykreslují kolem auta zóny.

Oni tam vyšrafovaný jsou, když auto parkuje tak přední zadní zóny se zobrazují, když to má přejít zobrazování na bok tak se nevykreslí, ale akusticky jsou slyšet.

Příloze je výpis z Diagnostiky třeba někdo poradí :-) .

http://nas.sulovi.cz:5000/fbsharing/6O3wPDqf

Díky za rady

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...