cayce2 Odesláno Červenec 16, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2009 Nastartuju svoji octávu 1.8 20 V, 1997 a ejhle: blinkry nejedou, stěrače nejedou, ukazatel nádrže lítá na nulu a zpět do poloviny. Po chvilce jízdy na mě 3x pískne varovný signál a rozsvítí se kontrolka brzd. Rychloměr neukazuje. Přitom bez nastartování motoru-pouze otočením klíčku do připravené polohy blinkry jedou, stěrače stírají. Takže v pojistkách to asi nebude. Navíc jsem je tak trochu kontroloval a všechny jsou OK. V šem je problém? Prý mám nějaký studený spoj na desce za budíkama. Prý cosi odešlo v přístrojové desce a mám si připravit 2.000 Kč na opravu. Prý to octávky dělají-známá závada. Prý, prý, prý. Vše jsou to zatím jen dohady. Nikam jsem auto ještě opravit nedával a chystám se na ten tišťák podívat sám. Nemůže to být třeba relátko? Díky za všechny odpovědi, které k něčemu budou nebo neměl někdo podobný problém s přístrojovou deskou? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červenec 16, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2009 To mi vychadza na spodok spinacej skrinky (elektrika). Obcas odchadza, da sa relativne lahko vymenit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cayce2 Odesláno Červenec 16, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 16, 2009 A myslíš, že by ta spín. skříňka ovlivňovala i kontrolku brzd a ukazatel množství benzínu v nádrži a rychloměr na přístrojové desce? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červenec 17, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2009 Ak ma zly kontakt (spina a rozpina rychlo za sebou), tak teoreticky ano. Padajuce rucicky nezapricinia nefunkcnost stieracov a nic sa nerozsvieti navyse. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cayce2 Odesláno Červenec 18, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 18, 2009 Tak člověče, vypadá to skutečně na tu spín. skříňku. Pokud nastartuju a vrátím rukou klíček trošku zpět-asi 2mm tak mi sepne a všechno funguje jak má. Díky za info. A teď jak ji vyměnit? Sundal jsem vrchní plast. kryt od volantu, ale spodní nejde sundat, šrouby jsou za volantem. To musím sundat volant? A jak dál? Prý je tam jakási elektro kostka, která se vyměňuje. Stojí cca 500 Kč. Tu mám koupit novou? Asi to dám celé někomu vyměnit, protože na sundání volantu si netroufám. Dík za odpověď, Roman. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
switcher Odesláno Srpen 9, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2009 hele něco podbnýho mi dělala jedna prasklá pojistka... už nevím která to byla, ale bylo to když jsem dodělával signalizační lampičky do dveří... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.