Kube Odesláno Únor 7, 2011 Sdílet Odesláno Únor 7, 2011 (upraveno) Nohicu: jsi lenoch :lool: Miseli: byl jsme mlady a blyby(ted jsem sice starsi ale nevim jestli uz ne blby),pucil jsem si, koupil na pikacu auto a zbytek utratil a dodnes lutuji a zplacim asi tak :D Upraveno Únor 7, 2011 uživatelem Kube 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Únor 7, 2011 Sdílet Odesláno Únor 7, 2011 aha :lool: no já jsem čekal jinčí věc - že si z nějaké ženské udělal slunečnici ( =plná semene :D ) a teď platíš a platíš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 7, 2011 Sdílet Odesláno Únor 7, 2011 Tak o zadne takovehle slunecnici nastesti nevim :D :lool: :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Únor 8, 2011 Sdílet Odesláno Únor 8, 2011 aha :) no já jsem čekal jinčí věc - že si z nějaké ženské udělal slunečnici ( =plná semene :D ) a teď platíš a platíš Misel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
swatji Odesláno Únor 12, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 12, 2011 jelikož mi přes těsnění šroubu trochu kapal olej, tak jsem dnes byl nechat to opravit a v Octě vyměnit olej, v servise používají Starline Diamond PD tak snad to bude ok. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nohic Odesláno Únor 12, 2011 Sdílet Odesláno Únor 12, 2011 ty se asi v tom moc neorientujes, co? ...no ja bych nebyl k olejum tak benevolentni :( "snad to bude ok." 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 12, 2011 Sdílet Odesláno Únor 12, 2011 Samotna znacka Starline je nic moc, docela by me zajimalo, jaky maji olej. :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stifmeyster Odesláno Únor 12, 2011 Sdílet Odesláno Únor 12, 2011 ja spis myslim ze starline zadny oleje nevyrabi a pouze prekupuji. Tech vyrobcu oleju zase tolik neni. Do auta bych to nechtel ale myslim ze se motoru nic nestane kdyz to je schvaleny :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
swatji Odesláno Únor 12, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 12, 2011 Tak dal jsem na mechanikovo doporuceni vim ze tyhle oleje pouzivaji dlouhodobe. no a kdyz je urcen primo pro motory PD,tak me ani nenanapadlo se toho bat. No a jinak jsem si udelal radost a namontoval do auta handsfree :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Únor 12, 2011 Sdílet Odesláno Únor 12, 2011 Kombíček gůůt,nad fotkou introše slintám :lool: Co sloupky neplánuješ do černa když máš folie?? Přeji ať ti okta slouží jak má a mnoho šťastných km 0 Citovat Odkaz ke komentáři
swatji Odesláno Únor 12, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 12, 2011 Kombíček gůůt,nad fotkou introše slintám :lool: Co sloupky neplánuješ do černa když máš folie?? Přeji ať ti okta slouží jak má a mnoho šťastných km Diky za slova pozitivne naladena. planu je spousta ale casu a penez se zatim dostava pomalu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Únor 12, 2011 Sdílet Odesláno Únor 12, 2011 To já znám,peněz není nikdy dost a jak psal Mišel udělal jsem z jedné paní slunečnici a platím a platím,ale pokud to jde snažím se na šedivce stále něco kutit!! Tak hodně štěstí a chechtáků do dalších ůprav :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Únor 13, 2011 Sdílet Odesláno Únor 13, 2011 kolik platíš? jéžiš hoší, dvacka do automatu a je vymalováno :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
swatji Odesláno Únor 21, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 21, 2011 ad výška: včera jsem shodou okolností stál vedle octavky známého Tour 2009 a byl jsem překvapen. Jeho octa je stejně vysoká jako moje. On má 1.6 benzín, takže já se svoji 4x4 bych na tom měl být lépe. Nebo se pletu? Mohl by jste mi někdo kdo máte 4x4 schválně změřit jak je vaše auto vysoké? Prosím s údajem o výšce napsat i místo měření. Děkuji P.S. začal jsem to řešit až po té, co jsem lehounce škrábl spodkem o obrubák na což jsem s Outbackem nebyl vůbec zvyklej. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petus Odesláno Únor 21, 2011 Sdílet Odesláno Únor 21, 2011 4x4 by měla být vysoká o trošku víc. Nemá třeba na tom Touru paket pro špatné cesty??To by pak byla zvedlá taky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
swatji Odesláno Únor 21, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 21, 2011 Říkal že o ničem takovém neví. ten vždy obsahuje železný kryt pod motor,že? a ten tam určitě nemá. Když už jsi to nakousnul dá se ten paket dokoupit i později? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 21, 2011 Sdílet Odesláno Únor 21, 2011 Jo da se dokoupit, jedna se jen o dorazy na tlumicich a plechovy kryt pod motorem. No a mozna tlumice jsou jinak tuzsi a pruziny delsi. Ta moje je vyssi.... AZ budu mit cas tak ti to nejak zmerim. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
swatji Odesláno Únor 22, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 22, 2011 super děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jimmi Odesláno Únor 26, 2011 Sdílet Odesláno Únor 26, 2011 Čágo draku, tak sem byl s autíkem u pana doktora a naordinoval novou lambda sondu. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
swatji Odesláno Únor 27, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 27, 2011 Tak to je ještě celkem v poho. Jsou horší věci, věř mi :-) Tak jsem teď najel přes 600km se spotřebou pod 6 litrů, hmm dost začínám uvažovat, že se na chip asi vykašlu pokud mi to vydrží. Nerad bych aby pak bylo nějaké domlouvání, kdyby něco odešlo atd. a jako byl jsem tím teď celkem strašen, že u starších aut to není dobrá volba 0 Citovat Odkaz ke komentáři
swatji Odesláno Březen 19, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 19, 2011 Včera proběhla výměna kotoučů a destiček. Původní byly jakési zvlněné či co. Výměna v pohodě na záruku :-). Teď řeším koupi letních pneu a hlavně alu, nevíte někdo prosím kde je zde na fóru diskuze o renovaci alu pomocí komaxitu? někde jsem to tu četl ale nemůžu to najít. díky Kube: čas stále nebyl? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 19, 2011 Sdílet Odesláno Březen 19, 2011 Tady jsem neco nasel. http://forum.octaviaclub.cz/index.php?show...hl=lakovani+alu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
swatji Odesláno Březen 19, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 19, 2011 Díky něco takového jsem hledal. Ještě se zeptám jak moc je problematické nechat si do TP zapsat větší kola? Mám tam jen R15 a asi bych uvítal aspoň R16. Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 19, 2011 Sdílet Odesláno Březen 19, 2011 (upraveno) 16" nemusis nechat zapisovat, s tema projdes i tak, to mi rekl technik na STK. 17" uz mit zapsany "musis". Jinak to problematicky neni, koupis kola, ke kterym dostanes TUV a typovy list, dojdes na STK, tam ti to zkontroluje technik typu K, da ti razitko a s tim typovym listem pak jdes na urad, kde ti to zapisou do technicaku. Ke starsim kolum se tezko shani typovy list. Upraveno Březen 19, 2011 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
swatji Odesláno Březen 19, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 19, 2011 16" nemusis nechat zapisovat, s tema projdes i tak, to mi rekl technik na STK. 17" uz mit zapsany "musis". No a jak je to třeba pak s případnou autonehodou a plněním pojišťovny. Vím, že je často jen problém, když jsou použity jiné pneu než jsou v TP např. když bych tam měl 195/55 místo zapsaných 195/65 tak prý pěkně obseru a pojišťovna se vyvlékne z plnění. V případě, že bych měl kola 16ky tak pneu v TP mít taky nebudu a domnívám se, že by nastal stejný problém. Nebo je to kec? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 19, 2011 Sdílet Odesláno Březen 19, 2011 Vim to, co mi rekl ten technik, kdyz jsem se ho na to ptal. I novy tourky maji 16" v technicaku, starsi OI to tam nemaji, ale plati to pro ne stejne jako pro novy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
swatji Odesláno Březen 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 20, 2011 No tak kola jdou stranou :-(, jsem nucen teď udělat spojku. Nerozumím tomu tak se na férovku zeptám. Mění se při výměně spojky něco jiného krom: přítlačáku, lamely a ložiska? Mám v plánu koupit: http://www.cc-autodily.cz/spojka-komplet-l...yword=120150000 a http://www.cc-autodily.cz/lozisko-spojky?keyword=969010510 s tím, že mi to vymění původní majitel auta, což mám předplacené v ceně. On mi teda doporučuje koupit díly z autokelly, kde bere servis ve kterém dělá, že tam není vůbec žádnej problém s případnou reklamací, ale zas je to asi za 8000Kčí což je o dost víc než na CC. K jaké variantě by jste se přiklonili? Vyměňuje se při výměně spojky ještě něco co jsem do nákladů nezapočítal? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Březen 27, 2011 Sdílet Odesláno Březen 27, 2011 Swajti cas ted neni ani nahodou a taky jsem na to tak trosku zapomel. Pripomen se mi tak okolo 15.4 formu SZ. To se budu vracet domu a kdyz bude hezky tak ti to namerim. A k te spojce ti moc neporadim protoze tam sam hodne tapu a budu ji taky menit. Jen s tim rozdilem ze budu davat novou i dvojhmotu............. :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nohic Odesláno Březen 28, 2011 Sdílet Odesláno Březen 28, 2011 Swajti cas ted neni ani nahodou a taky jsem na to tak trosku zapomel. Pripomen se mi tak okolo 15.4 formu SZ. To se budu vracet domu a kdyz bude hezky tak ti to namerim. A k te spojce ti moc neporadim protoze tam sam hodne tapu a budu ji taky menit. Jen s tim rozdilem ze budu davat novou i dvojhmotu............. :P a proc ne jednohmotu, kdyz mas ATD? kolega to ted ma vymenene a je to parada. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.