Guest vladimir.boss Odesláno Leden 22, 2011 Sdílet Odesláno Leden 22, 2011 ahoj lidi. mam problem s nastartovanim moji oktavky. sjel sem do prikopu a a nechal auto nastartovane asi po deseti minutach mi auto samo chciplo a od te doby nejde nastartovat. Nenasel jsem zadne viditelne poskozeni, krome pomackaneho leveho predniho blatniku. Kdyz jsem se to potom pokousel nastartovat, tak to chvíli tocilo jako by ("na sucho"). potom to vypadalo jako kdyz je vybita baterka, coz mi prislo divne protoze mam asi dva mesice novou (74 KW).no i pres to jsem ji dal na nabijecku. i po nabiti to ale nechce startovat a porad se to chova jako se slabou baterkou. poradi mi nekdo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MfM Odesláno Leden 22, 2011 Sdílet Odesláno Leden 22, 2011 vzduh ve palivovem sistemu? Pokud auto bylo naklonene a nadrž ne plna tak je to možny :) Baterka se vybila pokud jsi dlouho zkoušel nastartovat, to nezaleži na jeji stari, TDI potrebuje dost energie aby nastartovalo. Mne jedine todle napada, i gdyž jsem slišel že octa ma samo odvzdušneni. Jakej je to rok vyroby? Nemaji nhodou novejši octy blokadu palyvoveho systemu po narazu jako fabie? Ale to by pak po narazu chciplo a ne šlo by to tech 10 minut! Treba zkusit v jakem je stavu starter? Jestly se dusletkem narazu neodpojilo neco s neho? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest vladimir.boss Odesláno Leden 23, 2011 Sdílet Odesláno Leden 23, 2011 takze jsem mel doma mechanika a prisli jsme na to ze to neni ani elektrikou ani baterkou ani starterem, pridreli se salky takze je musim vymenit a taky olejovou vanu protoze to odnesla i vana a vytekl olej, coz v te tme nebylo videt.tak zitra to uz snad bude ok! dekuji za rady!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Leden 24, 2011 Sdílet Odesláno Leden 24, 2011 Tak pokud ti vytekl olej a měl si to nastartovné, tak se modli aby toho neodešlo víc....jak tam nebyl olej. Lepší je auto hned vypnout po havárce a pořádně se podívat co s tím je a pak něco dělat. :lool: ale už se stalo co... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.