LukášV Odesláno Leden 24, 2011 Sdílet Odesláno Leden 24, 2011 Zdravím. Jde na O1 před face 81kw tdi dodělat do palubního pc dojezd na nádrž ? A pak by mě zajímalo , proč mi to ukazuje průměrnou spotřebu 2,6l ? Ve vagu jsem již přizpůsobil korekci spotřeby ,ale zlepšilo se to o půl litru . Děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepa007 Odesláno Leden 25, 2011 Sdílet Odesláno Leden 25, 2011 Dojezd na předface budíkách nedoděláš. Chybná spotřeba -asi špatně nakodované budíky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Leden 29, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 29, 2011 A když bych koupil FL budíky , co vše by bylo potřeba předělat ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
juro sdi Odesláno Leden 30, 2011 Sdílet Odesláno Leden 30, 2011 Musíš minimálne vymenit klúče ,pretože face budíky majú novšiu generáciu imobilizéru. Dalšia základná rozlišnost je v rozdielnom pinovaní štekrov do budíkov. Pokial by si chcel aby všetko šlapalo košer,tak potom aj výmena komfortky a dverných jednotiek. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Leden 30, 2011 Sdílet Odesláno Leden 30, 2011 furt dokola jak u ............. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.