Petta Odesláno Leden 28, 2011 Sdílet Odesláno Leden 28, 2011 Nezkoušel už někdo dodělat SS do obyč. tapeců?? Podle fotky tapeců tam příprava je.. Koupil jsem fungl nové tapecy a nechtělo by se mi kupovat další, pokud bych se rozhodl dodělat SS.. Máte někdo zkušenost?? Díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
arle Odesláno Únor 5, 2011 Sdílet Odesláno Únor 5, 2011 To by zaujímalo aj mňa.Myslím že navrtať a uchytiť stredotonový reproduktor nie je problém, ale chcelo by to zohnať vhodnú krytku reproduktora zo strany čalúnenia. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Únor 5, 2011 Sdílet Odesláno Únor 5, 2011 Uprav si velikost fotky pls... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Únor 6, 2011 Sdílet Odesláno Únor 6, 2011 jde to tam navrtata a osadit krytkama, jen ty krytky musíš sehnat, jako ND nejsou samostatně koupit, jen celý tapec 0 Citovat Odkaz ke komentáři
arle Odesláno Únor 10, 2011 Sdílet Odesláno Únor 10, 2011 nemám chuť kupovať celý tapec, nevie niekto poradiť čim origo krytky nahradiť? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Únor 27, 2011 Sdílet Odesláno Únor 27, 2011 To by mě taky zajímalo....mám prokoplý obě mřížky na zadních tapecích (už od předchozího majitele). Samostatně vyměnit nejdou a dávat jinej tapec se mi nechce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
arle Odesláno Květen 14, 2011 Sdílet Odesláno Květen 14, 2011 Nevie niekto kde by sa dali zohnať krytky na stredové repra v tapeci, alebo čím nahradiť origo krytky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.