Martyp Odesláno Říjen 29, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2009 A zapomneli jste pripsat 35L/100km... I prd velebnosti.. :o Kuciiii,nesmite to videt tak cerne.. Nejdriv jsem si taky rikal,jak asi ty gumy budou vypadat,ale jak jsem se rozjel,prestal jsem to resit.. :) A ze by ted byly holy,to ne.. Tam je este masa.... :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mršťa Odesláno Říjen 29, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2009 kurňa, zrovna dneska jsem si říkal, jak dokurvit gumy než je vyhodim a teď tu vidim tohle... ideální řešení :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomáš Odesláno Říjen 30, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 30, 2009 Jako za svezení to stálo a když už tam člověk má podvozek, brzdy, silentbloky, tak to by bylo to nevyzkoušet. :) A brzdy mě překvapily, páč brzdily pořád stejně a nevadly. A pěkně racingově pískaly 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Říjen 31, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2009 luxus, taky bych si nechal líbit :) není nad pořádný svezení na bezpečným místě :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Říjen 31, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2009 Fakt?Heh,co vim,tak taky jedna jedzi v Moste..Na OZ Ultralegerra.. :lool: Ja mam od toho Mostu malicko problem s brzdama..Sou pekne tupy,ostrej nastup se ztratil.. :) Bud sem uvaril brzdovku,nebo se udelalo sklo na deskach.. :D Tak to budu muset koumat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Říjen 31, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2009 sklo na deskách? co máš za desky? spíš bych věřil tý kapalině, pokud máš ještě původní..? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Říjen 31, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2009 Daku,odpoved mas u me v tematu,at to tu Tomasovi nezas*rame.. Sem vul predtim omylem odpovedel na Tvou otazku sem a ne u sebe.. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomáš Odesláno Listopad 8, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 8, 2009 Seb vs. Václav v Sosnové ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomáš Odesláno Prosinec 4, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2009 Dorazil USB adaptér, kterej bude od Ježíška. Nedalo mi to a hned jsem ho musel vyzkoušet, pak budu dělat překvapenýho 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Prosinec 4, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2009 ááá Tomáš bude MPtrojkovat v autě na symphony já byl s takovouhle věcí nespokojen, kvalita moooc špatná 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomáš Odesláno Prosinec 4, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2009 JJ Už mě neba plná schránka cédéček Hele, tady u toho kvalita úplně stejná jako z cd. Neměl si nějakej FM transmitter? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Prosinec 4, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2009 No jak vidim ty pneu tak mne nejak presla ta myslenka zajet si na most a vyzkouset autik. A jak se to hovalo v zatackah a ta jejih znama nervozni prdelka? Predjel nekoho zadecek? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomáš Odesláno Prosinec 7, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2009 No jak vidim ty pneu tak mne nejak presla ta myslenka zajet si na most a vyzkouset autik.A jak se to hovalo v zatackah a ta jejih znama nervozni prdelka? Predjel nekoho zadecek? :) Zadek je dlouhej a občas se utrhnul, ale nedošlo to tak daleko Nemám teda ESP. Ale když se podívám na tvoje videa tak o tom asi něco víš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Prosinec 7, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2009 No jeste se ucim ale mam strah aby to neobmotal kolem nejakeho sloupu verejniho osvetleni :) Ptam se prave proto ze jsi makal na podvozku tak proto ta otazka! Urcite se s ni jezdy o hodne lip nez s klasikou. Ja na teh 16"-kah jako bych namontoval ESP (ne doslova ale rozdil je vic nez citelnej) a to je vse ostatni standard! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Prosinec 8, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2009 JJ :) Už mě neba plná schránka cédéček Hele, tady u toho kvalita úplně stejná jako z cd. Neměl si nějakej FM transmitter? nene, tuhle černou krabičku, ale jen na USB ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomáš Odesláno Prosinec 9, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2009 No jeste se ucim ;) ale mam strah aby to neobmotal kolem nejakeho sloupu verejniho osvetleni Ptam se prave proto ze jsi makal na podvozku tak proto ta otazka! Urcite se s ni jezdy o hodne lip nez s klasikou. Ja na teh 16"-kah jako bych namontoval ESP (ne doslova ale rozdil je vic nez citelnej) a to je vse ostatni standard! No jo, na sloupy bacha Každá změna se projevuje k lepšímu a jako největší přínos k přesnosti a citlivosti cítím v Powerflexech. Ale na všechno si člověk zvykne a potom třeba jenom na jaře přehození z 15" na 17" taky dělá svoje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomáš Odesláno Prosinec 13, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2009 Vyměněn snímač otáček ABS a dík MartinoviRS, páč to by bylo, aby šlo všechno jednoduše a normálně :D A při tý příležitosti vyměněn i prasklý ochranný plast motoru. Zase jsem si něco vymyslel a vylepil ho zevnitř tlumícím materiálem a to samé na druhý straně :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bruno128 Odesláno Prosinec 13, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2009 Pekne jsi to vylepil. :D A je to odhlucneni poznat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomáš Odesláno Prosinec 14, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2009 Pekne jsi to vylepil. A je to odhlucneni poznat? Trochu to znát je, ale čekal jsem malinko víc ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Prosinec 14, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2009 pěkně si s ni hraješ ;) :o jen tak dál 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomáš Odesláno Prosinec 14, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2009 Díky kenny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomáš Odesláno Leden 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 2, 2010 Nainstalováno a zachovaný všechny odkládací prostory. Jen po testech musím dát za pravdu Tomášovi a ta kvalita není úplně srovnatelná s CD,což mě trochu mrzí. Má s tím ještě někdo zkušenosti? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomáš Odesláno Leden 12, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 12, 2010 Máme za sebou technickou bez problému a na dva roky zase pokoj. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Leden 13, 2010 Sdílet Odesláno Leden 13, 2010 kolik si musel připlatit za cupra lízo :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomáš Odesláno Leden 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 13, 2010 :D kolik si musel připlatit za cupra lízo :-) Původně jsem ho chtěl sundat, ale spíš z obavy, že to bude moc nízký do válců na brzdy. Nakonec jsem ho nechal a nějaký cm tam ještě byl :D Kluk byl v pohodě, spíš se zajímal a chválil. Byl nadšenej z červeno bílého podsvícení, z diod, silentbloků... Ani na spz nic a s tou už jsem tam byl podruhý. A to byl pečlivej, i tlak v gumách mi přeměřil :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luky Odesláno Leden 13, 2010 Sdílet Odesláno Leden 13, 2010 Původně jsem ho chtěl sundat, ale spíš z obavy, že to bude moc nízký do válců na brzdy. Nakonec jsem ho nechal a nějaký cm tam ještě byl :D Kluk byl v pohodě, spíš se zajímal a chválil. Byl nadšenej z červeno bílého podsvícení, z diod, silentbloků... Ani na spz nic a s tou už jsem tam byl podruhý. A to byl pečlivej, i tlak v gumách mi přeměřil :) kurnik tak to jsi chytnul nějakyho dobryho chlapka :D aspon že tak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KOKYN Odesláno Leden 14, 2010 Sdílet Odesláno Leden 14, 2010 Já jdu za měsíc a půl na STK tak jsem na to zvědavej půjdu ještě na zimních 15" tak to bude ok. Můj mechoš dělal na STK tak ho tam s tím po servisu rovnou pošlu.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Leden 14, 2010 Sdílet Odesláno Leden 14, 2010 Původně jsem ho chtěl sundat, ale spíš z obavy, že to bude moc nízký do válců na brzdy. Nakonec jsem ho nechal a nějaký cm tam ještě byl Tohle me taky hned zajimalo kdyz jsem videl foto! Mas to nejak snizeny? ja totiz jedu v kvetnu a mam trochu obavy. Samo ze lizo dam az pak, ale i tak si mysliim ze to nebude takova prdel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomáš Odesláno Leden 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 14, 2010 Ještě že mi technická vychází na zimu a taky jí absolvuju na 15" konwas: snížený to mám. Myslím že jenom se sníženým autem nemusíš mít strach. Jinak jsem se ještě pro zajímavost ptal jak je to s fóliema na předních oknech, páč se na ně taky chystám a bylo mi řečeno, že pokud budu mít na oknech atest a k tomu mi vystaví ještě nějaký schvalovací list tak je to ok. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Leden 15, 2010 Sdílet Odesláno Leden 15, 2010 a o kolik mas tu tvou fesandu znizenou? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.