Přejít na obsah

mršťa

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    127
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele mršťa

  1. Nabízím k prodeji Škoda Octavia 1,8 T 20V RS, r.v. 12/2002, momentálně najeto cca 166 tis. km. Předěláno na LPG - fa Tartarini. Po výměně oleje a veškerých filtrů, nové zadní brzdy, nové pneu Kumho. Alu ASA GT1 black 8,5x18", výškově stavitelný podvozek Weitec, vrtané kotouče Zimmermann, přední brzdiče AP racing, chip Sportmotor, otevřené sání, Forge hadice k turbu, odstraněn středový díl výfuku - koncovka laityng, protisluneční folie Llumar, sedačky Recaro z GTI celokožené + přečalouněny tapece ve dveřích kůží, muzika, 3 roky po celolaku (lišty, střecha, difusor - lakováno černou), + spousta dalších drobností.. 2. majitel (1. v ČR). Do 150 tis. km vedena servisní kniha. K vidění A&T 11/2013. Myto pouze ručně za pomoci autokosmetiky Dodo juice. Auto bez problémů, vždy se mu dostalo co bylo potřeba. Více info mailem nebo po telefonu.. Důvod prodeje: výměna za combi, jinak bych neprodával.. Cena 165000,- Kč.. více foto zde: http://www.sportovnivozy.cz/58130 vlákno na OC: http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=1504&page=1
  2. mršťa

    LPG a chiptuning ..

    já mám upravené RS a LPG.. systém tartarini, montováno v seriovém stavu (cca 85 tis. km).. po úpravě (chip, výfuk, sání, hadice k turbu) sem byl na seřízení, kde to nemohli sladit (cca 95 tis. km).. pořád to přepínalo na benzín když sem se chtěl svézt.. nesladili to, pomohla až výměna trubek z 6-ti na 8 mm a výměna vstřikovačů za nějaký lepší - úprava za cca 7 tis.. pak to rozchodili a jezdí to s občasným seřízením do teď (165 tis. km).. a max. spokojenost.. měl sem v plánu jít na nějakých 250+ koní, ale bylo mi řečeno, že těch +- 220 co je tam teď je pro čtyřvál strop, že pak by se ten systém musel předělat s použitím dílů na šestivál, že to co tam je teď by to zase nezvládalo.. ale to je 2 roky zpět, třeba už by to dneska šlo..
  3. mršťa

    Carcoolka

    trošku to tu vytáhnu z popela.. z carcoolky se stalo v podstatě srazový auto, letos najeto cca 1500 km :lool: pravidelně jezdíme srazy rs-klubu, jiný srazy který sme chtěli jet bohužel neklaply.. a v době Žamberka sme byli na korsice, což mě docela mrzí, snad příště.. jinak asi krom polepení nějakých dílů palubovky ,,karbonem", výměny filtrů a oleje nic nového.. teď nás čeká výměna zadních kotoučů a desek.. opět zimmermann.. a snad konečně dojde na ten cooler.. jinak nějaký fotky z rs srazu - Lipno květen, Praděd září.. kdyby náhodou se někdo chtěl mrknout se svým eresem, tak další sraz rs-klubu je v plánu na květen ve městě Sázava a organizuje ho moje maličkost :D více info sz kdyžtak..
  4. jaká to je propustnost víš? jsi si lepil sám?
  5. Ahoj, pěkná okta měl bych dotaz k těm předním světlům.. folie nebo sprej?
  6. mršťa

    Babitchka TDI

    sakra, to je škoda.. chtěl sem ti to omrknout a spoléhal na to, že relax pojedeš.. tak jinde noo :D užij si dovču teda
  7. mršťa

    Babitchka TDI

    hmmm, čekal sem kdy na ně dojde :D jako posezení fakt luxus, už bych asi jiný nechtěl.. a hlavně ten vzhled :D edit: jedeš relax v sobotu?
  8. luxus kárka mně se ty mlhy moc nelíbí, ale ty zatmavený světla vypadají výborně.. kámoš je má na fabii a taky paráda.. co je to za folii, jakou má propustnost, nevíš? co PČR? asi to taky pořešim, teda je to v plánu.. otázka jak moc tmavou folii dát, aby to dobře vypadalo, ale zbytečně nedráždilo..
  9. mršťa

    Carcoolka

    nic sem řezat nemusel a ještě je tam rezerva měl sem to ještě asi o 1 cm níž, ale to bych musel pořešit podběhy, při plnym rejdu to dřelo.. ale hlavně sem si občas drbnul, tak sem to zvednul.. a rád se svezu, nebavilo mě skenovat silnici a pořád přemejšlet kudy jet a čemu se vyhnout.. takhle to vypadá docela good a dá se s tim jakž takž jezdit :)
  10. mršťa

    Carcoolka

    Děkuju.. novýho nic, auto od října stojí a nic se neděje.. není nálada v tomhle počasí.. ale dneska sem koupil folii na nějaký věci v interiéru, mám koupenej cooler, už jen čekám až se povaří trubky a chtěl bych udělat komplet novej výfuk ve větším průměru.. přemejšlim jestli s klapkou na ovládání hlasitosti nebo bez.. jinak mračítka zůstanou a samolepky byla rychlooprava zašlého čela, která asi ještě chvilku vydrží :lool: ikdyž mě teď tak napadá, že by se mohlo přelakovat když už budu dělat cooler
  11. Prochy: to vypadá výborně dneska jsem si taky takovou folii koupil a chystám se taky na to.. jak jsi postupoval? nalepit a oříznout nebo nakreslit, vystřihnout a až pak lepit nebo jak? díky za tip :)
  12. hele nemáš vůbec za co :) se zkus zeptat, já to neudělal a pak sem to musel nechat předělat každopádně co mi bylo řečeno, tak teď už sem na stropu co dělaj pro 4-válce.. kdybych chtěl jít dál, tak by se to muselo znova předělávat a musely by se tam dávat už nějaký komponenty co se dávaj do 6-tiválů..
  13. ohledně toho chipu, tak s řídící jednotkou problém nebude.. já narazil na problém u trubek a čerpadla.. nestíhalo to krmit, takže sem musel dávat větší průměr (8mm)a silnější čerpadlo.. a už si nepamatuju, jestli se nedávali i jiný vstřikovače.. to bych kecal.. ale vyšlo mě to na nějakých 7 tisíc.. a to sem zvyšoval ze 132 KW na nějakých 154 KW.. otázka na jakej výkon to máš postavený no.. já si to nechal udělat na seriový RS s tim, že mi měsíc po koupi výkon bohatě stačil.. pak už sem se v tom začal hrabat a najednou sem zjistil, že budu muset zainvestovat do LPG aby to ten vyšší výkon zvládalo.. edit: tak sem to našel na RS klubu když sem o tom kdysi psal, vstřikovače se měnily taky..
  14. mršťa

    Carcoolka

    podzimní Chabry: pozérka :)
  15. tady máte modrou do sbírky :) jela ještě s bílou.. s odstupem za nima jeli další dvě.. když jsme je chtěli vyfotit zepředu, tak si nás všimli a šli docela drsně na brzdy.. což sem na dálnici moc nepochopil otočil sem se na sjezdu, u dalšího sjezdu je dojel a když sem je předjížděl, že prostě ten předek vyfocenej bude, tak sjeli z dálnice tak sem se na ně vy...
  16. hele v klidu.. já to v nárazníku měl taky a jedinej důvod proč sem to přemístil byl ten, že se mi tam nelíbilo to víčko.. jinej problém sem s tim neměl.. teď to mám u hrdla a sem spokojenej taky každýho věc ;)
  17. Tak jasný, že to nemůžeš dát kam se ti zachce.. To, že by to OI měla u víčka nádrže proti předpisům si nemyslím, to by mi to tam nedali.. neměli by jedinej důvod zadělávat si na problém.. je pravda, že tam není tolik ,,masa" a pistole je docela těžká, takže hrozí zborcení toho plastu ve kterém to je, ale to se snažím předejít tím, že po celou dobu tankování tu pistoli nadlehčuju držením hadice.. takže si myslim, že v poho zatím nevidím ani náznak nějakého poškození.. jinak tankuju si sám, pumpař mi k tomu nesmí
  18. tak to je v poho, to bych o tom vůbec nepřemýšlel :) oni to běžně nedělaj, taky se jim do toho moc nechtělo, ale musíš si za tím stát ;) přeci jen je pro ně jednodušší mrdnout to do nárazníku a mít klid..
  19. Vůbec neváhej ;) teď sem si tak vzpomněl na nejčastější argument proti plynu - nemůžeš s tim jezdit do podzemních garáží... odkud jsi? pokud to nemáš moc daleko, tak bych s tim zajel do HK - firma http://www.jkproduct.cz/ tam sem si nechával předělat to plnění i jsem tam pak jezdil na různý dolaďování a tak.. fakt machři.. kde jinde laborovali 2 dny, tak tam sem byl po půl hodině a pár zkušebních kilometrech ready :) kdybych řešil plyn do nějakýho jinýho auta, tak jedině tam tady sem to trochu popsal na jaře: http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=11537&st=0#entry1211938
  20. tak já můžu přidat zkušenost s 1,8T20V v RS.. LPG mám od nějakejch 75 tis. km, teď najeto cca 165 tis. km.. cena přestavby byla cca 30 tis. Kč.. eresa jezdí bez problémů, krom běžných věcí co prostě časem odejdou se nic nesere.. spotřebu mám kolem 11 l, ale rád se svezu (většinou) a díky LPG nemusim spotřebu řešit.. a argumenty, že sem zku*vil RS nebo že sem si ho kupoval když nemám na benzín? ty mě akorát rozesmějou :lool: jenom řeči závistivců co nemaj jedinej rozumnej argument proti LPG.. Auto jezdí stejně jak na benzín, za poloviční náklady za palivo ;)
  21. jak píše Luky.. tohle parkoviště je na to jak dělaný, kdo tam nechá auto, kor přes noc, tak s něčím takovým musí počítat :(
  22. mršťa

    Carcoolka

    jako asi joo, stli nějaká změna, tak už jenom nějakej detail, nic velkýho.. už tak sem překročil plány asi stonásobně ohledně těch světel, tak sem je dal na 200 st. na 5 min do trouby a pak nožem oddělil sklo od korpusu, docela vojeb, ale povedlo se.. je občas vyndej a zkus stli to už nejde oddělit, když to půjde blbě, tak je tam ještě dej do tý trouby.. jen si hlídej, aby se ti něco nepokroutilo nebo neroztavilo.. ale jde to docela dobře, nesmíš se toho bát ;) nejlepší jsou na pomerančích :lool:
×
×
  • Vytvořit...