Přejít na obsah

Stounka

Doporučené příspěvky

Nainstalováno a zachovaný všechny odkládací prostory. Jen po testech musím dát za pravdu Tomášovi a ta kvalita není úplně srovnatelná s CD,což mě trochu mrzí. Má s tím ještě někdo zkušenosti?

No pokud máš CD originál audio a nemáš to prohnaný přez MP3 tak tam musí rozdíl bejt. Pač MP3 se vyrábí tak že se zvuk průměruje a ořezává to výšky a basy. Čím kvalitnější repro máš tím lépe ten rozdíl poznáš ;-)

Odkaz ke komentáři
No pokud máš CD originál audio a nemáš to prohnaný přez MP3 tak tam musí rozdíl bejt. Pač MP3 se vyrábí tak že se zvuk průměruje a ořezává to výšky a basy. Čím kvalitnější repro máš tím lépe ten rozdíl poznáš ;-)

Ale když to skopčím z CD a je to ve formátu wma tak by to mělo bejt teoreticky stejný ne?

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 6 měsíců později...

Ou jéé, po delší době ne-příjemné novinky. Zastávka na Orlíku s bouřkou jak prase a ještě jsem tam sundal lízo. Jednou to přijít muselo, ale vydrželo skoro 2,5 roku. Do Rozkoše snad bude zase vše OK. A potom příjemnější stránka spotřeba a dojezd po natankování za cestu ze Šumavy zpět :lol:

post-318-1281988621_thumb.jpg

post-318-1281988631_thumb.jpg

post-318-1281988673_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
ajaj, to lízo naštve.. tak to koukej dát do kupy :) jinak nějaký novinky na autě nebo vše při starém? :pivo:

To víš že se na tom pracuje :) Dneska jsem nechal míchnout barvu a ještě to stihnul hodit k lakýrovi.

Jinak novinka se chystá, jezdím teď se starým volantem... :lool: jsem moc zvědavej

Odkaz ke komentáři
Tak jsem ti to tady okouknul od začatku do konce a máš ji vymazlenou :palec::huh: Moc pěkné a hlavně udržované auto!! Jen tak dál kolego a mnoho šťastných km :D Moc se mi líbí to lízo ale mám předface,nemáš tušáka jestli by tam šlo?? Díkes

Chlape nějak nestíhám a ještě ho na autě nemám tak se zkus před srazem přípomenout a dyžtak bych ho dovezl ozkoušet ;-)

Odkaz ke komentáři
Tak jsem ti to tady okouknul od začatku do konce a máš ji vymazlenou :palec::huh: Moc pěkné a hlavně udržované auto!! Jen tak dál kolego a mnoho šťastných km :D Moc se mi líbí to lízo ale mám předface,nemáš tušáka jestli by tam šlo?? Díkes

Děkuji děkuji moc kolego :D Jestli by to páslo na předface ti fakt nedokážu říct, musel bys to zkusit přiložit jak psal Spooky.

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Jj, jak píšou kluci. S kvalitou volantu jsem spokojenej, ale čekal jsem dost dlouho. Samo že když ho podrobně zkoumáš, tak se nedostatek najde, ale ty samé nedostatky najdu i na origo volantech, takže v pohodě. Volanty jsem si předem okouk a věděl jsem co můžu čekat a jak píše Tomáš, u tapeců a sedaček je to horší.

Večer hodím fotky z auta :smich:

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...