Přejít na obsah

Škoda Yeti v pořadu Top Gear

Doporučené příspěvky

Co si myslí bulvár je nepodstatné. V testu auto uspělo. A všem je jasné, že to byla nadsázka, že rychlejší než Ferrari není. Jaké šílenství ?

Proč neupozornit na úspěch? Vím v Česku se to moc nedělá, u nás se hlavně upozorňuje na chyby a neúspěchy...

Odkaz ke komentáři

Že Yeti neni rychlejší než Ferrari nebo pohodlnější než RR, to ví každý, ale myslím, že bylo moc pěkně dokázané, že všechny ty vlastnosti jsou jen relativní a záleží co od auta člověk čeká.

Myslím si, že Yeti se škodovce stejně jako SII povedl, takže proč ho nepochválit jak píše zabiak?

Odkaz ke komentáři

Jak jo, pochvalit, ale zase bychom meli zustat trochu soudni a priznat si, ze to byl test vcelku o nicem. ;) Srovnat se da napriklad s BMW X1, nebo Tiguanem, Dusterem...

Uspech v cem? Ze prejel rychleji prekopany asfalt? ;) Tleskam ve stoje. :) :lol:

Upraveno uživatelem houmik
Odkaz ke komentáři

Tohle je další česká vlastnost, která se mi nelíbí. Shazovat a znevažovat cizí úspěchy. Jsme přehnaně skromní přizdisráči.

Top Gear sledují miliony diváků na celém světe, a že v něm redaktoři pochválili Yetiho je bezesporu úspěch.

Tady nejde tak o srovnání, ale o ukázání toho, že Yeti je dobré auto. :)

Odkaz ke komentáři

zabiaku: po dlouhé době s tebou souhlasím ....

Je jasné, že ten test je velká nadsázka, ale šlo o to vyjádřit, že Yeti, kterej je v Anglii levnější než Vauxhall (Opel) Astra je velice slušný a dobře vybavený auto se kterým můžeš i do terénu. A úspěch je už v tom, že se s ním v Top Gearu zabývali a kladně ho hodnotili. Zrovna v tomhle pořadu se kritiky moc nebojí a málokdy se stane, že auta této cenové kategorie pochvalují. Kolikrát pěkně zkritizují mnohem luxusnější auta nad kterýma by většina z nás slintala ...

Odkaz ke komentáři

Taky tam byl Roomster, proc nepisete o nem? :smich:

Ale vzdyt ten scenar byl tak vymysleny, aby to vsechno kladne vyslo. Nebylo to nic objektivniho. Mozna jen dobre zaplacena reklama ze strany Skodovky. ;)

Zrychleni? Vyhralo jasne Ferrari. Luxus? Vyhral by jasne Maybach. Jde jen o to, jak vam to naservirovali. Jediny uspech vidim v tom, ze se Yeti do poradu dostal a ze ho zamerne nepohanili.

Pripevnete mi na strechu plosinu a vrtulnik pristane i na moji OI. :o

Upraveno uživatelem houmik
Odkaz ke komentáři
Pripevnete mi na strechu plosinu a vrtulnik pristane i na moji OI. ;)

.... prosimtě vždyť ty bys drhl kolama o podběhy :smich:

.... je jasný, že ten scénář byl záměrně udělanej tak, aby Yeti prošel. Šlo přeci o nadsázku "že je to nejlepší auto na světě"

ve které šlo o to, že vždy nepotřebuješ zrychlení a výkon jako ferrari abys dojel do cíle jako první a že nepotřebuješ luxus jako v Maybachu, abys

měl kolem sebe dost místa a pohodlí atd. A to vše pro Anglány za pár liber. Prostě to celé byla velká nadsázka toho proč může být auto považováno

za dobré a to za tak nízkou cenu. O tom přece Top Gear je, že oni tam ty auta testujou odlišným způsobem a nabízí úplně jinej pohled na testovanej produkt než v tradičních pořadech o autech. Škoda, že u nás je cenová politika Yetiho úplně někde jinde.

Odkaz ke komentáři

S tím Roomem pokud si dobře pamatuji to byla docela katastrofa, ale nutno dodat, že to byla nejlínější verze a tak se to dalo čekat :smich:, ale i tak jsem se dobře pobavil ostatně jako u Top Gearu vždy ;)

Toho Rooma nemůžu najít, ale našel jsem Top Gear - Škoda Fabia vs. Mini Cooper

Upraveno uživatelem mischicka
Vloženo jako YouTube...
Odkaz ke komentáři

já myslím, že důležitou složku hrál i vysloveně anglický humor. Takže chápu, že ti co moc smyslu pro humor nemají-viď Houmi :smich: - z toho asi nemají ten pravej požitek.

Já se vyložene pobavil a zasmál-tedy myslím v tom kladném slova smyslu.

A to že porazil Ferrari jen ukazuje na relativnost posuzování. Je jasný, že Ferrari s nízkým podvozkem na hladkým asfaltu nemá konkurenci, ale na narovném terénu je vám jeho síla k ničemu a orvete podvozek ze všech stran.

Odkaz ke komentáři

dyt kdo sleduje poravidelne top gear tak musi vedet ze prece oni auta netestuji jako treba lamy na prime, kde se akorat dozvim, ze tlacitko to a to je spatne, a ze vyhled ze sportovniho kupe sikmovzad je na hovno a pritom se snazi jeste byt tak ftioni ze je mi z nich na blizi, viz ten osklivej tlustej pan co v tom autosalonu dela, ten se snazi byt jako cool a nevim na co si hraje, ale je to proste traparna...u nas bohuzel moc kvalitniautomoto poradu neexistuje :lol:

a to ze rekli ze je yeti lepsi nez ferrari?no a co dyt je to prca prece, kolikrat tam vychvali auto ktery by si nekoupili jen proto ze ho porovnaji s necim jinym co v urcitem ohledu neni prakticky ;)

podle me zbytecna diskuze, nad topgearem se ma clovek smat a ne resit co a jak bylo objektivne testovany :palec: nehlede na to ze co je britsky je prece nejlepsi podle clarksona :lol:

Odkaz ke komentáři
dyt kdo sleduje poravidelne top gear tak musi vedet ze prece oni auta netestuji jako treba lamy na prime, kde se akorat dozvim, ze tlacitko to a to je spatne, a ze vyhled ze sportovniho kupe sikmovzad je na hovno a pritom se snazi jeste byt tak ftioni ze je mi z nich na blizi, viz ten osklivej tlustej pan co v tom autosalonu dela, ten se snazi byt jako cool a nevim na co si hraje, ale je to proste traparna...u nas bohuzel moc kvalitniautomoto poradu neexistuje :smich:

a to ze rekli ze je yeti lepsi nez ferrari?no a co dyt je to prca prece, kolikrat tam vychvali auto ktery by si nekoupili jen proto ze ho porovnaji s necim jinym co v urcitem ohledu neni prakticky ;)

podle me zbytecna diskuze, nad topgearem se ma clovek smat a ne resit co a jak bylo objektivne testovany :palec: nehlede na to ze co je britsky je prece nejlepsi podle clarksona :palec:

presne tak - 100% souhlas

a z tou primou mas sakra pravdu... nekdy se divim co ten osklivej tlustej pan jako vubec mysli... a on je to spatne posunutej cudlik nebo o 1.5 cm spatne zrcatko... :palec:

Odkaz ke komentáři

Souhlas s Viktorem, je to prostě potřeba brát trochu s nadhledem a to nejen tento test, ale skoro všechny jejich testy, zvláště ty srovnávací.

Podobně (a možná víc) plamenná diskuze nyní běží na garáž.autorevue ohledně srovnávacího testu spotřeby benzinových a naftových vozů při rychlosti 180 km/h v AutoBildu (a je to už i v aktuálním AutoTipu). Tam jednoduše borec udělal obecně ze všech TSI motorů žrouty, protože v tom testu Roomster 1,2TSI vzal při 180 km/h nějakých 19l/100km.

Odkaz ke komentáři

no presne, nevim nad cim se ty lidi divi, maly objemy s turnem zerou proste ve vyssi rychlosti vic a to mi nikdo nevymluvi :smich:

jestli topgear skodovce pomuze nevim, ale kdyz jo tak jedine dobre :smich:

je fakt ze ja se zase zasmal, jako snad pri kazdym jejich poradu ;)

no a ta prima - darmo mluvit, tedko tam testoval jaguara novyho a to byl test ze bych sel radsi na pivo do mistni putyky...nic sem se nedozvedel...akorat mam dojem ze se snazi nekdy stylizovat prave do topgearu ale absolutne trapne...nevim nerozumim a pokazdy kroutim hlavou

Odkaz ke komentáři

Zrovna včera jsem si Autotip kupoval a koukal jsem na ty udaje spotřeby ve 180Km/h benzín/diesel...ta spotřeba TSI mě ani nepřekvapila,když jsem s FII RS (předváděcí jízda) na useku cca 7 km měl pruměr 17,6L/100 a to jsem 180 nejel... :lool:Motor se musí točit nad 4 000 aby to trochu jelo ale pak žere i trávu kolem cesty.

Odkaz ke komentáři

Ja sleduju Top Gear celkem pravidelne a mam ztazeny vsechny dily co u nas sli (asi 105 dilu nebo tak nejak) a je to urcite to nejlepsi co z techto typu poradu je, clovek se u toho i pekne pobavi, a sledovanost 350mil. divaku mluvi za vse. Co se tyce toho dilu s Roomsterem, tak samozrejme jsem cetl take jakysi bulvar a ze tam to auto pekne zesmesnili tim, ze v tom testu prijel do cile "za nekolik dni", ale ten pan co psal ten clanek jaksi pozapomel na to, ze na zacatku tohoto dilu meli privezt do poradu tri auta z nizsi cenove kategorie, ktera se jim nelibi. Mezi nimi Roomster nebyl no a pak jim rekli producenti at privezou tri auta, ktera se jim libi NEJVIC a mezi nima byl pak prave Roomster!!!! Uz to povazuju za uspech, bohuzel tam meli verzi ze srackovatym motorem a pak to dopadlo jak to dopadlo no.

Ten dil s Yetim byl nahodou taky zabavny, a presne jak tu uz psali kluci, melo to rict proste neco o tom, ze i takove auto jako je Skodovka ma neco do sebe a muze z nadsazkou strcit do kapsy i velmi draha auta. Jo a mimochodem uz ve dvou dilech jsem Jeremiho slysel chvalit Octavii RS.

A Stig je taky borec :palec:

Upraveno uživatelem luban
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...