Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Mám octu primu po KT45/2010 a chtěl jsem vyměnit sadu zámků s vystřelovákem.

I když jsem koupil klíče pro fl octavii, tak to nešlo přizpůsobit, údajně je elektricky jiná než do KT45/2010.

Nakonec jsme zjistili že za 1490,-/ks jde objednat ve škodě vystřelovák přímo pro moje auto. Pokud někomu stačí

jeden vystřelovák a druhý si nechá klasický je to alternativa. Případně oba za necelé 3t. Včera jsem objednal

a dnes střílím :D

Odkaz ke komentáři

Kitt: Čiže ak to správne chápem, pôvodne si mal kľúč bez DO, a v servise si si objednal k auto vystreľovací kľúč s DO? Aký si dostal, dvojdielny rozoberateľný (1K0), alebo jednodielny s takými kvázi gumenými tlačítkami (3T0)? K novým autám dávajú už tie nové, no keď sa objedná kľúč k staršiemu autu, keď dobre viem, tak tam dodajú ten starý typ 1K0.

Odkaz ke komentáři

Ano, po laborování a zkoušení rozebrat klíč a předělat na vystřelovák, jsme kontaktovali někoho ze škody a ten nám řekl o tom, že ty nové klíče co jsme koupili můžeme hodit do koše, jde objednat vystřelovák už hotový na dané auto a jen nakodovat. A je to 3T0, dál nevím, nemám to teď po ruce.

Dál ještě řešíme nefunkční parkovací radar. Taky koupený na fl, a nejde, ani nepípne, tak čekám co nám řekne.

Odkaz ke komentáři

Vaša: Auto mám MR2010, výroba august 2009, z výroby kľúče 1K0 t.j. polené. Vymenil som pôvodné obyčajné budíky MR2010 za maxidot MR2011 s interlockom, po prispôsobení pôvodných kľúčov všetko funguje. BCM mám pôvodnú, tú som nemenil. Skúsil som prispôsobiť tretí kľúč, nový jednodielny 3T0 - diaľkové funguje, auto sa otvára aj zatvára, jediné čo nejde, je prispôsobiť immo (pravdepodobne kvôli tomu, že kľúč už bol raz nakódovaný na iné auto).

Z tohto dedukujem, že by malo ísť použiť ten nový kľúč 3T0 aj namiesto starého 1K0. Len to nemám overené, nedarí sa mi zohnať nový ešte nikdy neprispôsobovaný jednodielny kľúč... Čo som si zisťoval, tak keď z výroby mám tie dvojdielne kľúče, pri objednaní nového priamo v servise mi znova dodajú dvojdielny, takže tade cesta nevedie. Jedine zohnať kľúč z iného zdroja a skúsiť prispôsobiť.

Odkaz ke komentáři
  • o 5 měsíců později...

Potvrzuji níže uvedené info. Dodělal jsem přes autorizák dálku na MR 2009 Classic. Hotovo za 5 min, cena za kódování a přizpůsobení klíče 150 Kč........ Jen je třeba ignorovat řeči o tom, že fabrika není blbá, aby montovala jednotky, které umí dálku, do auta bez dálky z výroby.

Odkaz ke komentáři
  • o 4 roky později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...