Petus Odesláno Prosinec 4, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2012 Ty světla budou jen takhle černý,nebo bude i stříbrná varianta??u mlhovek budou dvě možnosti. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Prosinec 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2012 Vsimli ste si, ze Skoda vcera vecer zmazala tie 2 fotky O3 zo svojho FB profilu..? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Prosinec 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2012 pokracovanie stripteasu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Prosinec 5, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2012 trochu mě mrzí že se to opravdu hodně začíná podoba VW a Audině... Tohle mě taky trošku mrzí - škodovky začínají být čím dál více volkswageny předchozí generace Mně se líbí a vidím v tom čitelnou evoluci už od jedničkové Octavie a to nejen co se týče zadních světel, vybočil podle mě jen facelift OII. Se současným designerským směrem Škodovky od příchodu Rapida jsem spokojenej, konečně, protože FII, OII FL ani SII limuzína mi nepřijdou jako celek zcela vyvážené. Snad se toho budou držet. OII je este v pohode, ale FII a SupII sedan to je katastrofa. Ked sa pozriem hoci aj na stareho ceeda tak designovo je na tom ovela lepsie ako FII. SUPII combi je ovela vyvazenejsi ako sedan. Souhlasím, FII a SII sedan vyvážené nejsou, ale směr VW podle mne taky není řešením, ale jen napodobováním. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Prosinec 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2012 priprava vyroby novych motorov 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Prosinec 6, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2012 Inspired by KIA ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Prosinec 6, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2012 Všimli jste si někdo u těch zadních světel, co jsem posílal, to 4x4 TSI? Že by dali 4x4 i na liftback? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Prosinec 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2012 jj, vsimol - ale povazoval som to len za omyl alebo nejaku mystifikaciu... BTW: porovnavat Octu s Kiou? Aby sa to zase nezvrtlo ako vtedy, ked sa tvrdilo, ze F2 okopirovala Swift - aj ked v skutocnosti vznikla skor... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Prosinec 6, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2012 twe, Kia snad ne.. vývoj koncernových aut trvá zhruba 4 roky, z toho 3 roky se vyvíjí s dodavately.. U korejců je to tak 2 roky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Prosinec 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2012 len ja sam poznam osobne dvoch "stastnych" majitelov, co sa im po cca 1,5 roku zacali Sportage akosi rozpadat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Prosinec 6, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2012 len ja sam poznam osobne dvoch "stastnych" majitelov, co sa im po cca 1,5 roku zacali Sportage akosi rozpadat... Stejně tak je hodně "šťastných" majitelů Octavie......... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Prosinec 6, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2012 len ja sam poznam osobne dvoch "stastnych" majitelov, co sa im po cca 1,5 roku zacali Sportage akosi rozpadat... tak u Ceed-u nelícuje karoséria už od výroby čo mám info :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Prosinec 6, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2012 Nemyslím dvere ale zákl. konštrukcia u starých Ceedov 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Prosinec 7, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2012 Stejně tak je hodně "šťastných" majitelů Octavie......... Asi tak :) tak u Ceed-u nelícuje karoséria už od výroby čo mám info :lool: No vzal bych Te za kamaradem do skodovky :D Tam by Ti ukazali, co to je, kdyz neco nelicuje, aneb jak treba na rapida se za posledni dobu zdvojnasobila mozna odchylka ... EDIT : jinak koukam novej cee'd zitra v autosalonu na prime. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Prosinec 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2012 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Prosinec 7, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2012 no koukám, že konečně pěknej volant se povedl, bez nejakýho hnusnýho plastu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Prosinec 7, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2012 nj, ale to je volant nejvyšší výbavy :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Prosinec 7, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2012 Jsem zvedav jestli volant bude pasovat do OII vcetne multifunkce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Prosinec 8, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2012 to já taky hned bych ho bral :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Prosinec 8, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2012 a uz je to tu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dix Odesláno Prosinec 8, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2012 Ceníkova cena oproti OII bude o 30-37 tisíc Kč vyšší. B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Prosinec 10, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2012 a jeeeeje ale zase 3 raminko z FL OII je porad mnam :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.